Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(filmukas @ 2009 12 30, 13:49)
as tai negaliu ziuret i vyrus, kurie nori namuose idealios tvarkos, bet patys nei pirsto nepajudina. tai lai uzdirba tiek, kad tarnaite samdytu. zmona ar drauge juk ne namu tvarkytoja. siutas net ima paskaicius apie tokius...ech..

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane su ex`ais visada skirtingai budavo. Su paskutiniu viska dariau as. o su tais dviem - tai kazkaip - kas gali. tik skalbti niekada neduodu - sugadins mano versacius dar...
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 12 29, 16:32)
O maniskis kaip tik praeita savaite pat pasiule - kai gaminu valgyti as, tai plauna indus jis, o kai gamina jis, tai plaunu as:) Argi ne saunus sumanymas? man tai patiko:)

Pas mus čia - nerašyta taisyklė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2009 12 30, 17:40)
Pas mus čia - nerašyta taisyklė. biggrin.gif

Suprantama, labai daug kas ir pas mus daroma iš intuicijos ir tiek vienam, tiek kitam tinka, bet šiuo atveju kažkaip jis prasitarė. Nors anksčiau aišku nekildavo barnių dėl indų plovimo, tačiau toks variantas dar geresnis negu toks, kai kuris pripuola, tas ir plauna:)
Atsakyti
Santuokoje moterys labiau atsipalaiduoja, vis tiek jau suvystytas niekur nebegs smile.gif ir tampa ne tom graziom gulbem kurias vede, o bjauriaisias anciukais svaes nepriziurinciais biggrin.gif ,o gyvendamos kartu vis dar yra noras stengtis ir tobuleti biggrin.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif ,as pati greitu laiku planuoju iseiti gyventi kartu su draugu ir visa buitis jau seniai aptarta 4u.gif viskas po lygiai , beliko tik darbus susirast ir bandyt gyvent biggrin.gif labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 05, 00:31)
Santuokoje moterys labiau atsipalaiduoja, vis tiek jau suvystytas niekur nebegs smile.gif ir tampa ne tom graziom gulbem kurias vede, o bjauriaisias anciukais svaes nepriziurinciais biggrin.gif ,o gyvendamos kartu vis dar yra noras stengtis ir tobuleti biggrin.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif ,as pati greitu laiku planuoju iseiti gyventi kartu su draugu ir visa buitis jau seniai aptarta 4u.gif  viskas po lygiai , beliko tik darbus susirast ir bandyt gyvent biggrin.gif  labai laukiu smile.gif

taip nuo senų laikų įprasta manyti. pasenusi klišė mirksiukas.gif manau, kad šiais laikais tai pasitaiko labai retai.
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 04, 23:31)
Santuokoje moterys labiau atsipalaiduoja, vis tiek jau suvystytas niekur nebegs smile.gif ir tampa ne tom graziom gulbem kurias vede, o bjauriaisias anciukais svaes nepriziurinciais biggrin.gif ,o gyvendamos kartu vis dar yra noras stengtis ir tobuleti biggrin.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif ,as pati greitu laiku planuoju iseiti gyventi kartu su draugu ir visa buitis jau seniai aptarta 4u.gif  viskas po lygiai , beliko tik darbus susirast ir bandyt gyvent biggrin.gif  labai laukiu smile.gif

Iš kur tokios išvados? biggrin.gif Kiek turėjau noro stengtis ir tobulėt ir save prižiūrėt, tiek ir tebeturiu. Ir viskas po lygiai, kaip ir seniau. Jei kažkada vedybos ir keisdavo viską, tai dabar viso labo priesaika vienas kitam, kad stengsitės toliau dar labiau (na o kas dėl kitų dalykų teka - "reikalo", pinigų, pavardės - , tai jau ne santuoka, o parsidavimas kažkoks rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 04, 23:31)
Santuokoje moterys labiau atsipalaiduoja,
ir tampa ne tom graziom gulbem kurias vede, o bjauriaisias anciukais svaes nepriziurinciais

kas cia taip sake blink.gif As save prisiziuriu, riebaluotais plaukais nevaikstau, nudevetu rubu nevilkiu net namie. visos mano pazistamos po santuokos ir toliau rupinasi savim, o tokiu apsileideliu nepazistu. Aisku, buna, kad po gimdymo sustoreja, bet cia jau ne neprisiziurejimas saves.
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 05, 00:31)

Mes su draugu irgi pries gyvendami viska aptareme ir pasidalijome, bet greitai viskas pasikeite, nes jis daug daugiau dirba, o man atitinkamai uzgriuvo beveik visa buitis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 01 20, 18:42)
Atleiskit, jei sukuriau tokia, tema, kokia jau egzistuoja, bet atrodo, jog kruopsciai isziurinejau, jog nera butent tokio dalyko:)
Noriu, jog visos ir visi drauge padiskutuotume apie gyvenima drauge kaip viskas vyksta: kaip pasiskirstoma pareigomis tarpusavy, kaip finansiniai reikalai sprendziami, kokie yra gyvenimo drauge pliusai?
Manau, jog nereiketu kreipti demesi i tai, ar gyvenama susituokus ar ne:)

Pareigomis pasiskirstoma labai paprastai. Aš padžiaunu drabužius, jis nudžiauna. Aš dienomis vedžioju šunį, jis rytais ir vakarais. Aš gaminu valgyt, jis kartais indus plauna, kartais aš. Man daugiau pareigų tenka, bet tik dėl to, kad šiuo metu nedirbu ir neturiu ką veikti visą dieną, tai tvarkausi.
Finansau mūsų bendri. Nėra "mano pinigų" ar "jo pinigų".
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 08, 15:42)
Pareigomis pasiskirstoma labai paprastai. Aš padžiaunu drabužius, jis nudžiauna. Aš dienomis vedžioju šunį, jis rytais ir vakarais. Aš gaminu valgyt, jis kartais indus plauna, kartais aš. Man daugiau pareigų tenka, bet tik dėl to, kad šiuo metu nedirbu ir neturiu ką veikti visą dieną, tai tvarkausi.
Finansau mūsų bendri. Nėra "mano pinigų" ar "jo pinigų".

Labai jau puikiai jus pasiskirste darbus. manau taip ir turi buti. saunuoliai:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 10, 19:22)
Labai jau puikiai jus pasiskirste darbus. manau taip ir turi buti. saunuoliai:) thumbup.gif

Taip turetu buti, tik gaila , kad daugumoje poru taip nera biggrin.gif
Atsakyti