QUOTE(krama @ 2009 02 02, 11:59)
Labai labai pritariu
Gryna tiesa.
Mes su MB dabar gyvenam kartu "susimete", ir susimetem labai greitai. Nesakau kad padarem klaida taip greit apsigyvene kartu (vis is tos dideles meiles), bet gal reikejo truputi padraugauti ilgiau be buities bendros.
Ir siaip, gyvenam jau gal 8 menesius kartu, apie vedybas buvau uzsiminus, tai jis pasake kad kam jos reikalingos, ka jos pakeis musu gyvenime ir pan.
Na man atrodo kad jos pakeistu daug ka, visu pirma statusa- is sugyventiniu taptumem vyru ir zmona. O tai jau kitas "lygis"
Be to, kaip ir daugumos mergaiciu, mano irgi svajone yra isteketi ir gyventi graziai seimoje. Jis is esmes nera pries santuoka, mano, kad ateityje ji tikrai reikalinga, bet... siuo metu jis nenori, gal bijo, gal siaip nemano kad ji jau reikalinga.. Taigi, laukiu kas bus toliau. Beje, planuojam vaikeli, jo jis labai nori, nelabai man sekasi pastoti, bet neprarandam vilties.
Taigi, tikiuosi, kai tapsiu nescia jis rysis pasipirsti ir busim jau oficialiai vyras ir zmona.
Labai grazu, kad taip sutariat, stiprybes jums ir toliau;)Noriu tik pasiteirauti, o kaip jus nutaret kartu apsigyventi, del kokiu priezasciu, ir kas emesi sios iniciatyvos?Mes tai dar kolkas tik planuojam kartu apsigyventi, bet turbut tai bus po poros metu, kai baigsiu mokslus, jei anksciau nepasikeis musu padetis:)Nemanau kad labai pakeis gyvenima toks musu susimetimas i kruva, nes ir taip daug kartu laiko praleidziam buitiskoj aplinkoj:)
Tai ka sneka tavo vaikinas(ji zinoma galima vadinti ir vyru, juk nebutinai oficialiai iregistravus atsiranda ir toks pavadinimas:), jog kolkas nenori vedybu yra normalus dalykas, nes maniskis taipogi kai ziurim kokia laida ar kalbam apie kitas poras sako, kad santuokai pirmenybes neteikia;)bet tai nereiskia, kad jis pries santuoka, tiesiog mano,jog viskam savas laikas:)