Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

Viena smulkmena - vestuvės įvyksta tuo atveju, jei neišsiskiriama, o skiriamasi dažnai, tad beveik galima sakyti, kad dažniau jos taip ir neįvyksta.
Papildyta:

gal tu pesimiste kad taip manai? is mano aplinkos daugiau zmoniu yra kurie susituokia pagyvene kartu smile.gif

Taip, santuoka - ne žaisliukas. Pažaidimui yra gyvenimas susimetus.
Papildyta:

Nematau didelio skirtumo tarp išsiskyrusios su oficialiu vyru ir išsiskyrusios ilgametės sugyventinės.
[/quote]

tai wa skirtumas toks, kad santuoka ne zaisliukas ir pries tuokiantis gerai apmastai ar tai tas zmogus, jau buni ji pazines. jei wisada tuoksies nepazinus tai daug santuokiniu skyrybu gali buti gyvenime o to juk niekas nenori. geriau jau turet daug vaikinu su kuriais draugawai ir gyvenai, negu daug buwusiu sutuoktiniu...
Atsakyti
Sveikos,

noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi. Gyvenu su dragu jau du metus, pries tai draugavomne dar gal pusantru metu. Gyvenam ir sutariam labai sunkiai. Buitis uzgoze visa romantika. Mano draugas yra labai netvarkingas ir tinginys. Namuose as visada tvarkausi, plaunu indus, gaminu valgyti, jie padeda tik tada, kai paprasau. As kuo toliau, tuo labiau pradedu suprasti, kad del kiekvieno vinio ikalimo i siena as turesiu jo prasyti. Nenoriu tokio gyvenimo. Nors myliu ji, niekaip nerandu jegu isieiti is jo namu. Labai blaskausi ir kankinu save.

Gal galite patarti, ka daryti.
Atsakyti
O gyvenimas susimetus - įvadas? Jei įvadas, kas pasikeičia pasirašius "popierėlį", jei kartu jau gyvenama? Jei ne įvadas, tai koks tikslas kada nors vis tiek dar ir susituokti?
[/quote]
ir as tikrai noriu tuoktis, kodel gi nesituokti? taip itvirtinsime santykius. man labiau patiks kai mane pristatys zmona, o ne sugyventine. pabuwau tokia ir gana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.s @ 2009 01 26, 12:39)
Sveikos,

noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi. Gyvenu su dragu jau du metus, pries tai draugavomne dar gal pusantru metu. Gyvenam ir sutariam labai sunkiai. Buitis uzgoze visa romantika. Mano draugas yra labai netvarkingas ir tinginys. Namuose as visada tvarkausi, plaunu indus, gaminu valgyti, jie padeda tik tada, kai paprasau. As kuo toliau, tuo labiau pradedu suprasti, kad del kiekvieno vinio ikalimo i siena as turesiu jo prasyti. Nenoriu tokio gyvenimo. Nors myliu ji, niekaip nerandu jegu isieiti is jo namu. Labai blaskausi ir kankinu save.

Siulyciau dumti nuo tokio tinginio kuo toliau ax.gif Yra pilna vyru, kurie patys nores padeti. Jeigu kyla abejoniu - tai jau pirmas zenklas, kad yra negerai.
Atsakyti
QUOTE(Egle.s @ 2009 01 26, 12:39)

Ar jautiesi su juo saugi?
Atsakyti
O gal reiketu tiesiog susesti ir pakalbeti, issipasakoti, ko vienas is kito tikites?
Jei nesistengsite bendrauti ir garsiai issakyti kas ant sirdies guli tai tikrai nieko gero is tu santykiu nebus.... na bent jau tau tai tikrai..
Atsakyti
[quote=Egle.s,2009 01 26, 11:39]
Sveikos,

[/qu
stai yra pliusu kai pagyveni nesusituokus ir tuomet atsiskleidzia antrosios puses minusai.siuo atveju patarciau susedus pasneketi kas yra blogai kas taves netenkina ir jeigu jis nieko nesiimsi kad pasikeistu ir butu pagalbininkas tau,tai vadinas jei su tokiu gyvensi ir toliau tai tik ant savo peciu nasta nesi,o jokiu budu to negali buti seimoje,reikia viskuo dalintis kartu netgi ir buitimi,moteris tai ne robotas.Jeigu jau tau kyla abejones del jo vadinas gal ne sis tau skirtas yra.Nors ir labai skaudu yra skirtis bet dar skaudziau bus toki gyvenima gyventi per kuri tu kentesi,juk yra vyru ir tikrai neliktum viena,o dar susirastum gal net geresni.
As pati su draugu gyvenu du metus(nesusituoke esam) ir dar nebuvo kile abejoniu ar tikrai noriu su juo gyventi,nors jis ir dirbantis bet visada padeda man ir buityje ir siaip visur,kartais nereikia nei pagalbos prasyti,kadangi yra tvarkingas ir darbstus.Tad ir tu gali surasti neprastesni nauja vyra!
Atsakyti
QUOTE(Eglutiaaa @ 2009 01 26, 12:37)
geriau jau turet daug vaikinu su kuriais draugawai ir gyvenai, negu daug buwusiu sutuoktiniu...

Kuo konkrečiai tai yra geriau, apart sakykime to, kad nereikia tvarkytis popierių? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglutiaaa @ 2009 01 26, 12:41)
ir as tikrai noriu tuoktis, kodel gi nesituokti? taip itvirtinsime santykius. man labiau patiks kai mane pristatys zmona, o ne sugyventine.

O ko dar trūksta tam tvirtumui - kito pavadinimo?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 27, 20:49)
Kuo konkrečiai tai yra geriau, apart sakykime to, kad nereikia tvarkytis popierių? g.gif
Papildyta:

ant sirdies tiesiog lengviau, ir kitu akyse neatrodai keistai...  smile.gif manau teket reik viena kart gyvenime, tai juk ne zaisliukas kaip sakiau
O ko dar trūksta tam tvirtumui - kito pavadinimo?

taip, oficialumo! ir kitos pavardes, tada jausiu kad turiu seima ax.gif jei myli ta zmogu tai ir susituoki, kai pasipersa.
Papildyta:
Bet aisku kiekvienam savo, pasakiau tik savo nuomone, nes esu uz vestuves pagyvenus kartu. 4u.gif taip jau iprasta... siuolaikiniai zmones pagyvena kartu, isitikina, tada susituokia kada nori, bet aisku gali ir nesituokt, kitiem tai anokia svente (pvz tau) verysad.gif tai kas nenori tas ir nesituokia. tiesiog pasakiau kad as noriu, man patinka, ir tai bus laimingiausia diena mano gyvenime 4u.gif
Atsakyti
as taip pat esu uz pagyvenima is pradziu kartu ir kai jau isitikini kad tai tas zmogus,kuris tinka bendram seimyniniui gyvenimui.kadangi per ta laika kol gyveni kartu islenda tau dalyku kurie tauu gali nepatikti arba jam ir tuo metu gali keistis ir ieskoti kompromiso tinkancio abiem,o tuomet ir tuoktis,o jei susituoki iskart nepagyvenus tai tada nematai koks tas zmogus yra bendroij buityje ir jau prasideda kivircai ir ant skyrybu slenkscio atsirandi, o tada ilgas ir skaudus skyrybu,dalybu etapas.O as su draugu gyvenu jau beveik 2metai ir pamatem viens kito minusus pliusus,vienas prie kito prisitaikem, kaip sakoma apsislyfavom ir mastom apie vestuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2009 01 28, 17:50)
kadangi per ta laika kol gyveni kartu islenda tau dalyku kurie tauu gali nepatikti arba jam ir tuo metu gali keistis ir ieskoti kompromiso tinkancio abiem,o tuomet ir tuoktis

O kiek laiko reikia tikrinti, kad jau tikrai niekas nebeišlįstų ir, kas bent man skamba apskritai nerealiai, žmogus nustotų keistis (taptų "užkonservuotas" tokioje būsenoje, kaip vestuvių dieną, be galimybės keisti savo požiūrį į daugelį dalykų)? Gyvenimas santuokoje taip pat yra nuolatinis kompromisų ieškojimas.
Papildyta:
QUOTE(Eglutiaaa @ 2009 01 28, 12:26)
taip, oficialumo! ir kitos pavardes, tada jausiu kad turiu seima  ax.gif

O dabar tokio jausmo, kad turi šeimą, nėra? Ai, dabar gi tik šiaip gyveni su kambarioku "prisimatavimo" stadijoje...
Papildyta:
jei myli ta zmogu tai ir susituoki, kai pasipersa.

Tik to pasipiršimo dažnai sugyventinei prailgsta laukti.
Papildyta:
kitiem tai anokia svente (pvz tau)  verysad.gif

Aš kažkaip tiek nesureikšminu tų pavardės metamorfozių, kad "popierizmas" dieną padarytų laimingiausia mano gyvenime. mastau.gif Kitas dalykas, kad "popierių" pasirašymas sutapo su mūsų realia santuoka - tai kuo nuoširdžiausiai ir atšventėme.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 28, 18:53)
Tik to pasipiršimo dažnai sugyventinei prailgsta laukti.

O kodėl jo reikia laukti? Gyveni kaip norėjai ir tiek smile.gif
Atsakyti