Mano aplinkoje buvo nemazai gyvenanciu nesusituokus, dauguma ju susituoke ir toliau graziai gyvena santuokoje, augina vaikucius.
Santykius vertina tiek susituoke, tiek nesusituoke manau vienodai, cia priklauso nuo zmogaus, o ne nuo to ar jie susituoke ar susideja gyvena.
Vieni gali 5 metus nesistuokdami gyventi ir tureti labai grazius santykius. Kiti susituoke po metu pradeda i kaire , desine lakstyti. Tokiu seimu zinau ne viena ir ne dvi...deja.
Smalsute nesinau kokioj tu ten aplinkoj gyveni, bet mano aplinkoje tie kurie pagyveno kazkiek nesituoke, veliau vis tiek ziedus sumaine. Is visu pazystamu gal vos dvi poros issiskyre po metu ar maziau pagyvenimo kartu. Deje ne viena pora pazystu, kurie susituoke negyvene, po keliu metu santuokos eme lakstyti kaip nuo lenciugu nutruke. Beje skirtis nesiskiria, bet ir seima ju kazkaip nebesivercia liezuvis vadinti
Mes su vyru iki santuokos gyvenom lygiai 2 savaites
Ar tai galima vadinti pabandymu ir pazaidimu?
Mes jau buvom be 5 minuciu sutuoktiniai. Ka pakeite prieskaika ir parasas? Manau, tik mano pavarde.
MB labai isdidziai eme visiems mane pristatineti savo zmona ir tiek. Mylejom vienas kita kai draugavom ,mylejom,kai atsikeliau pas MB ir dabar tebemylim.
Finansus ir darbu pasiskirstyma aptarem dar kai negyvenom kartu. Konfliktu ar pykciu del to nekyla. Pinigai musu bendri, namus tvarkom ir valgyti gaminam pakaitom, yra dalyku kuria MB nemengsta daryti, yra ko as nemegstu. Bet viska imonoma susiderinti.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 23, 17:24)
Aš tekėjau, nes norėjau būti šalia mylimo žmogaus, dalintis su juo savo gyvenimu, nes mačiau ir tebematau tame prasmę. Esam vienas kitam artimiausi, svarbiausi žmonės, geriausi draugai - argi to maža? O vaikai - na man nė į galvą neateitų skirtis dėl tokios priežasties, kaip vyro nevaisingumas.
O tu manai,kad zmones, kurie netiki santuoka, kurie netiki Dievu ir baznycia ir gyvena kartu, jie gyvena del kitokiu priezasciu?? As manau,kad visi susibega gyventi kartu butent del to,kad jiems svarbu buti kartu,kad svarbu mylimas zmogus sale.
Mano vyro pusbrolis su savo partnere gyvena jau 18 metu kartu, turi du vaikus. Grazu pasiziureti, kaip jie viens kita myli ir gerbia. Jie abu netiki santuoka, bet ju gyvenimo kartu tikrai negalima pavadinti pasizaidimu ar pabandymu.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 23, 18:40)
Oho koks kategoriškas apibrėžimas.
Mūsų su vyru meilė ne tik erotinė, bet ir
broliška/seseriška. Argi šios meilės rūšys prieštarauja viena kitai?
Atsiprasau, bet cia jau iskrypeliska
Tarp vyro ir zmonos, turi buti erotiska meile ir vyras ir zmona turi buti geriausi draugai,bet su ta seseriska/broliska tu cia jau persudei