QUOTE(Fortunata @ 2009 07 03, 01:09)
As kazkaip mastau kartais,kad nekurkim bereikalingu problemu,susitvarkys patys kai nores,pavalgys,nenumirs,ir per siuksles ne taip jau sunku perlipti... a? o jei jums nepatinka r nervai nelaiko,kreipiat demesi,tai ir tvarkotes.Viskas.
As zinoma irgi kartais neapsikenciu,bet brangusis mane aukleja,kad nesinervuociau,nes neverta... juk indai ir buitis toks nereiksmingas dalykas,mes per ja viska uzgoziam,ir meiles nebelieka labai greit...
Visa tai ne problema,kad siukslynas namuose,dziaukites jei isvis turite namus.Mokekime pasidziaugti tuo ka turime,nes kiti nei tu indu neturi,nei vandentiekio,kad juos plauti.Gyvename kaip karaliai,o dar vis skundziames... Moterys kuria problemas,vyrai jas sprendzia... taip pasaulio (smegenu,tyrimu) sudestyta.... Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa)
As zinoma irgi kartais neapsikenciu,bet brangusis mane aukleja,kad nesinervuociau,nes neverta... juk indai ir buitis toks nereiksmingas dalykas,mes per ja viska uzgoziam,ir meiles nebelieka labai greit...
Visa tai ne problema,kad siukslynas namuose,dziaukites jei isvis turite namus.Mokekime pasidziaugti tuo ka turime,nes kiti nei tu indu neturi,nei vandentiekio,kad juos plauti.Gyvename kaip karaliai,o dar vis skundziames... Moterys kuria problemas,vyrai jas sprendzia... taip pasaulio (smegenu,tyrimu) sudestyta.... Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa)
As irgi, kai vyras pradeda mane auklet, kad va indai, grindys neplautos, pasiulau jam paciam tai imti ir padaryti jei jau mato tame problema. Na ka... ima ir padaro. Dabar jau zino, kad su manim burbejimai nepraeina ir pats be burbejimu viska daro, jei jau reikia padaryti. Taip pat ir as - jei jau matau kad kazka galiu padaryti buityje tai ir darau. Vyrui pirstu nebaksnoju. Tas padeda isvengti buitiniu rietenu. As pati toleruoju netvarka iki tam tikro laipsnio, bet netoleruoju nesvaros. Gal ir keistai skamba, nematau tragedijos jei spintoje pas mane netvarka, o va nesvariais drabuziais tikrai nesirengciau.