QUOTE(maye @ 2009 10 09, 10:05)
Tiesiog dabartine finansinė situacija, ne visiems leidžia kelti vestuves,
o seimos iteisinimas be balius, baltos nuotakos sukneles ir fotosesijos- man tai net neisisvaizduojamas dalykas. tai mano
objektyvi nuomone.
Jums gal ir neįsivaizduojamas, o kitiem gal juokinga atrodo kelti balių kažkam, eiti su tortine suknele ir pan. Aš asmeniškai net nenorėčiau tokios "šventės" Man daug mieliau būtų atšvęsti su keliais man brangiais šeimos nariais, o vėliau pasidaryti šventę tik sau, dviese pabėgt nuo viso pasaulio ir likt tik su tuo žmogum, su kuriuo ir turi tą šventę švesti. Aišku, tai kiekvieno pasirinkimas, bet negalima kategoriškai teigti, kad tas nuostabu, o tas kvaila. Tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Kaip tik kvaila yra teigti ir piršti savo nuomonę, tai parodo siaurą žmogaus akiratį, pasaulėžiūrą.
Susakėt kaip jums atrodo ir teigiat, kad čia objektyi nuomonė?
negalėjau nepakomentuoti, bet prieš vartodami tam tikras sąvokas, pirmiausia pasitikrinkite ką jos reiškia, nes kvailai atrodo.
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 09, 12:32)
Pavizdys - gyvena pora ir moteris galvoja, ves jis mane ar neves? O kas bus, jei netycia pastosiu? Koks tada isvis yra tikslas gyventi kartu? koks pagrindas?
Palaukit, o kas bus kai jūs būsit susituokę, jūs netyčia pastosit ir jis sumastys jus palikti, nes sumąstys, kad jis suklydo ir yra nepasiruošęs šeimai? Manau, kad pažįstat žmogų su kuriuo gyvenat, "nesusimetat" su kiekvienu praeiviu į krūvą, žinote žmogaus charakterį, savybes, pasitikite juo, bent jau taip turėtų būti. O jei ne, tai ar tu susituokęs ar ne - niekuo nepagelbės.
Žmogaus asmeninis reikalas ar tuoktis jam ar ne, ir jei tu susituokei, tai dar nereiškia, kad gyvensi su tuo žmogum amžinai. Maža skyrybų? Jūs galvot, kad visos tos kurios išsiskyrę tokios kvailos, bukos tekėjo už bepročių kažkokių? Ne, laikui bėgant tiesiog išsiskyrė keliai. Taip, santuoka svarbus dalykas žmogaus gyvenime, bet kiekvienas turi teisę rinktis - nori jis to ar ne. Kvaila vadovautis stereotipais ir paklusti bandos jausmui. baigti mokslus - tuoktis - gimdyti vaikus. Juk gyvenimes per trumpas, kad gyventume ji pagal kažkieno sukurtas taisykles..
Atsiprasau uz offtopica, ne i tema varom jau