Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

Negerai tik tiek, kad dazniausiai kai noreciau viena pabuti, vienai pabuti neiseina doh.gif Bet visa kita - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 12, 10:49)
atleiskit, bet tokiu atveju Jusu vyro pasenes poziuris i zmonos statusa. Tvarkyti buiti galima ir kartu.

mano mylimasis plauna indus, siurbia kilima, mazgoja grindis, visada nesa siuksles. o poziuris kaip ir visu vyru daugmaz. tik kol mes nevede jis manes negali reketuot motyvuodamas kad as zmona=as privalau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2009 10 14, 22:48)
Negerai tik tiek, kad dazniausiai kai noreciau viena pabuti, vienai pabuti neiseina  doh.gif  Bet visa kita -  wub.gif

Man taip pat. Bet retai aš ir noriu būti viena wub.gif

QUOTE(egliosha @ 2009 10 14, 22:56)
tik kol mes nevede jis manes negali reketuot motyvuodamas kad as zmona=as privalau biggrin.gif

gun_bandana.gif bash.gif tokius vyrus
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 10 14, 22:56)
mano mylimasis plauna indus, siurbia kilima, mazgoja grindis, visada nesa siuksles. o poziuris kaip ir visu vyru daugmaz. tik kol mes nevede jis manes negali reketuot motyvuodamas kad as zmona=as privalau biggrin.gif

nemanau, kad iki vestuvių buvęs toks supratingas vyras, po vedybų tampa nesusipratėliu g.gif smile.gif
Atsakyti
buna...maniskis namus tvarke ir pats susitvarkes lakste taip apie metus biggrin.gif poto iprato prie manes ir gyvenimo kartu,kad grindis ir indus plauna retai :)bet neturiu uz ka pykti, nes visgi grindu plovimas uztrunka trumpai, o vat indus plaut nekenciu, as mieliau gaminu, o jis mielai valgo biggrin.gif noriu indaploves ...
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 15, 10:26)
Man taip pat. Bet retai aš ir noriu būti viena  wub.gif
gun_bandana.gif  bash.gif tokius vyrus

maniskis jei prie kompo priseda tai kaip ir viena namuose bunu biggrin.gif
na seimos modelis daug lemia mirksiukas.gif zinoma kartais nervina kai sako tu moteris tu turi valgyt daryt(pasidarau iseiginiu), troba tvarkyt(sita darau kai yra nuotaika, gali tris dienas saukt kad grindis isplauciau biggrin.gif ), bet savaitgali as guliu bamba isvertus ir man pusrycius nesa, pavalgyt veza, jei reikia kazka padaryti neprisieina prasyt tris kartus. ir jei noriu pasisliauziot po parduotuves niekad neatsako (nebent kazkuo uzimtas) ir nemeluoja kad man viskas tinka biggrin.gif sovinistas jis tik kai kalba eina apie maista ir namu ruosa.
QUOTE(Apuokas @ 2009 10 15, 16:53)
nemanau, kad iki vestuvių buvęs toks supratingas vyras, po vedybų tampa nesusipratėliu  g.gif  smile.gif

as irgi manau kad jis nera toks jau naivus lotuliukas.gif jei iki siol nedariau tai kodel tureciau versti save istekejus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 22, 01:48)
taip jiems tai yra paprasciau, bet nemanau, kad tai daro dazniau  g.gif tie kurie nori trenkt, tai ir trenkia kad ir santuokoj budami.
Tiems kurie tie santykiai kazka reiskia stengias juos islaikyt ir issaugot.

va su ta nuomone as visiskai sutinku drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
man mb lb retai padeda namie jis kitoks nei kiti ir supratingumo atzvilgiu pas msu viskas atskiria ir pinigai ir buijtis ir pan doh.gif bet baigiu priprast prie to kad kitaip nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 12 03, 20:37)
va su ta nuomone as visiskai sutinku  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:
man mb lb retai padeda namie jis kitoks nei kiti ir supratingumo atzvilgiu pas msu viskas atskiria ir pinigai ir buijtis ir pan  doh.gif  bet baigiu priprast prie to kad kitaip nebus  unsure.gif

kaip idomiai. Mes is pradziu irgi bandem atskirai su finansais ir buitim. Bet po to kazkaip naturaliai, jei kartu gyvenam, tai kartu ir tvarkomes, indus plaunam ir t.t.
Na aisku, buna, kad ir as patingiu pvz indus suplaut, tai reikia tik graziai paprasyt mirksiukas.gif
Pastaruoju metu, tai pastebejau, kad as dazniau tvarkausi, bet as daugiau namie laiko praleidziu, tai mane ta netvarka greiciau uzknisa ax.gif

o kai vienas kitam nusibostam, tai dziaugiuos, kad gyvenam 2 kambariu bute thumbup.gif
Atsakyti
Musu "seimoje" (mes dar neapsivede)tai jis daugiau moka uz maista, nes ir suvalgo keturis kartus daugiau, uz pramogas mokam per puse, bet irgi dazniausiai jis rolleyes.gif ..Jei as gaminu - jis plauna, jei jis gamina - as plaunu. namus tvarkau pati, nes esu biski pedante, tai geriau pati susitvarkau, pagal save, nei einu is paskos ji tikrindama biggrin.gif ar issiurbe is kampu, nors jis ir yra tvarkingas vyriskis, nesiskundziu del situ dalyku:)
Atsakyti
QUOTE(Ysimylejus @ 2009 12 04, 19:57)
kaip idomiai. Mes is pradziu irgi bandem atskirai su finansais ir buitim. Bet po to kazkaip naturaliai, jei kartu gyvenam, tai kartu ir tvarkomes, indus plaunam ir t.t.
Na aisku, buna, kad ir as patingiu pvz indus suplaut, tai reikia tik graziai paprasyt  mirksiukas.gif
Pastaruoju metu, tai pastebejau, kad as dazniau tvarkausi, bet as daugiau namie laiko praleidziu, tai mane ta netvarka greiciau uzknisa  ax.gif

o kai vienas kitam nusibostam, tai dziaugiuos, kad gyvenam 2 kambariu bute  thumbup.gif

na vat butent idomus tas musu gyvenimas mirksiukas.gif nes jsi tokioj seimoj gyveno tai nematau nieko nuostabaus kad ir as taip turiu gyventi bet gal taip
ir gerai nors kartais tai tas ir erzina blush2.gif
Atsakyti
Oi... Sunki šita tema man. Maniškis indų neplauna. Tai kai turėsim savo butą, tikrai pirksiu indaplovę. Tvarka irgi nepasižymi... Rūbus skalbiiu visą laiką aš. Per 2 metus kol gyvenam kartu jis nėra niekada išskalbęs. Šiukšles išneša, bet iš to nauda maža... Kas liečia tvarkymąsi, tai tvarko tik tada, kai jau prispiria reikalas ir kai pasakau: "davai, susitvarkom?" Tada padėlioja daiktus į vietas, iššluoti gali... Dar niekaip neatpratinu nuo įpročio mėtyti nešvarias kojines ant žemės. doh.gif Bet čia pas mus tokia sudėtinga situacija dėl tėvų auklėjimo kaip aš manau. Pas jį šeimoj trys vyrai - tėvas, jis ir brolis, tai mamytė visus apskalbdavo, aptvarkydavo, todėl pas patį buities rūpybos nerasta. O man sudėtinga, nes mano tėtis ir valgyt mokėdavo skaniai pagaminti, man visąlaik prieš darbą paruošdavo pusryčius, kad atsikėlus į mokyklą išeinant pavalgyčiau. Ir namus tvarkydavo, ir skalbdavo, ir lygindavo... verysad.gif Visgi ta armija kažką gero vyrams duoda.
Atsakyti
Pas mus tvarkosi, skalbia, šiukšles neša, valgyti gamina - tas, kuris turi laiko tongue.gif šiaip tas žmogus dažniau būna MB 4u.gif jis tam nesipriešina, kadangi yra šiek tiek pedantas ax.gif
Atsakyti