Aciu uz info , kaip supratau pirstiniciu vienos poros tikrai uzteks kraitelyje , tam kad i ligonine paimt

Na, o mes nedėjome patalpoje pirštinyčių visiškai, nors ir gimė su toookiu manikiuru, tačiau dar nė karto nebuvo susidraskęs veiduko

mano maziukui 2 men tuoj bus, bet pirstinytes maunames kai vesu namie arba i lauka kai einame. muvejome pirstines gal kokias pirmas 2 sav kaip ir kepurele namie uzdedavau tik naktim pirmas 2 sav, po to tik kaip i lauka einam

as ir visai nedejau
manau cia svarbu kokybiskai nukarpyti naguciai, kad vaikiukas neapsidraskytu

virs 2 men tik nuemiau pirstinytes

aš niekada nenaudojau pirštinyčių kūdikiui namie, man jos atrodo visiškai nereikalingas daiktas.
ir kaip tik neseniai kalbėjau su akušere, dirbančia gimdymo namuose (čia, Norvegijoje). ji pasakė, kad dar yra nedaug moterų, kurios gimdymo namuose deda pirštinytes, bet naujagimių seselės tam nepritaria
ir paaiškino, kodėl. naujagimiai ir vyresni kūdikiai gi makaluoja rankytėm kaip malūnai, prisiliečia ir prie veiduko, ir prie anklodėlės ir pan. akušerė sakė, kad per šituos pirmuosius prisilietimus jie jau pradeda pažinti pasaulį, ir pirštinytės tik trukdo tam
o nagučius gi reikia kirpti, ir nebus problemos
ir kaip tik neseniai kalbėjau su akušere, dirbančia gimdymo namuose (čia, Norvegijoje). ji pasakė, kad dar yra nedaug moterų, kurios gimdymo namuose deda pirštinytes, bet naujagimių seselės tam nepritaria

ir paaiškino, kodėl. naujagimiai ir vyresni kūdikiai gi makaluoja rankytėm kaip malūnai, prisiliečia ir prie veiduko, ir prie anklodėlės ir pan. akušerė sakė, kad per šituos pirmuosius prisilietimus jie jau pradeda pažinti pasaulį, ir pirštinytės tik trukdo tam

o nagučius gi reikia kirpti, ir nebus problemos

Mes iki menesio kazkur dejom. Sunku buvo, tai manikiuru nebuvo laiko rupintis
Ir dabar turim kartais i lauka maunames kai salta

kol suejo menesiukas tai tikrai dejau pirstinytes, gal ir ilgiau, jau nelabai ir prisimenu
bet dejau ne del manikiuro, o del to, kad maziukas, tai maniau, kad salta

Na mes tai naudojom ilgokai pirstinaites iki 5men.nakciai ipac nes ciulpe pirstuka.Na kol naudojom pirstinaites neciulpe o vat db vel pradejo.

as dejau tik i lauka,namie ne,taip patare gydytoja,nieko neatsitiko