Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(Fortunata @ 2009 07 03, 01:09)
As kazkaip mastau kartais,kad nekurkim bereikalingu problemu,susitvarkys patys kai nores,pavalgys,nenumirs,ir per siuksles ne taip jau sunku perlipti... a? o jei jums nepatinka r nervai nelaiko,kreipiat demesi,tai ir tvarkotes.Viskas.
As zinoma irgi kartais neapsikenciu,bet brangusis mane aukleja,kad nesinervuociau,nes neverta... juk indai ir buitis toks nereiksmingas dalykas,mes per ja viska uzgoziam,ir meiles nebelieka labai greit... sad.gif
Visa tai ne problema,kad siukslynas namuose,dziaukites jei isvis turite namus.Mokekime pasidziaugti tuo ka turime,nes kiti nei tu indu neturi,nei vandentiekio,kad juos plauti.Gyvename kaip karaliai,o dar vis skundziames... Moterys kuria problemas,vyrai jas sprendzia... taip pasaulio (smegenu,tyrimu) sudestyta.... Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa) smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As irgi, kai vyras pradeda mane auklet, kad va indai, grindys neplautos, pasiulau jam paciam tai imti ir padaryti jei jau mato tame problema. Na ka... ima ir padaro. Dabar jau zino, kad su manim burbejimai nepraeina ir pats be burbejimu viska daro, jei jau reikia padaryti. Taip pat ir as - jei jau matau kad kazka galiu padaryti buityje tai ir darau. Vyrui pirstu nebaksnoju. Tas padeda isvengti buitiniu rietenu. As pati toleruoju netvarka iki tam tikro laipsnio, bet netoleruoju nesvaros. Gal ir keistai skamba, nematau tragedijos jei spintoje pas mane netvarka, o va nesvariais drabuziais tikrai nesirengciau.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 08 25, 09:15)
Gal ir keistai skamba, nematau tragedijos jei spintoje pas mane netvarka, o va nesvariais drabuziais tikrai nesirengciau.

Pas mane spintoj pastoviai jovalas, aisku, nera ten purvinu rubu tik, bet siaip dazniausiai bardakas. O va, jei ant rubo pastebiu klecka, as jo nebesivilksiu, metamas plaut.. O bardaka ir as toleruoju, bet kai murzina tada ne..
Atsakyti
Ir visdelto, vadinkime viska savo vardais. Jei pora gyvena nesusituokus, tai nera "seima", bent jau teisiskai. Tai yra tesiog "sugyventiniai" Seimai, be emocinio pagrindo reikia visgi ir teisinio. Jei mylimas ir mylintis vyras siulytu teketi - ar daznai moteris atsisakitu tai padaryti??
Atsakyti
ir as manau jei gyveni susidejus, tai ir lieka "susidejus".. tada didesnis kivircas ir pasuki skirtingais keliais, o kai teisine seima - viskas kitaip g.gif turbut doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 09, 09:31)
Ir visdelto, vadinkime viska savo vardais. Jei pora gyvena nesusituokus, tai nera "seima", bent jau teisiskai. Tai yra tesiog "sugyventiniai" Seimai, be emocinio pagrindo reikia visgi ir teisinio. Jei mylimas ir mylintis vyras siulytu teketi - ar daznai moteris atsisakitu tai padaryti??

Asmeniskai as pazistu ne viena mergina, kuri pirmakart pasipirsus atsisake. Teisinis seimos pagrindas nieko vertas jei visu pirma nera emocinio.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 09, 09:46)
Teisinis seimos pagrindas nieko vertas jei visu pirma nera emocinio.

drinks_cheers.gif visiškai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 09, 09:46)
Asmeniskai as pazistu ne viena mergina, kuri pirmakart pasipirsus atsisake. Teisinis seimos pagrindas nieko vertas jei visu pirma nera emocinio.

o kaip isisvaizduojate, gyvenimo kartu jei nera emocinio siltumo.? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 09, 11:43)
o kaip isisvaizduojate, gyvenimo kartu jei nera emocinio siltumo.? doh.gif

Visiskai sutinku!!! Kaip Jus isivaizduojate gyvenima kartu be emocinio pagrindo?? Mes juk snekam apie "seima". O seimos seimos kodekse ir apibrieziama, kaip santykiai teisiskai yra iteisinti. As nesu pries tos zmones, kurie gyvena nesusituoke. Tik vadinkim viska savo vardais. Dazniausiai siaip tik gyvenant kartu, vyrui buna patogu taip sakyti, kad santuoka, atseit, atgyvenes dalykas, o juo labiai apsispresti vesti. Todel pradedant siaip gyventi, moteris turi gerai pagalvoti!
Atsakyti
As uz santuokas, ir mano manymu, tai visai ne atgyvena..

Man labai grazu, kaip siuolaikinis jaunimas (as tarp ju 4u.gif ), gryzta prie tradiciju, kai kuriami seimos paprociai.

Tiesiog dabartine finansinė situacija, ne visiems leidžia kelti vestuves, o seimos iteisinimas be balius, baltos nuotakos sukneles ir fotosesijos- man tai net neisisvaizduojamas dalykas. tai mano objektyvi nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 09 spalio 2009 - 10:06
QUOTE(maye @ 2009 10 09, 12:05)
As uz santuokas, ir mano manymu, tai visai ne atgyvena..

Man labai grazu, kaip siuolaikinis jaunimas (as tarp ju 4u.gif ), gryzta prie tradiciju, kai kuriami seimos paprociai.

Tiesiog dabartine finansinė situacija, ne visiems leidžia kelti vestuves, o seimos iteisinimas be balius, baltos nuotakos sukneles ir fotosesijos- man tai net neisisvaizduojamas dalykas. tai mano objektyvi nuomone.  mirksiukas.gif

Tu teisi maye. Taciau vestuves kiekviena pora planuoja skirtingai, priklausomai nuo finansines padeties. Jei norima vestuves prabangias tureti, tai joms uzdirbti ggali prireikti daug laiko. Galima galu gale pasiimti paskola vestuvems, jei jau reikia to baliaus, ir suknele galima tureti ne butinai prabangia, o tesiog skoninga ir tinkancia nuotakai.
Man irgi grazu, kai jauni zmones turi vertybiu, o nesivaiko mados ar tesiog patogiu santykiu, per kurios (dazniausiai moteris) anksciau ar veliau nukencia, jauciasi santykiuose nesaugiai.
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 09, 11:13)
Tu teisi maye. Taciau vestuves kiekviena pora planuoja skirtingai, priklausomai nuo finansines padeties.  Jei norima vestuves prabangias tureti, tai joms uzdirbti ggali prireikti daug laiko. Galima galu gale pasiimti paskola vestuvems, jei jau reikia to baliaus, ir suknele galima tureti ne butinai prabangia, o tesiog skoninga ir tinkancia nuotakai.
Man irgi grazu, kai jauni zmones turi vertybiu, o nesivaiko mados ar tesiog patogiu santykiu, per kurios (dazniausiai moteris) anksciau ar veliau nukencia, jauciasi santykiuose nesaugiai.

Žinoma, skirtingai planuoji, skirtingos vestuves, bet visu vestuviu tikslas: vyrui vesti mylima moteri, o moteriai isteketi uz mylimo vyro. irnesakyk.gif irnesakyk.gif

o del gyvenimo kartu, tai madu vaikymas, kai mes liberalus ir pasitikim antra puse..
as ir pasitikiu, bet kaip sako "pasitikek ir tikrink" doh.gif

as uz tai kad zmones myletu vienas kita. wub.gif wub.gif wub.gif
ir Nesvarbu ar jie gyvendami kartu "susideje" ar vede thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 09 spalio 2009 - 10:22
QUOTE(maye @ 2009 10 09, 12:20)
Žinoma, skirtingai planuoji, skirtingos vestuves, bet visu vestuviu tikslas: vyrui vesti mylima moteri, o moteriai isteketi uz mylimo vyro.  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

o del gyvenimo kartu, tai madu vaikymas, kai mes liberalus ir pasitikim antra puse..
as ir pasitikiu, bet kaip sako "pasitikek ir tikrink"  doh.gif

as uz tai kad zmones myletu vienas kita. wub.gif  wub.gif  wub.gif
ir Nesvarbu ar jie gyvendami kartu "susideje" ar vede  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip, as irgi esu uz meile! Tik, kai vyras sako, kad myli, o gyvena su moterimi ilgus metus ir nesituokia, ar tai meile?? Retorinis klausimas:)
Atsakyti