Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas kartu

QUOTE(Delicia @ 2009 02 02, 13:36)
as tai nzn ar rizikuociau pastoti nuo vyro kuris nenori santuokos,kad ir kaip bebutum bet manau vaikas turetu gimti santuokos metu jau susikurusioje visapusiskai seimoje,bet nevisada iseina taip kaip nori g.gif

O kuo vyras bus blogesnis tetis, jeigu seima nera iregistruota? Jeigu abu zmones myli vienas kita, laukia abu vaikucio, tai jau tas iregistravimas - tik formalumas. O ir paciam vaikui jokio skirtumo, jeigu augs darnioje ir mylincioje seimoje.
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2009 02 02, 17:30)
O kuo vyras bus blogesnis tetis, jeigu seima nera iregistruota? Jeigu abu zmones myli vienas kita, laukia abu vaikucio, tai jau tas iregistravimas - tik formalumas. O ir paciam vaikui jokio skirtumo, jeigu augs darnioje ir mylincioje seimoje.

O ar tikrai darnioje? Gal tėtis supanikuos kad jį nori "pririšti" (nes jis pats nerodo didelio noro įsipareigoti) ir mama liks viena?
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2009 02 02, 17:30)

Tikrai vaikui jokio skirtumo? Ok, paaugs, ir jam kils klausimas kodel mamytes viena pavarde, tecio kita, kodel pas kitu vaiku taip nera ir panasiai.. Vaikai labai smalsus ir ima viska i sirdi.. musu visuomene, kaip bebutu, nera auksine. As uz tai, kad vaikas gimtu santuokoje, aisku jei yra du zmones gyvenantys kartu.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 02, 19:23)
Tikrai vaikui jokio skirtumo? Ok, paaugs, ir jam kils klausimas kodel mamytes viena pavarde, tecio kita, kodel pas kitu vaiku taip nera ir panasiai.. Vaikai labai smalsus ir ima viska i sirdi.. musu visuomene, kaip bebutu, nera auksine. As uz tai, kad vaikas gimtu santuokoje, aisku jei yra du zmones gyvenantys kartu.

Vaikui svarbu gyventi ramioje, harmoningoje aplinkoje, kur jis mylimas ir gerbiamas. Pati buvau šešerių kai sakiau mamai, kad jai reikia skirtis su mano tėvu. Ir laimė, kad ji tai ir padarė biggrin.gif
Beje, susituokus nebūtina keisti pavardės, jei jau vyras maniškės neims, tai bent aš planuoju su mergautine likt.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 02, 19:23)

tikrai. nebent kokia nors bumbeklė močiutė/kaimynė bando jam įpūsti kažkokį nepilnavertiškumą. bet čia jau tėvai tokias į vietą pastatyti turėtų.
mano giminėj yra nesantuokinis vaikas. 10 metų. jam tokie klausimai nekyla. šiaip mažai kas žino, kad jo tėvai nesusituokę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 02, 21:39)
šiaip mažai kas žino, kad jo tėvai nesusituokę biggrin.gif

Būtent. Tiesą sakant, įtariu jog nesu mačiusi savo tėvų santuokos liudijimo blink.gif Ujei. Bet mes krypstam nuo temos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 02 02, 15:22)
"jis mane vedė ne todėl, kad mane labai mylėjo, bijojo prarasti ir nusprendė, kad jam niekad nereiks jokių kitų moterų, tik manęs, o tik todėl kad aš pastojau"  unsure.gif 

Kilus panašioms mintims, moteris gali nesutikti tuoktis.

Kaip šiandien galima žinoti ko man nereiks po kelių metų? g.gif
Atsakyti

QUOTE(žostautė @ 2009 02 02, 15:22)
"jis mane vedė ne todėl, kad mane labai mylėjo, bijojo prarasti ir nusprendė, kad jam niekad nereiks jokių kitų moterų, tik manęs, o tik todėl kad aš pastojau"  unsure.gif 

Kaip šiandien galima žinoti ko man nereiks po kelių metų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 03, 08:43)

Na turbūt tuo metu, kai nusprendžiama pastoti "nes tada jis mane ves", tokių minčių nekyla.
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 02 02, 11:59)
Labai labai pritariu  drinks_cheers.gif
Gryna tiesa.
Mes su MB dabar gyvenam kartu "susimete", ir susimetem labai greitai. Nesakau kad padarem klaida taip greit apsigyvene kartu (vis is tos dideles meiles), bet gal reikejo truputi padraugauti ilgiau be buities bendros.
Ir siaip, gyvenam jau gal 8 menesius kartu, apie vedybas buvau uzsiminus, tai jis pasake kad kam jos reikalingos, ka jos pakeis musu gyvenime ir pan.
Na man atrodo kad jos pakeistu daug ka, visu pirma statusa- is sugyventiniu taptumem vyru ir zmona. O tai jau kitas "lygis" thumbup.gif  wub.gif  Be to, kaip ir daugumos mergaiciu, mano irgi svajone yra isteketi ir gyventi graziai seimoje. Jis is esmes nera pries santuoka, mano, kad ateityje ji tikrai reikalinga, bet... siuo metu jis nenori, gal bijo, gal siaip nemano kad ji jau reikalinga.. Taigi, laukiu kas bus toliau. Beje, planuojam vaikeli, jo jis labai nori, nelabai man sekasi pastoti, bet neprarandam vilties.
Taigi, tikiuosi, kai tapsiu nescia jis rysis pasipirsti ir busim jau oficialiai vyras ir zmona. wub.gif

Labai grazu, kad taip sutariat, stiprybes jums ir toliau;)Noriu tik pasiteirauti, o kaip jus nutaret kartu apsigyventi, del kokiu priezasciu, ir kas emesi sios iniciatyvos?Mes tai dar kolkas tik planuojam kartu apsigyventi, bet turbut tai bus po poros metu, kai baigsiu mokslus, jei anksciau nepasikeis musu padetis:)Nemanau kad labai pakeis gyvenima toks musu susimetimas i kruva, nes ir taip daug kartu laiko praleidziam buitiskoj aplinkoj:)
Tai ka sneka tavo vaikinas(ji zinoma galima vadinti ir vyru, juk nebutinai oficialiai iregistravus atsiranda ir toks pavadinimas:), jog kolkas nenori vedybu yra normalus dalykas, nes maniskis taipogi kai ziurim kokia laida ar kalbam apie kitas poras sako, kad santuokai pirmenybes neteikia;)bet tai nereiskia, kad jis pries santuoka, tiesiog mano,jog viskam savas laikas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 03 vasario 2009 - 13:40
Mes su draugu dar tik planuojam pradėt gyventi kartu..tikiuosi, jau vasaros viduryje taip bus rolleyes.gif kol kas gyvenam skirtinguose miestuose, draugaujam jau 3 su trupučiu metų, deja matomės gan retai. Būtent dėl reto (kartą į savaitę maždaug) matymosi, kiek neramu, kad pradėjus gyventi kartu ir matant vienas kitą kasdien pradės lįst visokios įdos, kurių nepastebim būdami euforijoj susitikę savaitgalį verysad.gif tiek mano, tiek jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 02 03, 12:34)
Na turbūt tuo metu, kai nusprendžiama pastoti "nes tada jis mane ves", tokių minčių nekyla.

Tuomet neturėtų kilti ir minčių apie nemeilę biggrin.gif
Atsakyti