Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

Mes dėjome tik kelias dienas, gimdymo namuose...
Atsakyti
Dėti kaip galima trumpiau - juk vystosi visi jutimai per pirštų galiukus.
Pumpurėlis jas dėvėjo gal tik.. porą valandų gimdymo namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
o kam jų riekia ?? blush2.gif
tik į lauką kai šalta
Atsakyti
Aš nedėjau jokių pirštinyčių vaikui, nors gimdymo namuose pimygtinai reikalavo, tai tik keletą kartų esu užmovus rankovytes. Dažnai darom manikiūrą, o pirštines naudojam tik žiemines biggrin.gif
Atsakyti
Visai nedejom.
Atsakyti
As tik gimdymo namuose dejau, o grizom namo nusikarpem nagucius ir daugiau nejom (nors kartais ir apsidraskydavo)
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2009 02 15, 13:18)
as dejau pirstinytes iki 1 menesio, maziui smarkiai puliavo akyte tai daktare rekomendavo mauti pirstinytes kad neuzkresu maziukas kitos akytes.

mums truputi irgi puliavo akyte tik grizus is ligonines, bet nieko nesake del pirstinyciu g.gif o tai plikom rankom galii uzkresti kita akyte o su pirstinytem negali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 02 15, 12:48)
Dėti kaip galima trumpiau - juk vystosi visi jutimai per pirštų galiukus. Pumpurėlis jas dėvėjo gal tik.. porą valandų gimdymo namuose  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu. Mes dejom ir gi tik kelioms valandoms, kol ligoninej buvom, nes gime su labai ilgais nagiukais biggrin.gif , tai kol nebuvau padarius ''manikiuro'' nenorejau, kad susidraskytu veiduka ax.gif
Atsakyti
PIRMOM DIENOM
Atsakyti
As menesi maziausiai dejau, nes nagu nejo nukarpyt smile.gif Mano mazyte labai nerami buvo, skausmai kamavo, tai nagu buvo neimanoma nukarpyt. Jau kai uzmigdavo, tai bijodavau liest, ant pirstu galu vaiksciojom verysad.gif
Atsakyti
pirstinyciu niekada nedejau schmoll.gif nesuprantu kam mamos as deda? g.gif
Atsakyti
pirstiniu nedejom net ligonineje- naudojausi ant marskineliu rankoviu esanciom specialiom pirstinytem. Ir dabar bandau prisimint, ar namuose dar atlenkdavau.. g.gif , nea, nebesinaudojau, kaip ir kepuryte - tik ligonineje, ir aisku maudavau einant i lauka 4u.gif
Atsakyti