Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(linole @ 2009 01 20, 19:36)
Beje, irgi noreciau slaptazodzio.

Aciu uz operatyvuma. 4u.gif smile.gif
Jau Jusu darbeliu kokiu yra!!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Dabar dar nieko nekomentavau, kaupiuosi. Oi bus sunku isrinkti geriausius. Gerai, kad iki 5 balu balsus pasiulete. 4u.gif
Turiu keleta ideju. Ziuresim, kas bus.

Kaktuke, na, pavyke. 4u.gif Beje, gi pas pazengusias buvai, kiek pamenu. bigsmile.gif

Aciu pazengusioms uz komentarus. 4u.gif Jusu zodziai tokie svarus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 20, 19:00)
Kaktuke, na, pavyke.  4u.gif Beje, gi pas pazengusias buvai, kiek pamenu.  bigsmile.gif

noriu dalyvauti pas "muilininkes", bet ziuriu i cia fotografuojanciu muilinemis tuoj bus tik mazuma biggrin.gif
Atsakyti
Nu blyn, vos širdies smūgio negavau doh.gif einu pažioplinėti į ND albumą - o ten tik techniniai likę blink.gif gerai kad temą perskaičiau prieš šaukdama lotuliukas.gif

Naujienų čia pas mus tiek, kad ir komentuot neina smile.gif Smagu matyt naujokus, gražūs portretai, žemas nusilenkimas pažengusiems smile.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus cool.gif cia Kretoj mes buvom rugseji, nuostabus vaizdai, ten raudonas papludimis (smelis tokiom raudonom juostom thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikos

Ninin, Teka, sveikos prisijungusios 4u.gif

RamuteS, berniuko foto wub.gif

Pacific, o su kokiu objektyvu peizaza fotkinai? Nejau su kitiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 20, 17:12)
o man antra nuotrauka labai patiko  cool.gif
as ti nemoku vaiku foto kritikuot  doh.gif  bet gal reikejo labiau desini sona pakirpt?
p.s. beje, kur dingo kurybinis albumas????
Papildyta:
o as dar atostogu vaizdeli imesiu smile.gif
user posted image

Grazu ,tik dangaus pakirpciau, cia turbut Kreta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2009 01 20, 19:47)
aciu uz komentarus  cool.gif  cia Kretoj mes buvom rugseji, nuostabus vaizdai, ten raudonas papludimis (smelis tokiom raudonom juostom  thumbup.gif )

thumbup.gif atspejau, negalima pamirst tokio rojaus kampelio zemeje wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš visdar noriu slaptažodžio 4u.gif

Sveikos visos naujokės (nickų prisiminimui aš negabi) smile.gif Manau, kad su visų namų darbais viskas gerai ax.gif

Daug foto prikėlėt, yra kuo pasidžiaugt, TOBULĖJAM, visgi (net išvadas pradėjau daryt) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 20, 19:48)

Pacific, o su kokiu objektyvu peizaza fotkinai? Nejau su kitiniu blush2.gif

paprastu, kuris buvo prie fotiko Nikon D40.

RamuteS, jo, toki vaizda sunku pamirst wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 20 sausio 2009 - 20:12
bigsmile.gif bigsmile.gif naja savaite-nauja tema thumbup.gif
ir naujokiu daug thumbup.gif
Atsakyti
Pacific, tikriausiai kitinis tada, jei kartu su fotiku buvo 4u.gif

Ačiū labai už slaptažodį smile.gif Gavau net dvi žinutes, bet dabar tai jau prisiminsiu biggrin.gif

Kokios mintys wub.gif
Aš jau turiu mintį, nešiosiuos dabar dar porą dienų mintį. Iki pilnai nuspręsiu, kaip turi atrodyt kompozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 20, 21:17)
Kokios mintys  wub.gif
Aš jau turiu mintį, nešiosiuos dabar dar porą dienų mintį. Iki pilnai nuspręsiu, kaip turi atrodyt kompozicija  smile.gif

As jau pora savaiciu galvoju ir vis idejos "sokineja" doh.gif greit nieko nesugalvosiu blush2.gif O dar tu BALTU kaiusu niekaip nenusiperku, bet ryt tikrai kibsiu i darba bigsmile.gif
Atsakyti
tai kur dingo kurybinis albumas??? g.gif
Atsakyti