Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

vasarele85 Paskelbta 2009 12 05, 19:20

na vat butent idomus tas musu gyvenimas  nes jsi tokioj seimoj gyveno tai nematau nieko nuostabaus kad ir as taip turiu gyventi bet gal taip
ir gerai nors kartais tai tas ir erzina

Tuomet viskas aisku ax.gif

micefee Paskelbta Vakar, 15:18
  Oi... Sunki šita tema man. Maniškis indų neplauna. Tai kai turėsim savo butą, tikrai pirksiu indaplovę. Tvarka irgi nepasižymi... Rūbus skalbiiu visą laiką aš. Per 2 metus kol gyvenam kartu jis nėra niekada išskalbęs. Šiukšles išneša, bet iš to nauda maža... Kas liečia tvarkymąsi, tai tvarko tik tada, kai jau prispiria reikalas ir kai pasakau: "davai, susitvarkom?" Tada padėlioja daiktus į vietas, iššluoti gali... Dar niekaip neatpratinu nuo įpročio mėtyti nešvarias kojines ant žemės.  Bet čia pas mus tokia sudėtinga situacija dėl tėvų auklėjimo kaip aš manau. Pas jį šeimoj trys vyrai - tėvas, jis ir brolis, tai mamytė visus apskalbdavo, aptvarkydavo, todėl pas patį buities rūpybos nerasta. O man sudėtinga, nes mano tėtis ir valgyt mokėdavo skaniai pagaminti, man visąlaik prieš darbą paruošdavo pusryčius, kad atsikėlus į mokyklą išeinant pavalgyčiau. Ir namus tvarkydavo, ir skalbdavo, ir lygindavo...  Visgi ta armija kažką gero vyrams duoda.

Panasi situacija kaip pas vasarele85 smile.gif
Va maniskis irgi augo vyriskoj kompanijoj su broliu, teciu, o mama aplink juos sokinedamo. Tiesa sakant ir dabar ta pati daro. Isivaizduojat va dar vakar viesejom pas jo tevus. Draugas vakare nutare issimaudyt, tai senus apatinius idejo i maiseli ir i bendra musu atsivezta daiktu rankine (kad parsiveze isskalbtume). Tai jo mama ryte (net nesusekiau kada) iskniso ta rankine, surado brangiausiojo sunelio nesvarius apatinius, kojines ir isskalbe, atseit mes skalbykles neturim ir ja nemokam naudotis blink.gif tai kai grize susipratom is kur isplauti rubeliai musu rankinej, tai net draugas buvo apakes nuo tokiu sposu...

Isvada: gyvenimo kartu buities nesklandumai nustelbia 'uosvienes' darbelius.
Atsakyti
Ysimylejus, nu čia tai geras. thumbup.gif Prajuokinot.

Aš tai prieš anytą nieko blogo neturiu, geros širdies ji moteriškė, tik kad vaikai ant sprando per tą gerumą užlipo ir nieko iš buities per gyvenimą neišmoko. ax.gif

P.S. Bet būna ir atvirkščiai. Mano teta du sūnus turi, jaunėlis dar mažas, o vyresnysis kad išauklėtas ohoho. thumbup.gif Ji pati tokia truputį pedantė, tai ir pusbrolis mano mandagus, protingas vaikis, gerai besimokantis, tvarkingas ir t.t. Nu tiesiog pavydžiu jo būsimai žmonai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 gruodžio 2009 - 21:21
QUOTE(micefee @ 2009 12 07, 22:19)
Ysimylejus, nu čia tai geras.  thumbup.gif Prajuokinot.

Aš tai prieš anytą nieko blogo neturiu, geros širdies ji moteriškė, tik kad vaikai ant sprando per tą gerumą užlipo ir nieko iš buities per gyvenimą neišmoko.  ax.gif

P.S. Bet būna ir atvirkščiai. Mano teta du sūnus turi, jaunėlis dar mažas, o vyresnysis kad išauklėtas ohoho.  thumbup.gif Ji pati tokia truputį pedantė, tai ir pusbrolis mano mandagus, protingas vaikis, gerai besimokantis, tvarkingas ir t.t. Nu tiesiog pavydžiu jo būsimai žmonai.  biggrin.gif

Na taip, priklauso nuo mamos, jei leis, tai lips ir perlips.
O del anytu, tai mastau, kad reikia tema kurti nusiskundimam islieti, nes paciai jau galva neisnesa.

Kolkas 'anyta' mano didziausia beda bendrame gyvenime su draugu blink.gif

Uztat dziaugiuos, kad Jum bedu nera, nuosirdziai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Maniskis indu neplauna. Jam gali jie stoveti nezinau kiek laiko. Bet ir bambes, kad netvarka. namu jis netvarko, matyt, atrodo nevyriska, nors svara ir tvarka labai megsta. Ir prie savo mamos megsta pasakyti, kad bardakas namuose doh.gif nors to bardako ne su ziburiu nerasi g.gif Net sumustiniu per 5 metus nesusitepe pats. Vis randa paaiskinima, kad jam skaniau, kai as tai padarau. Man atrodo, kad turiu eilini statistini vyra namuose, kad jei auginu vaika, tai turiu daug laiko doh.gif
Atsakyti
smile.gif su indais jo, beda ir pas mus yra smile.gif su vandeniu perleis, bet neisplaus... sakau, koks skirtumas, perleidi vandeniu ar ne... reikia arba plauti, arba tada isvis nesiterlink biggrin.gif nekarta gavosi susipykti del ju tongue.gif bet siaip tai kartais uzeina jam pasitvarkymo manija, tai isplauna, issiurbia namus wink.gif
Atsakyti
O maniskis kaip tik praeita savaite pat pasiule - kai gaminu valgyti as, tai plauna indus jis, o kai gamina jis, tai plaunu as:) Argi ne saunus sumanymas? man tai patiko:)
Atsakyti
paskaitinejau cia ir pagalvojau, koks MB geras... mes tvarkomes abu. kazkada vis pamirsdavo siuksles isnest (kai tik isikelem i buta), tai nieko nesakiau, kroviau tas siuksles ir as kol griut nepradejo... nuo tada siuksles visada prisimena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 12 29, 17:32)
O maniskis kaip tik praeita savaite pat pasiule - kai gaminu valgyti as, tai plauna indus jis, o kai gamina jis, tai plaunu as:) Argi ne saunus sumanymas? man tai patiko:)

pasisekė tau, aš visad ir valgyt gaminu ir indus pati plaunu, nebent prašau kad išplautų biggrin.gif o šiaip tokių pasiūlymų tikrai niekad nesulauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 29, 16:57)
paskaitinejau cia ir pagalvojau, koks MB geras... mes tvarkomes abu. kazkada vis pamirsdavo siuksles isnest (kai tik isikelem i buta), tai nieko nesakiau, kroviau tas siuksles ir as kol griut nepradejo... nuo tada siuksles visada prisimena.  biggrin.gif

blink.gif

kodėl išnešt šiukšles vyrų privilegija? mastau.gif
suriši maišą, pastatai prie durų, kas pirmas pro duris, tas ir išneša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 12 29, 16:32)

Mes visada taip darom thumbup.gif MB pats pasiūlė. Tvarkomės kartu, jeigu aš negaliu pats sutvarko namus. Turiu nuostabų vaikiną wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 30 gruodžio 2009 - 11:45
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 15:49)
pasisekė tau, aš visad ir valgyt gaminu ir indus pati plaunu, nebent prašau kad išplautų  biggrin.gif o šiaip tokių pasiūlymų tikrai niekad nesulauksiu  lotuliukas.gif

vajeee...tai va kaip mes išlepinam tuos vyrus... ir pačios kaltos tongue.gif
Atsakyti
as tai negaliu ziuret i vyrus, kurie nori namuose idealios tvarkos, bet patys nei pirsto nepajudina. tai lai uzdirba tiek, kad tarnaite samdytu. zmona ar drauge juk ne namu tvarkytoja. siutas net ima paskaicius apie tokius...ech..
Atsakyti