QUOTE(astuškinas @ 2009 02 01, 23:49)
Ir kokie atsakymai? teigiami? man tai įdomu ar labai dideli ten konkursai vyksta

pas mus pusę abiturientų irgi į užsienį labai nori važiuot studint, bet anglų kalbos beveik nemoka

nežinau, kaip jie ruošiasi išlaikyt ielts ar toefl, nes manau vistiek kiek nors pasiruošimo reikia

nu, bet svarbu noras
aš tai jei šiais metais neįstočiau, tai kitais turbūt keliaučiau irgi į užsienį
ex, savaitgalis baigėsi

beje, kokius egzaminus laikysi?
tu kartais parsai taip, kad man atrodo pati buciau rasius

as matke, lietuviu, istorija ir anglu( standartini ketvertuka)...na kol kas tai tik neigiami, arba atsiuncia reikialavimus.....tikrai jau kad ech del savaitgalio

cia sako atsipalaiduot ir egzam ruostis, o as tik speju po pamoku gryzti ir nuluztu, atsibundu vakare, tada nd ir miegot....tik savaitgaliai atsipalaidaimui ir lieka
Papildyta:
QUOTE(Guvilė @ 2009 02 02, 18:40)
O aš turiu pažįstamą, kuri įstojo iškart po mokyklos į univerą ir jai nepasisekė. Mokytis jai pasirodė paprasčiausiai per sunku. Per abitūrą ji patyrė nemažai streso, 12-ta klasė tikrai buvo sunkūs, įtempti metai. Ko gero, buvo pervargusi. Ji klaipiedietė, mokėsi Vilniuje. Kiekvieną savaitgalį lėkdavo namo, neprilipo jai tas Vilnius, žmonės, mokslai ir t.t. Pasiimė akademines, per tą laiką baigė kursus, įsidarbino. Pinigai apgailėtini, bet vis dėlto tai jai labai padėjo. Ji suprato, kaip nori toliau mokytis, kaip nori kažką daugiau pasiekti, galų gale pamatė realybę be išsilavinimo. O ji gabi labai. Vasarą pridavė dokumentus mokytis Klaipėdoje (ir finansiškai, ir morališkai paprasčiau). Įstojo ir šiuo metu labai labai laiminga. Susirado naujų draugų, dingo visos depresijos, mokytis lengviau. Tiesa, ji puikiai žinojo ko nori, tad to blaškymosi dėl specialybės nebuvo.
del tokiu istoriju ir baisu stoti gerai neapsisprendus