Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

O mane ima kazkoks atavistinis kaifas kuistis namie. Siaip dirbu nemaziau uz MB, bet vistiek darau jam valgyt, visi skalbimai ir grindu plovimai ant mano galvos - bet man tusas. gal kad pati normalios seimos neturejau, tai kazkaip smagu apsimest housewife tongue.gif aisku, nezinia, ar po 10 metu vis dar taip krykstausiu, bet kol tas tai smaguma:)o dar kai dieds pasako, kad gaminu nerealiai - thumbup.gif tiesa, jei taip ir toliau, gresia totalus diedo ispindinimas, bet ai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 11, 05:41)
O mane ima kazkoks atavistinis kaifas kuistis namie. Siaip dirbu nemaziau uz MB, bet vistiek darau jam valgyt, visi skalbimai ir grindu plovimai ant mano galvos - bet man tusas. gal kad pati normalios seimos neturejau, tai kazkaip smagu apsimest housewife tongue.gif  aisku, nezinia, ar po 10 metu vis dar taip krykstausiu, bet kol tas tai smaguma:)o dar kai dieds pasako, kad gaminu nerealiai -  thumbup.gif tiesa, jei taip ir toliau, gresia totalus diedo ispindinimas, bet ai... blush2.gif

O kai jūs plušat, ką vyras daro?
Atsakyti
Ne vyras - Sugyventinis, deja (fui, koks nekoks terminas) smile.gif
Vyriskis tuo metu zaidzia kompu, vedzioja suneka arba skaito ir kaltai sypso. Bet siaip jam pramusa irgi - karta du i savaite is esmes visus namus iskuicia, isplauna vonia/pirti/virtuve/antra auksta iki blizgejimo, tai nesiskundziu:)Ir valgyt padaro, tik jam ten visokie indiski reikalai patinka, o as labiau salotinis/tradiciniai lietuviskas variantas, bet cia smulkmenos.
Atsakyti
As moku uz buta mokescius, kai ko nors namie pritruksta - einu pati i parduotuve..
Taciau paprastai kartu vaziuojame i parduotuve ir vyras sumoka uz maista...
Taip pat jis sumoka kavinese, uz kitas laisvalaikio pramogas....dazniausiai sumoka uz mano kosmetika ir drabuzius...
Taciau, labiau noreciau, kad jis pirktu maista ir moketu uz buta, o uz kosmetika ir drabuzius ir pati galiu sumoketi.. blush2.gif tai zodziu pavydziu toms, kurioms visi uzdirbti pinigai lieka savo islaidoms... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
pinigus maistui ir buities reikalams i bendra dedam:) kitus kiekvienas pats sprendzia kaip naudoti, apsiperkam tai kartu tai atskyrai, gaminam paeiliui:) skirtingi patiekalai patinka ir ivairuove yra
Atsakyti
Pareigos laikui einant kinta...
Iš pradžių, kol nebuvo mažojo, buvom lyg ir be kalbų pasiskirstę, ar šiaip savaime išeidavo kas ką daro, o dabar, kai atsirado mažasis, teko atsikovoti, kad nebūtų taip, jog tu namie visą dieną - tu ir darai viską... Bet labai džiaugiuosi, kad turiu supratingą vyrą, ir viską galima susitarti... O tai jau buvo pabodus ta buitis... Bet dabar jau vėl susitvarkė. Aišku, kai jis dirba naktines, tai jau valgį taisau aš, bet kai turi išeigines, tai ir man leidžia "nuo puodų" pailsėti. thumbup.gif
O dėl pinigų, tai pas mus irgi nėra mano pinigai - tavo pinigai, yra tik pinigai mano sąskaitoje ir pinigai vyro sąskaitoje, bet jie bendri.
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 10, 20:22)
Labai jau puikiai jus pasiskirste darbus. manau taip ir turi buti. saunuoliai:) thumbup.gif

Na, kol gyvenom atskirai, daug laiko praleisdavom jo tėvų namuose. Pamačiau, kaip ten jie gyvena ir kaip jo mama paskui visus bėgioja.
Kai apsisprendėm gyventi kartu, iškart pasakiau, kad nebėgiosiu paskui. Mes ruošiamės gyventi kartu. Jei reikia mamos, tegul pas ją ir lieka. Jei reikia žmogaus šalia, žmogų jis turės, bet pareigos yra bendros. smile.gif
Nebuvo sunku. Tiesiog pasakiau, ką galvoju. Ir gaila tų mergaičių, kurios, eidamos gyventi su vaikinu, nori pasirodyti geros, bentjau pačioj pradžioj daro viską, nes nori pasirodyt geros šeimininkės.
O vyrukas po to pripranta. Ir tada jau viskas...
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2010 01 11, 00:11)
Taip turetu buti, tik gaila , kad daugumoje poru taip nera  biggrin.gif

O nėra vien dėl to, kad susiimama tik tada, kai ta "tvarka", kad viską daro moteris, jau yra nusistovėjusi. Ir nors po pokalbio vyrukas lyg ir suporanta, jog nelabai teisinga viską jai užkrauti, jam vistiek nemalonu kažką daryti. Tiesiog reikia pagalvoti į priekį...
Ir tada pareigos nė vienam nėra našta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 11, 05:41)
O mane ima kazkoks atavistinis kaifas kuistis namie. Siaip dirbu nemaziau uz MB, bet vistiek darau jam valgyt, visi skalbimai ir grindu plovimai ant mano galvos - bet man tusas. gal kad pati normalios seimos neturejau, tai kazkaip smagu apsimest housewife tongue.gif  aisku, nezinia, ar po 10 metu vis dar taip krykstausiu, bet kol tas tai smaguma:)o dar kai dieds pasako, kad gaminu nerealiai -  thumbup.gif tiesa, jei taip ir toliau, gresia totalus diedo ispindinimas, bet ai... blush2.gif

Bet jei Jūs viską darot, o vyras tuo metu sėdi, kas bus, kai tarkim ant rankų bus kūdikis?
Jis bus priupratęs, kad viską Jūs padarot.
Būna tokių atvejų, kai vyras net nežino, kaip skalbimo mašiną įjungti. Tikiuosi, kas jūsiškis kitoks.
Papildyta:
Va MB irgi nori, kad aš "nuo puodų" pailsėčiau. Parašė iš darbo per skype, kad nedaryčiau vakarienės, nes šiandien valgysim picą. Malonu, kai supranta, kad pareigos neturi būt kasdieninės ir kad galima atsipalaiduoti smile.gif

Laukiu picos essen.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 14, 15:12)
Ir gaila tų mergaičių, kurios, eidamos gyventi su vaikinu, nori pasirodyti geros, bentjau pačioj pradžioj daro viską, nes nori pasirodyt geros šeimininkės.
O vyrukas po to pripranta. Ir tada jau viskas...

tokios nuomones esu ir as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 01 14, 20:19)
tokios nuomones esu ir as  thumbup.gif

o kad visos tokios nuomonės būtų, tai mažiau kentėt reiktų...
Atsakyti
Man irgi keista, kuomet merginos nori pasirodyti šauniomis namų šeimininkėmis. Tas apsimetimas anksčiau ar vėliau dings smile.gif O kaip ir jūs sakot , vyrai jau būna pripratę ir prasideda kova.
Aš gal net per naglai elgiuos SB atžvilgiu, bet jis gali ir namus susitvarkyt ir man valgyt padaryti. Kai išgirstu "sutvarkyk" pasakau kad pats rankas turi. Kuomet tie namai bus ir MANO, tada kuopsiu, valysiu ir tai savo malonumui, o ne prieš vyrą. smile.gif
Neteisinga manyti, kad moterys yra tam kad namus tvarkyt.. Kiekvienas po savęs turi susitvarkyti ir be abejo bendru susitarimu, aplinką, kurioje gyvena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 01 15, 15:08)
Man irgi keista, kuomet merginos nori pasirodyti šauniomis namų šeimininkėmis. Tas apsimetimas anksčiau ar vėliau dings  smile.gif  O kaip ir jūs sakot , vyrai jau būna pripratę ir prasideda kova.
Aš gal net per naglai elgiuos SB atžvilgiu, bet jis gali ir namus susitvarkyt ir man valgyt padaryti. Kai išgirstu "sutvarkyk" pasakau kad pats rankas turi. Kuomet tie namai bus ir MANO, tada kuopsiu, valysiu ir tai savo malonumui, o ne prieš vyrą.  smile.gif
Neteisinga manyti, kad moterys yra tam kad namus tvarkyt.. Kiekvienas po savęs turi susitvarkyti ir be abejo bendru susitarimu, aplinką, kurioje gyvena.  smile.gif

Jei nori namų tvarkytojos, gali nusisamdyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

uzmeciau aki ir pamaciau kad tikros kovos vyksta del pareigu.....
Su vaikinu kartu gyvename jau 5 metus, bet pries pradedant susitareme, kad del buities nesigincysime:kada noriu gaminu, jai tingiu einame i kavine, valgykla, kada noriu tada ir tvarkausi.. tas pats liecia ir ji. rezultas- puikus santykiai:) o kas liecia biuzeta tai jis bendras. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriinta: 16 sausio 2010 - 03:31