Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

Sveikos Supermamytės!

Mūsų namuose karas! tongue.gif Su tėtuku nesutariam dėl pirštinyčių būtinumo namuose beveik dviejų mėnesių dukrytei. smile.gif

Aš manau, kad jos nėra būtinos. Jas dedu tik kai namuose būna vėsiau arba kai nagučiai nėra pakankamai ilgi, kad juos eitų gerai nukirpti, bet jau galėtų įdrėksti....
O kai "manikiūras" padarytas pirštinių dėti nenoriu, nes manau mergytei smagiau kai pirštukai laisvi, juos galima laisvai visaip raityti, liesti save, rūbelius ir viską aplinkui... netyčia atrasti savo nosį ar ausį, pačiupti mamą už plaukų, o visų smagiausia prieš užmiegant įsikibti mamytei į pirštą ir ramiai užsnūsti. wub.gif

Tėvelis nerimauja, kad net ir nukarpytais nagiukais dukrytė gali save susižaloti atseit akį išsikabins ar dar ką... doh.gif aš manau, kad joks gyvas padaras savęs neskriaudžia tai kodėl turėtų musų dukrytė?

Ką jūs manote šituo klausimu? Iki kelių mėnesių dėjote pirštines? Ir kaip reikėtų spręsti šitą konfliktinę situaciją? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aš pirštinytes namuose dėjau tik kokias porą savaičių, na, gal tris... o po to tik į lauką, kai šaltą būdavo ir viskas... rolleyes.gif
mano nuomone, dviejų mėnesių kūdikiui pirštinyčių namie tikrai nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 01 20, 12:14)
Sveikos Supermamytės!

Mūsų namuose karas!  tongue.gif  Su tėtuku nesutariam dėl pirštinyčių būtinumo namuose beveik dviejų mėnesių dukrytei.  smile.gif

Aš manau, kad jos nėra būtinos. Jas dedu tik kai namuose būna vėsiau arba kai nagučiai nėra pakankamai ilgi, kad juos eitų gerai nukirpti, bet jau galėtų įdrėksti....
O kai "manikiūras" padarytas pirštinių dėti nenoriu, nes manau mergytei smagiau kai pirštukai laisvi, juos galima laisvai visaip raityti, liesti save, rūbelius ir viską aplinkui... netyčia atrasti savo nosį ar ausį, pačiupti mamą už plaukų, o visų smagiausia prieš užmiegant įsikibti mamytei į pirštą ir ramiai užsnūsti.  wub.gif

Tėvelis nerimauja, kad net ir nukarpytais nagiukais dukrytė gali save susižaloti atseit akį išsikabins ar dar ką...  doh.gif  aš manau, kad joks gyvas padaras savęs neskriaudžia tai kodėl turėtų musų dukrytė?

Ką jūs manote šituo klausimu? Iki kelių mėnesių dėjote pirštines? Ir kaip reikėtų spręsti šitą konfliktinę situaciją?  biggrin.gif  4u.gif

o mums sake gimdymo namuose jokiu pirstinyciu, nes kudikis kuo anksciau turi susipazinti su aplinka, o pirstinytes visai ne del draskymo, dejome tik einant i lauka thumbup.gif
Atsakyti
mes movem pirstines gal iki kokiu 1-1,5 men.manau,kad 2 men vaikuj ju jau tikrai nereikia(na tik kai i lauka eini) o del draskymo tai ir 3-4-5-6men ir t.t vaikai draskosi sau vieduka tai nejaugi ir juos su pirstinem laikyti? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
nevilkau visai schmoll.gif tik jei marškinukai būdavo su pirštinytėm. Bet tokių vos kelis turim, baigiam išaugt, tai jau visai nebenešiosim.
Atsakyti
Mes lygiai iki 1men.,paskuj nusprendziau kad gana,nors tevelis irgi vis norejo kad dukryte butu su pirstinem biggrin.gif .,o apsidraskyt tai ir dabar apsidrasko.Bent jau zinos vaikelis kad turi rankytes,o tai uzaugs ir bijos lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Mums jau 2 men ir 20 dienu ir as nezinau ka su tom pirstinem daryt. Tai uzdedu, tai nuimu. Kartais pastebiu, kad akis bando knaibytis su pirstais ir baisu pasidaro. O nakti, jei neuzdedu pirstiniu, atsala rankos.
Nezinau ir as ka daryti su tom pirstinem g.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 01 20, 10:14)
Sveikos Supermamytės!

Mūsų namuose karas!  tongue.gif  Su tėtuku nesutariam dėl pirštinyčių būtinumo namuose beveik dviejų mėnesių dukrytei.  smile.gif

O kai "manikiūras" padarytas pirštinių dėti nenoriu, nes manau mergytei smagiau kai pirštukai laisvi, juos galima laisvai visaip raityti, liesti save, rūbelius ir viską aplinkui... netyčia atrasti savo nosį ar ausį, pačiupti mamą už plaukų, o visų smagiausia prieš užmiegant įsikibti mamytei į pirštą ir ramiai užsnūsti.  wub.gif

Tėvelis nerimauja, kad net ir nukarpytais nagiukais dukrytė gali save susižaloti atseit akį išsikabins ar dar ką...  doh.gif  aš manau, kad joks gyvas padaras savęs neskriaudžia tai kodėl turėtų musų dukrytė?

Ką jūs manote šituo klausimu? Iki kelių mėnesių dėjote pirštines? Ir kaip reikėtų spręsti šitą konfliktinę situaciją?  biggrin.gif  4u.gif

Na mes pirstineliu visai nemovem ir nesusidraske, kol maziukas buvo, o dabar jau puse metu, taciau isidreskia laoikas nuo laiko, bet greit uzgyja 4u.gif dar GN sake, kad nereikia pirstineliu, nes nagiukai dar minksti ir glezni, tai ir be ju neapsidraskys 4u.gif
Atsakyti
Mes pirstinytes maunam tik einant i lauka arba jeigu kambaryje vesu. O siaip tai netikiu, kad vaikas galetu sau aki issidurti.. unsure.gif . o jeigu truputi ir apsidrasko - tai zinos, kad rankutes turi smile.gif Na, musiskis tai kazkaip nesidrasko, nors naguciu ir nemegsta kirptis, tad ne visada gali pasigirti puikiu manikiuru doh.gif
Atsakyti
musiske tai trina akytes rankutem, biski baisu ir man kad ko nepasidarytu 4u.gif
o siaip dejau, iki menesio...
vesoka namie pas mus...bet dabar manau,smagu jai paciai zaisti...
tik i lauka dedames dabar...
Atsakyti
Dėjau tik porą savaičių. Juk vaikui įdomu pirščiukais jausti ką liečia mirksiukas.gif O dėl apsibraižymo, tai dabar daugiau apsibraižo, nei būdama visai mažytė 4u.gif biggrin.gif
tikrai nebedėkit pirštinių, tegu vaikas pajaučia, kad pirštukus turi smile.gif
Atsakyti
dejau tik gimdymo namuose. O kudikis aplinka pazysta liesdamas taigi tos pirstines tik trukdo mirksiukas.gif
Atsakyti