Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(Apuokas @ 2009 06 24, 11:58)
Ir aš šiltnamio sąlygom kol kas gyvenu  tongue.gif

Negaliu prieštarauti, jei teigi, kad gyveni šiltnamio sąlygomis, bet keista klausytis, kai žmogus pradeda kalbėti už kitus.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 24, 13:53)
Negaliu prieštarauti, jei teigi, kad gyveni šiltnamio sąlygomis, bet keista klausytis, kai žmogus pradeda kalbėti už kitus.

Tai pakalbam rimtai, jeigu juokų nenori suprasti unsure.gif Ar jūs turėjote minčių apie skyrybas?
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 06 23, 23:49)
Merginos, o kaip "peraukleti vyra" kai papra6au isplauti indus, jo atsakymas visada buna veliau, vakare, po mokslu, po filmo, po dar beleko.. ir tie indai tada stovi... stovi... stovi... kol as ju, praradus kantrybe neisplauna, arba neiszyziu jam ausu negyvai del to. NU nervina. itin...

doh.gif
Vargu ar įmanoma perauklėti vyrą. g.gif Ir netik vyrą. Suaugusį žmogų, kuris yra pripratęs taip gyventi, kaip gyvena, susikūręs tokį mąstymą, pasaulio suvokimą, sunku jį pakeisti, perauklėti.
Pasakyk, kaip tau tai nepatinka, nes jūs gyvenat kartu, o visi buitiniai darbai turėtų būti atliekami ir jo. Gal susipras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 06 24, 13:56)
Tai pakalbam rimtai, jeigu juokų nenori suprasti  unsure.gif Ar jūs turėjote minčių apie skyrybas?

Ką reiškia skirtis iki santuokos - esu patyrusi savu kailiu. O dabartinės mintys tokiu klausimu mano tokios - nežinotum kad gyveni, jei manytum, kad mirtis neegzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 24, 14:00)
doh.gif
Vargu ar įmanoma perauklėti vyrą.  g.gif Ir netik vyrą. Suaugusį žmogų, kuris yra pripratęs taip gyventi, kaip gyvena, susikūręs tokį mąstymą, pasaulio suvokimą, sunku jį pakeisti, perauklėti.

Aš neseniai pagalvojau, kad buvau auginta kaip berniukas, nieko nepadėdavau tvarkytis, indų neplaudavau, šiukšlių nenešdavau, negamindavau, žodžiu absoliučiai nieko nedarydavau, bet ištekėjus teko pradėti, nes nebuvo kam daugiau visko padaryti. Sunku buvo priprasti, kad dabar pačiai teks skalbti, tvarkytis, gaminti, kone isterija ir panika buvo doh.gif Nepratus buvau, ir dabar visai tai ne "mano dalykas". Vyrai taip pat. Kai matai, kad reikia, kitaip nebus, tai ir darai, kitaip šiukšlyne ir nevalgius gyvensi. Reikia jiems sąlygas sudaryti, kuriose matytų, kad REIKIA, nes NIEKAS KITAS nepadarys. Jeigu ko prašai, tai pati ir nepadaryk, tegu paskui pamato pasekmes to, kai pats nepadarai.

Man pačiai dabar reikia "auklėti" vyrą, nes pavalgo ir lėkščių nenuneša, išima butelį iš šaldytuvo ir atsigėręs nepadeda atgal, pasiima duonos ir nepadeda į duoninę ar maišą, palieka doh.gif Užkniso gražiai tariant. Nebepadedu atgal butelių į šaldytuvą, tai atėjęs atsigerti randa šiltą gėrimą, juk negerai, duoną palieku džiūti, randa sudžiuvusią, nėr ką valgyt (aš duonos nevalgau, man vienodai) lotuliukas.gif indų nerenku, tenka nusinešti, per indus gi nelaipios, trukdo.

Aš jį suprantu, buvau auginta taip pat, kai nieko daryt nereikėjo ir visai nesinori. Bet juk abiejų teisės turi būti lygios, abiems reikia.
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 06 24, 14:12)
Aš neseniai pagalvojau, kad buvau auginta kaip berniukas, nieko nepadėdavau tvarkytis, indų neplaudavau, šiukšlių nenešdavau, negamindavau, žodžiu absoliučiai nieko nedarydavau, bet ištekėjus teko pradėti, nes nebuvo kam daugiau visko padaryti. Sunku buvo priprasti, kad dabar pačiai teks skalbti, tvarkytis, gaminti, kone isterija ir panika buvo doh.gif Nepratus buvau, ir dabar visai tai ne "mano dalykas". Vyrai taip pat. Kai matai, kad reikia, kitaip nebus, tai ir darai, kitaip šiukšlyne ir nevalgius gyvensi. Reikia jiems sąlygas sudaryti, kuriose matytų, kad REIKIA, nes NIEKAS KITAS nepadarys. Jeigu ko prašai, tai pati ir nepadaryk, tegu paskui pamato pasekmes to, kai pats nepadarai.

Man pačiai dabar reikia "auklėti" vyrą, nes pavalgo ir lėkščių nenuneša, išima butelį iš šaldytuvo ir atsigėręs nepadeda atgal, pasiima duonos ir nepadeda į duoninę ar maišą, palieka doh.gif Užkniso gražiai tariant. Nebepadedu atgal butelių į šaldytuvą, tai atėjęs atsigerti randa šiltą gėrimą, juk negerai, duoną palieku džiūti, randa sudžiuvusią, nėr ką valgyt (aš duonos nevalgau, man vienodai) lotuliukas.gif indų nerenku, tenka nusinešti, per indus gi nelaipios, trukdo.

Aš jį suprantu, buvau auginta taip pat, kai nieko daryt nereikėjo ir visai nesinori. Bet juk abiejų teisės turi būti lygios, abiems reikia.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Po kiek laiko susipranta.
Bet man čia tokios tėvų auklėjimo spragos. Dar iš sovietinių laikų, kad moteris virtuvėj, o vyras niekur. Tai paskui užaugę tokie ir nieko nedaro, nes jų šeimoj tėvai nieko nedarė ir jie taip auklėjami buvo.
MB namuose padėdavo tvarkytis, padėdavo virtuvėj, bet negamindavo. Kai išvažiavo vienas mokytis nieko kito neliko, kaip pačiam pasigaminti, pačiam indus išsiplauti ir dar rūbus išsiskalbti. Tai ir dabar nebijo viso to.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 24, 14:57)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Po kiek laiko susipranta.
Bet man čia tokios tėvų auklėjimo spragos. Dar iš sovietinių laikų, kad moteris virtuvėj, o vyras niekur. Tai paskui užaugę tokie ir nieko nedaro, nes jų šeimoj tėvai nieko nedarė ir jie taip auklėjami buvo.
MB namuose padėdavo tvarkytis, padėdavo virtuvėj, bet negamindavo. Kai išvažiavo vienas mokytis nieko kito neliko, kaip pačiam pasigaminti, pačiam indus išsiplauti ir dar rūbus išsiskalbti. Tai ir dabar nebijo viso to.

na cia jam jau privaloma visa ista buvo daryt,nes nebuvo,kas uz ji padarytu,bet kai tures savo seima,ir to laiko nebus prasides darbai ir panasiai,manau ,kad viska paliks savo antrajai pusei smile.gif
Atsakyti
As kazkaip mastau kartais,kad nekurkim bereikalingu problemu,susitvarkys patys kai nores,pavalgys,nenumirs,ir per siuksles ne taip jau sunku perlipti... a? o jei jums nepatinka r nervai nelaiko,kreipiat demesi,tai ir tvarkotes.Viskas.
As zinoma irgi kartais neapsikenciu,bet brangusis mane aukleja,kad nesinervuociau,nes neverta... juk indai ir buitis toks nereiksmingas dalykas,mes per ja viska uzgoziam,ir meiles nebelieka labai greit... sad.gif
Visa tai ne problema,kad siukslynas namuose,dziaukites jei isvis turite namus.Mokekime pasidziaugti tuo ka turime,nes kiti nei tu indu neturi,nei vandentiekio,kad juos plauti.Gyvename kaip karaliai,o dar vis skundziames... Moterys kuria problemas,vyrai jas sprendzia... taip pasaulio (smegenu,tyrimu) sudestyta.... Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa) smile.gif
Atsakyti
Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa) smile.gif
[/quote]
Labai teisingas požiūris, sveikintina, jog taip į viską žiūri wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2009 07 03, 01:09)
juk indai ir buitis toks nereiksmingas dalykas,mes per ja viska uzgoziam,ir meiles nebelieka labai greit... sad.gif

Na jei jau pradėjom čia taip plačiai, tai kas ta meilė per daiktas? Mano supratimu, jos ir nebelieka, kai "pamirštama" mylėti, kitaip tariant, pamirštama galvoti apie kitą žmogų, pamirštama tai, ką jis mėgsta, o kas jį erzina, nustojama kad ir tuos nelemtus indus susiplauti, nors žinai, kad mylimajam/-ai tai tikrai sugadins nuotaiką. Nesakau, kad buitinius mažmožius reikia pernelyg sureikšminti, bet būtent todėl ir yra lengviau išplauti tuos indus, nei leisti jiems suvaidinti lemiamą vaidmenį tolesniuose poros santykiuose.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 07 05, 09:13)
Na jei jau pradėjom čia taip plačiai, tai kas ta meilė per daiktas? Mano supratimu, jos ir nebelieka, kai "pamirštama" mylėti, kitaip tariant, pamirštama galvoti apie kitą žmogų, pamirštama tai, ką jis mėgsta, o kas jį erzina, nustojama kad ir tuos nelemtus indus susiplauti, nors žinai, kad mylimajam/-ai tai tikrai sugadins nuotaiką. Nesakau, kad buitinius mažmožius reikia pernelyg sureikšminti, bet būtent todėl ir yra lengviau išplauti tuos indus, nei leisti jiems suvaidinti lemiamą vaidmenį tolesniuose poros santykiuose.

Čia man patiko drinks_cheers.gif
Manau labai savanaudiška mąstyti taip, kad jeigu jai/jam blogai, lai ji/jis ir tvarkosi, o aš nagų nekišiu. Ar tai tarpusavio santykiai, supratimas?
Papildyta:
QUOTE(Fortunata @ 2009 07 03, 01:09)
Visa tai ne problema,kad siukslynas namuose,dziaukites jei isvis turite namus.Mokekime pasidziaugti tuo ka turime,nes kiti nei tu indu neturi,nei vandentiekio,kad juos plauti.Gyvename kaip karaliai,o dar vis skundziames... Moterys kuria problemas,vyrai jas sprendzia... taip pasaulio (smegenu,tyrimu) sudestyta.... Problema butu kai vagyt isvis nebutu ir butume be ranku ar koju.... Va cia butu problema,o dabar tik pirmyn dziaugtis,gyvent,mylet,skrist per gyvenima, kartkartemis susiplovus indus.... (nes ir man jie kartais uzknisa) smile.gif

O man čia truputį kvailas požiūris. Kaip mažam vaikui aiškinti, kad jis nevalgo sriubos, o kiti visai neturi ką valgyti. Jei jau taip mes čia rūpinamės kitais, menkinam savas problemas, tai pradėkim gyvent kaip jie. Nesutinku visai. Maždaug pažiūrėk kaip blogai kitam ir suprasi, kaip gerai tau. Labai jau lietuviška.

Ir jei žmogus tvarkosi visada, jis susituokęs, susilaukęs vaikų irgi tvarkysis. Nes jam taip yra priimtina nuo mažumės.
Atsakyti
"Ir jei žmogus tvarkosi visada, jis susituokęs, susilaukęs vaikų irgi tvarkysis. Nes jam taip yra priimtina nuo mažumės."

Tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti