Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

QUOTE(Naira @ 2009 01 20, 13:27)
4u.gif
Mums jau 2 men ir 20 dienu ir as nezinau ka su tom pirstinem daryt. Tai uzdedu, tai nuimu. Kartais pastebiu, kad akis bando knaibytis su pirstais ir baisu pasidaro. O nakti, jei neuzdedu pirstiniu, atsala rankos.
Nezinau ir as ka daryti su tom pirstinem g.gif

Manau, jei sala nakti rankytes, tai galima uzdet nakciai. O siaip tai, manau, nereikia, nes juk tuoj mokysis imt zaislus i rankytes ir pirstinytes trukdys 4u.gif
Atsakyti
Mes movem tik pirma menesi, ir tai ne kiekviena diena smile.gif mat kai gime naguciai buvo labai trumpi ir atserpetoje, todel tekdavo mauti. Jei teveliai sako kad vaikas gali apsidraskyti, tai iki kokio laiko jus planuojate vaika laikyti su pirstinem, iki metu???? na ir po to gali isibrezti, tai gal iki dvieju??? O kai numausit pirstines, kada vaikas gales susipazinti su rankytemis??? Save ir viska aplinkui paciupineti?? 4u.gif
Atsakyti
Aš dėjau 1 mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
mums 3 menesiukai, diena nuimu, nakciai plieku nes patinka trint akytes pries miega, o kad subraizo veiduka-1-2 dienos ir supras kad spasti ir braizytis reik maziau:)
Atsakyti
Mes dejom savaiciuke 4u.gif
Atsakyti
mano vaikai nesidraske, tai dejau tik kad silciau butu, iki kokio 1,5 men.
Atsakyti
na kol kas viskas mano naudai thumbup.gif ačiū mamytės už atsakymus, su visom jumis sutinku 4u.gif tai reiks duoti ir tėveliui susipažinti su j0sų nuomone, kad nustotų bijot... mirksiukas.gif nes kol kas aš nuimu pirštinytes, bet tik reikia palikti keliom minutėm tėveliui ir dukrytė jau su pirštinėm doh.gif
...na suprantu, kad čia viskas iš didelės meilės, bet gal dabar jau susivoks mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai stengiuosi visada savo pipiriuka su pirstinytem laikyti,nors jau 2 menesiukai mums,bet maziukai dar nevaldo taip savo rankyciu,tai jei palieku be pirstinyciu taip ir randu koki idreskima ant veiduko,nors naguciai ir sutvarkyti..mano nuomone,tavo vyras teisus 4u.gif
Atsakyti
Pirstinytes reikia deti tik pirmaji menesi 4u.gif
Atsakyti
mes pirstynytes dejom iki pusantro menesio, dazniau dedavom naktim, nes labai pries nakti trindavo akytes, bet kai turesime antra vaikiuka tai tikrai tiek nedesiu, nes jos tikrai nera reikalingos, nes dabar mano vyriskis veiduka apsidrasko labai daznai, nors kerpame nagucius kas tris - keturias dieneles. o akytes manau tikrai neisidurtu. taigi visos mokomes su pirmu vaikuciu, o su kitais jau bus lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
As pirstinytes moviau iki 3-4 savaiciu, po to leidau pazindintis su rankytem mirksiukas.gif
Atsakyti
As nei vienam savo vaikui nedejau pirstiniyciu, nes sakoma, kad ju nereikia. Nes nuemus jas vaikas pradeda bijot savo rankyciu. O del apsibraizymu, vienas dalykas jie greit gyja, o kitas kaip ismoks elgtis su rankytems be praktikos. Ir dar,juk jus mes ir pacios kambaryje nevaikstot su pirstinem, tai kodel vaikas turi but su jom?
Atsakyti