Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(Apuokas @ 2009 06 21, 23:05)
Na, tu sudarai tokį įspūdį ir nemanau, kad tai blogai  ax.gif
Aš pvz. per 10 m irgi nebuvau prie apmąstymų apie skyrybas (draugystės ar santuokos) ribos, bet tiesiog nespjaunu į šulinį ir tiek  smile.gif Nemanau, kad esu geresnė už aplinkinius.

Kodėl "irgi"?
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 20:10)
na cia zinai tik pasiteisinimas,kad va jau sedziu namie galiu pati viska,o kai nesedejau irgi nieko nedaro ir dar sugeba namus baradkint,o as is paskos tvarkyti..aisku jau cia moteru dalia,bet manau vyrai irgi turi kazkokia pareiga namie turet(pas mus ju isvis nera,netgi lekstes neisiplauna dazniausiai),kad ir siurbliavimas kartais..

reiškia aš turiu gerą vyrą, nes irgi visai neseniai išėjau iš darbo ir esu namučiuose, bet jis parėjęs iš darbo niekad man nepriekaištauja, kad ko nors nepadariau (nebent juoko forma), o ir pats darbelių nevengia mirksiukas.gif valgyt daryt einam abudu, indus pavalgę plaunam kas netingi tuo metu . Jei abu tingim, tai ir neplaunam, išsiplaunam kai netingim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 18:48)
reiškia aš turiu gerą vyrą, nes irgi visai neseniai išėjau iš darbo ir esu namučiuose, bet jis parėjęs iš darbo niekad man nepriekaištauja, kad ko nors nepadariau (nebent juoko forma), o ir pats darbelių nevengia  mirksiukas.gif  valgyt daryt einam abudu, indus pavalgę plaunam kas netingi tuo metu . Jei abu tingim, tai ir neplaunam, išsiplaunam kai netingim  lotuliukas.gif

as nesakau,kad man priekaistauja,tikrai ne smile.gif vat kai as pradedu priekaistauti jam kodel tu nedarai to ar ano,kodel as turiu viena daryti,va tada jis man ir pasake,o kodel negali jei sedi namie,bet cia aiksu buvo tik viena karta taip..jis del tvarkos man isvis nieko nesako,tik jeigu labai pavarges ir nera padarytos vakarienes tikrai neapzidziaugia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, man gyvent kartu su MB nekyla jokių nesutarimų dėl buitiškų dalykų. Ir nesvarbu ar tą dieną aš buvau laisva ir buvau namie, ar jis. Nė vienam nebėda eiti į parduotuvę, o MB mėgsta kartu eiti apsipirkti. Nevengia išplauti indų, grindų, rūbus sumesti į skalbimo mašiną ar net palyginti mano marškinius prieš einant kur nors. Tuos pačius darbus namuose dirbam abu. bigsmile.gif Jis ir į virtuvę nebijo be manęs eiti. bigsmile.gif
Turiu tiesiog auksinį vyrą namuose. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 18:53)
Na, man gyvent kartu su MB nekyla jokių nesutarimų dėl buitiškų dalykų. Ir nesvarbu ar tą dieną aš buvau laisva ir buvau namie, ar jis. Nė vienam nebėda eiti į parduotuvę, o MB mėgsta kartu eiti apsipirkti. Nevengia išplauti indų, grindų, rūbus sumesti į skalbimo mašiną ar net palyginti mano marškinius prieš einant kur nors. Tuos pačius darbus namuose dirbam abu.  bigsmile.gif Jis ir į virtuvę nebijo be manęs eiti.  bigsmile.gif
Turiu tiesiog auksinį vyrą namuose.  wub.gif

o galiu paklaust kiek kartu jau gyvenate?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 18:55)
o galiu paklaust kiek kartu jau gyvenate?smile.gif 4u.gif

Greitu metu bus 2 metai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 19:00)
Greitu metu bus 2 metai.  bigsmile.gif

na tada linkiu,kad jis visada toks isliktu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 19:02)
na tada linkiu,kad jis visada toks isliktu wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ko taip tylu smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip "peraukleti vyra" kai papra6au isplauti indus, jo atsakymas visada buna veliau, vakare, po mokslu, po filmo, po dar beleko.. ir tie indai tada stovi... stovi... stovi... kol as ju, praradus kantrybe neisplauna, arba neiszyziu jam ausu negyvai del to. NU nervina. itin...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 23, 18:40)
Kodėl "irgi"?

Ir aš šiltnamio sąlygom kol kas gyvenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 06 23, 22:49)
Merginos, o kaip "peraukleti vyra" kai papra6au isplauti indus, jo atsakymas visada buna veliau, vakare, po mokslu, po filmo, po dar beleko.. ir tie indai tada stovi... stovi... stovi... kol as ju, praradus kantrybe neisplauna, arba neiszyziu jam ausu negyvai del to. NU nervina. itin...

griežtai pasakyčau jokių po, o dabar schmoll.gif nuo vyro priklauso, maniškis klausytų unsure.gif nors dažniausiai jam nereikia nieko liepti ax.gif
Atsakyti