Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 18:01)
Trumparegiška matyti tik didėjantį skyrybų procentą ir nekreipti dėmesio į faktą, kad vis daugiau tų susituokusiųjų sudaro pagyvenusieji kartu iki santuokos.

QUOTE(something else @ 2009 06 14, 18:02)
smile.gif čia subjektyvūs Jūsų pastebėjimai?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 18:54)
Kad dangus mėlynas, o žolė žalia - turbūt irgi labai subjektyvu.

visos katės yra keturkojės,
mano virtuvinis stalas turi keturias kojas.
mano stalas - katė? smile.gif

juk skirtumus tarp katės ir stalo matome labai subjektyviai, tiesa? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 14 birželio 2009 - 18:04
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 19:19)
Turi tai paneigiančių statistinių duomenų?
Papildyta:

unsure.gif Tu visada taip sielojiesi nepavykus priversti pašnekovo manyti taip, kaip manai Tu?

Ne as prarandu susidomejima, kai asmuo neatsako i klausimus, bet atkakliai kartoja ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 14, 19:04)
visos katės yra keturkojės,
mano virtuvinis stalas turi keturias kojas.
mano stalas - katė? smile.gif

juk skirtumus tarp katės ir stalo matome labai subjektyviai, tiesa?  smile.gif

Gal taip ir sakyk, kad minėtosios statistikos rasti nepavyko, užuot užsiėmusi sparnuotų palyginimų kūrimu.
Papildyta:
QUOTE(kamarele @ 2009 06 14, 19:11)
Ne as prarandu susidomejima, kai asmuo neatsako i klausimus, bet atkakliai kartoja ta pati smile.gif

Į pagrindinius Tavo klausimus lyg ir atsakiau, gal ką ir praleidau, bet nemanau, kad reiktų naršyti kiekvieną pasisakymą po eilutę ir į kiekvieną sakinį atsakyti dešimčia savų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 14 birželio 2009 - 18:13
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 19:12)
Gal taip ir sakyk, kad minėtosios statistikos rasti nepavyko, užuot užsiėmusi sparnuotų palyginimų kūrimu.

waje, Jums nepatinka mano atsakymai? bigsmile.gif kvepia išsisukinėjimu?? bigsmile.gif
atrodo nekonkretūs?? bigsmile.gif

o dėl statistikos - kad nežinau ko ieškoti - Jūs gi niekaip nepateikiate pradinių
duomenų, kuriuos patvirtinti ar paneigti galėčiau lotuliukas.gif
p.s.: kad nebūtumėte suprasta subjektyviai, mano nuoširdi rekomendacija - naudokite
arabiškus skaitmenis arba procentus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 14 birželio 2009 - 18:19
QUOTE(something else @ 2009 06 14, 19:19)
o dėl statistikos - kad nežinau ko ieškoti - Jūs gi niekaip nepateikiate pradinių
duomenų, kuriuos patvirtinti ar paneigti galėčiau lotuliukas.gif
p.s.: kad nebūtumėte suprasta subjektyviai, mano nuoširdi rekomendacija - naudokite
arabiškus skaitmenis arba procentus  mirksiukas.gif

Statistiniai tyrimai atliekami iškėlus hipotezę, o ne bandant paneigti ar patvirtinti kokius nors neva pradinius duomenis, išreikštus skaičiais. Tarkime mano teiginys, kad šiuo metu vis didesnį procentą besituokiančiųjų sudaro kartu pagyvenusieji iki santuokos, yra hipotezė. Tu teigi, kad ją paneigiančių duomenų yra LDC svetainėje, bet aš jų kažkodėl ten nerandu. Peršasi išvada, kad pati lengvai švaistaisi nepatikrintais teiginiais. Maža to, kaltini tuo mane, kai tuo tarpu mano teiginys logiškai išplaukia iš ne kartą ir šioje temoje akcentuotos (beje daugiau mano oponenčių) minties, kad pagyvenimo kartu iki santuokos populiarėjimo tendencija yra akivaizdi, net kone natūralus etapas ilgametėje santuokos istorijoje.
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 19:59)
Maža to, kaltini tuo mane...

Tamsta iš viso pagaunate mintį, apie ką kalbate ? smile.gif kur Jūs matėte kokį nors kaltinimą? Tai, kad prašau pagrįsti teiginius nėra joks kaltinimas.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 19:59)
* Tarkime mano teiginys, kad šiuo metu vis didesnį procentą besituokiančiųjų sudaro kartu pagyvenusieji iki santuokos, yra hipotezė.
** Tu teigi, kad ją paneigiančių duomenų yra LDC svetainėje

* jau tik hipotezė?? blink.gif
** ir vėl sofistika smile.gif nieko panašaus aš neteigiau – Tamstos fantazija pernelyg laki. netgi priešingai. pacituosiu, kad vėl neišsigalvotumėte:)

QUOTE(something else @ 2009 06 14, 18:23)
ateityje, prieš tvirtindama tai, kuo nesate tikra, pasitikslinkite tai LSD  ax.gif

tai rekomendacija Jums netvirtinti kategoriškai to, apie ką nėra duomenų. antraip Jūsų teiginiai tėra tušti paistai, negana to, dar reikalaujate iš manęs, kad į tuos paistalus atsakyčiau kažkokia statistika, nes dangus gali būti ne vienodai mėlynas, o žolės žaluma irgi subjektyvi biggrin.gif

anyway, aš pasuoju irnesakyk.gif pritariu kamarele - neįdomu.
tokio pobūdžio dialogą galiu vesti ir su siena - nė klavišų spaudyti nereikės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 14 birželio 2009 - 19:23
darosi nuobodu, kai dvieju PROTINGU, taciau visiskai SKIRTINGUS POZIURIUS turinciu moteru idomi diskusija virsta principine kova "kuri kuria".. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 18:01)
Jei į draugą žiūri kaip į savo būsimą vyrą, o ne į vakiną, su kuriuo laukia smagus nuotykis - pagyvenimas kartu, tai ir stengiesi matyti viską, ne vien tai, kokios gražios jo akys.

Aš manau, kad tie kuriems reikia tik smagaus NUOTYKIO, pagyventi kartu nepradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 14, 16:05)
O per ugnį ir vandenį kartu eiti galima ir kaip draugams, ir kaip draugaujančiai porai, ir kaip sužadėtiniams - žaisti santuokinio gyvenimo tam tikrai nebūtina.

Norėjai pasakyti, kad mylėtis tam tikrai nebūtina smile.gif
Pasakyk Smalsute, ar Jūsų gyvenimas nepasikeitė dabar, po kelių metų santuokos? Ar nepažinai savęs, savo vyro naujai, labiau, daugiau smile.gif Žinau, kad atsakysi jog visas gyvenimas skirtas pažinimui biggrin.gif Bet kažkam juk gali nepasisekti tiek kiek jums... Gal kažkam užtenka vienerių metų pamatyti, kad tai jie pora, kuri kartu nebus laiminga. Gal gerai, kad nepaskubėta su vaikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 15 birželio 2009 - 10:14
QUOTE(Apuokas @ 2009 06 15, 11:56)
Aš manau, kad tie kuriems reikia tik smagaus NUOTYKIO, pagyventi kartu nepradeda  biggrin.gif

Va ka as ir norejau pabrezti thumbup.gif Kazkaip mano akimis cia bandoma supiresinti du dalykus - kas gyvena kartu nesusituoke, tie yra kazkokie kvailoki, valdomi instinktu, gyvenimas kartu jiems smagus nuotykis, nes jie tik ir laukia progos dar su kuo nors pagyvent, jokios atsakomybes ir t.t blink.gif Gal cia kazkokia neigiama paitrtis tokia nuomone suponuoja, bet as asmeniskai nepazistu nei vienos poros, kuriai gyvenimas kartu - tik smagus nuotykis doh.gif O jau tada naturaliai isplaukia, kad tie kas tuokiasi negyvene kartu - tai jau dvasios aukstumos, gilus zmogaus pazinimas ir santuokos sekme jau uzprogramuota doh.gif As taip nemanau - ne santuokos faktas padaro santuoka laiminga, ja laiminga padaro du zmones, o ar jie gyveno iki santuokos kartu ar ne tai mano nuomone nekeicia esmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 06 15, 14:32)
ne santuokos faktas padaro santuoka laiminga, ja laiminga padaro du zmones, o ar jie gyveno iki santuokos kartu ar ne tai mano nuomone nekeicia esmes smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 06 15, 11:13)
Norėjai pasakyti, kad mylėtis tam tikrai nebūtina  smile.gif

Man rodos pakankamai tiksliai pasakiau tai, ką norėjau pasakyti.
Atsakyti