internete radau tokia nebloga tema
moters gyvenimas vyro akimis:
paskaitykit, nors gal ir ne i sita skyreli idejau
« Vyro paklydėlio nuotykiai ir vyrų logika
10 priežasčių, kodėl vyru būti geriau
»
moters gyvenimas vyro akimis
"labas vakaras
esu mėgėjas apmąstyti tokius dalykus kaip moteriška logika, vyrų ir moterų santykiai ir pan. pasidaro įdomu, kai pastebi tokius keistus dalykus. bent jau mano akimis keistus.
aš va stebiu tas būtybes, kurios mus, vyrus, pakenčia. jei aš būčiau moteris, tai savęs tikrai nepakęsčiau.
jei bučiau moteris, būčiau liesbietė.
na, juk moteros tokios įdomios. jos tokios kontrastingos.
- pasakyk, kad mane myli.
- myliu.
- ne, tu tai pasakei, todėl, kad aš paprašiau.
tai kam prašyt, jei vis tiek negerai? o dar mane nervuoja toks jų bruožas, kai mergina būna ne nuotaikoj, tai vyras turi tapti telepatu.
- kas yra?
- nieko.
- na, nieko tai nieko.
- tu manęs nesuprasi.
- tai kas yra?
- nieko.
- tai einu valgyt.
- eik eik.
- nu, kas yra?
- tu esi toks anoks ir visoks koks.
- tai kas yra?
- aš tik norėjau, kad būtum šalia.
nu joptararai.
tačiau tokie ir kitokie skirtumai tik dar labiau traukia
yra labai daug vyrų, kurie mano, kad moterims reikia labai daug, tačiau gerai pasvarstęs priėjau prie išvados, kad taip nėra. aš čia kalbu apie tas moteris, kurios yra subrendusios, žinančios ko nori, tikros moterys (ne tos karjeristės. neįsižeiskit, bet mano manymu, karjetistės moterys pamiršta savo tikrąją moterišką prigimtį).
yra tokių nuomonių, kad moterims reikia tik pinigų. aš kategoriškai nesutinku. pinigų reikia visiems. o ir kas čia blogo, jei moteris nori materialiai apsirūpinusio vyro? kam jai koks nabagas, kuris savim nesugeba pasirūpint? be to, kažkur skaičiau, kad moteris, kai susipažįsta su vyru, nesąmoningai vertina jį kaip partnerį. kadangi moterys gimdo, jos nori susilaukti palikuonių nuo, taip sakant, ne vegetuojančių vyrų, o nuo sugebančių gyvenime siekti tikslų. ir kas čia blogo? vaiką auginti tikrai nėra nei pigu, nei lengva. turiu dukrytę, ir žinau, ką sakau.
galiu drąsiai teigti, kad moterų gyvenimas yra žymiai sunkesnis nei vyrų. taip jau yra, ir nebijau pripažinti, kad tai moterys yra stiprioji lytis. ne jėga stiprybė rodoma.
moterų pečius slegia daugybė pareigų. pvz. vyras užtaiso moterai vaiką, niekas nekreipia dėmesio, jei vyras nesirūpina vaiku. o kaip žiūrima į moterį, kuri palieka savo vaiką? akmenim užmėtyt gali. o kaip buityje? vyras net nesukdamas galvos grįžta namo, paėda ( ir tegul tik žmona pabando nepagamint) ir išsidrebia ant lovos. ir visai nesvarbu, kad žmona ir vaikus prižiūri, ir dirba, ir dar vyrą turi sužiūrėt, o dar naktį turi atlikti žmonos pareigą.
o kalbėdamas apie tai, kad moterims visai ne daug reikia, norėjau paklausti vyrų, ar tai jau taip sunku bent retkarčiais vietoj to, kad mest kojines vidury kambario įtrenkti bent jau po vonia? ar tai neįmanoma kartais nuskusti porą bulvių, įtrenkt į puodą, paimt mėsos gabalą ir jį iškept? galu gale, ar tai pažemintų vyrą, jei kada grįžęs namo atvilktų kokią kvietką visiškai be jokios progos?
iš tikrųjų nebūtina tų moterų nešiot ant rankų, joms visškai užtenka parodyti dėkingumą ir tai, kad vertinate, ką jos dėl mūsų daro. o į jų zirzimus nėr ko kreipt dėmesio, čia jau tokia natūra.
gerai, mylėkit savo moteris. vis dėlto, pakęsti mus nėra taip jau lengva.
labanakt "