Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

pacific, prisijunk nauju paswordu ir senu loginu, tada šone yra private album (ar pnš.) ir ten su spynele parašyta "Kūrybiniai namų darbai" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 20, 20:39)
pacific, prisijunk nauju paswordu ir senu loginu, tada šone yra private album (ar pnš.) ir ten su spynele parašyta "Kūrybiniai namų darbai" wink.gif

supratau, aciu. 4u.gif

kavos puodeliai nuostabus. reikes ir man pabandyt ryt ryte smile.gif
Atsakyti
pacific, šaunu, kad bandai smile.gif

Atsakyti
o kaip sita?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 20, 20:17)
Pacific, tikriausiai kitinis tada, jei kartu su fotiku buvo  4u.gif

Ačiū labai už slaptažodį  smile.gif  Gavau net dvi žinutes, bet dabar tai jau prisiminsiu  biggrin.gif

Kokios mintys  wub.gif
Aš jau turiu mintį, nešiosiuos dabar dar porą dienų mintį. Iki pilnai nuspręsiu, kaip turi atrodyt kompozicija  smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi galvojau galvojau,mintyse matau vaizda,bet neaisku kaip reikes igyvendinti doh.gif Bet reikes bandyti ax.gif

Pacific,kokio grazumo vanduo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 sausio 2009 - 20:53
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 20, 20:17)
ir naujokiu daug  thumbup.gif

Tiek, jauciu, nebutu, jei nebutume uzrakine albumo lotuliukas.gif Geras sprendimas thumbup.gif
Sveikos naujai prisijungusios. po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kretos vaizdialiai wub.gif
Pacific, antoje beveik visa jura kirpciau blush2.gif palikciau maziau nei virsaus ax.gif

Graziu nuotrauku pridejot, per diena tik pribegdama paskaitineju, jau ir nebepamenu niku kas ka dejot doh.gif Vaikiuko portretas wub.gif kaciukas wub.gif O del trukumu nesikartosiu mirksiukas.gif

Ka galiu pasakyt, kad ryskiai pazengem i prieki bigsmile.gif

Atsakyti
Aš jau matau viską kaip bus, bet trūksta vieno balto kiaušinio lotuliukas.gif Tai reiks išvirt dar rudą ir nusilupt...
Ir dar viena idėja kirba, nežinia, ar pavyks visas jas įgyvendint ax.gif

pacific, o jau vanduo vanduo wub.gif
Daugiau pasakyt neturiu ką, nekompetetingos mintys pas mane..
Atsakyti
Pacific - kirpt baltą bokštelį dešnej ir daryt ilgą panoraminę ant sienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 20, 20:59)

Pacific, antoje beveik visa jura kirpciau  blush2.gif palikciau  maziau  nei virsaus  ax.gif

Ka galiu pasakyt, kad ryskiai pazengem i prieki  bigsmile.gif

as del to bangavimo ir palikau
Atsakyti
Ka galiu pasakyt, kad ryskiai pazengem i prieki  bigsmile.gif

aha, ir kuo toliau tuo labiau matau kad reikia veidrodinio doh.gif kaip kaži kitos PGM (superinis terminas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) savininkės mąsto apie savo techniką? Pakanka galimybių?
Atsakyti

Pacific, antoje beveik visa jura kirpciau  blush2.gif palikciau  maziau  nei virsaus  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 20, 21:06)
aha, ir kuo toliau tuo labiau matau kad reikia veidrodinio  doh.gif kaip kaži kitos PGM (superinis terminas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ) savininkės mąsto apie savo techniką? Pakanka galimybių?

drinks_cheers.gif
mano paprasta muiline, bet audziu minti gal turesiu kada nors ir veidroduka, nes truksta man galimybiu. blush2.gif (reik gal kokia taupykle suorganizuot) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 20 sausio 2009 - 21:22
QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 20, 18:36)
Sveikos, neakivaizdininke prisiduoda kol neismetet is sarasu  ax.gif

O kokie exif duomenys?
Vis suku galva, kodėl pas mane taip gavosi tamsiai (aš tikrai nenurodau išlaikymo). Ar čia visgi tamsi diena, ar kažką ne taip darau g.gif

Tiek, jauciu, nebutu, jei nebutume uzrakine albumo  lotuliukas.gif Geras sprendimas  thumbup.gif

schmoll.gif

Na ir mano WB prie lempos:
user posted image

Prie lempų man gerai gaunasi (jau ir vakar bandžiau). Bet va šiandien dienos metu taip ir neišgavau gero rankinio WB nei skirtinguose kambariuose, nei su skirtingais daiktais g.gif

Na ir dar zoom'as su objektyvu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 20 sausio 2009 - 21:42