Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Netgaliu as jusu vaiku nuotrauku komentuoti doh.gif Ipac jei nuotrauka gera,o jus prasot slieku paieskoti doh.gif Grazus tie vaika i negaliu atsiziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 15:38)
Sveikos  4u.gif

Ar priimsite į savo būrį? ax.gif  Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

RamuteS, man labai patinka vaiko portretukas, o akys kokio ryskumo ir grazumo rolleyes.gif , tik galetu fonas kitoks buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 16:11)
Netgaliu as jusu vaiku nuotrauku komentuoti doh.gif Ipac jei nuotrauka gera,o jus prasot slieku paieskoti doh.gif Grazus tie vaika i negaliu atsiziureti wub.gif

Tai gera bigsmile.gif
Pastebejau kiek gerio dave namu darbai, dabar jau pries pradedama fotkinti pagalvoju ir apie Wb, ir apie kitus nustatymus, geris musu tema thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 20, 16:13)
Sveika prisijungusi 4u.gif

RamuteS, man labai patinka vaiko portretukas, o akys kokio ryskumo ir grazumo rolleyes.gif , tik galetu fonas kitoks buti ax.gif

Fonas tai taip , bet jis tyliai ir ramiai televizoriu ziurejo, tai as tik dirbau ir nejudinau jo biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip i Albuma ieiti doh.gif Vakar viskas buvo gerai,o siandien nerandu as kiausiniu doh.gif
Atsakyti
RamuteS, man portretukas visumoj patiko wub.gif thumbup.gif namu salygom gi fono belekokio neprisirinksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 15:39)
Kadangi neturiu vaikų tai dedu pora katino nuotraukų. biggrin.gif

labai patinka j/b ,toks svarus,naturalus, abi foto fainos,tik pirmojoj galetu buti maziau fokuso uzuolaidoj(niu bet cia jau kabinejimasis rolleyes.gif )
thumbup.gif padirbeta su simpatisku katinuku mirksiukas.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 16:38)
Sveikos  4u.gif

Ar priimsite į savo būrį? ax.gif  Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko biggrin.gif

Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.

sveikute prisijungus smile.gif
del ND tai man irgi atrodo,kad prie WB dar reikitu padirbet mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif jeetus, kokią temą atradau thumbup.gif kur jūs anksčiau buvot, arba aš? lotuliukas.gif sėdžiu išsižiojus, visus darbus užmetus. kai tik perskaitysiu visas temas (kas yra nelabai realu greitu laiku), bandysiu jungtis prie jūsų su savo darbais. Ar čia pirma reik darbus pristatyt, tada priimat į klubą? biggrin.gif Nu žodžiu laabai smagu, kad atradau šią temukę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:33)

o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.

o tai ND irgi balsuojam? as maniau balsavimas bus tik kiausiniams, po vasario 1 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 16:23)
RamuteS, man portretukas visumoj patiko wub.gif  thumbup.gif namu salygom gi fono belekokio neprisirinksi doh.gif

drinks_cheers.gif o jau blakstienu ilgis wub.gif
Atsakyti
RamuteS, man irgi patinka portretukas bigsmile.gif fainos,naturalios spalvos ...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 20, 16:26)
o tai ND irgi balsuojam? as maniau balsavimas bus tik kiausiniams, po vasario 1 d. g.gif

vasario 1 irgi sekmadienis bus tongue.gif taip taip -tik uz kiausus ri balsuosim..juk cia kurybinis ND biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As neakivaizdininke blush2.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 18:17)

Pastebejau kiek gerio dave namu darbai, dabar jau pries pradedama fotkinti pagalvoju ir apie Wb, ir apie kitus nustatymus, geris musu tema  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Sios temos deka pradejau suprast kas kaip ir kodel. Dabar paemus fotika megstamiausias rezimas M ko anksciau nebuvo. Taip faina reguliuot parametrus. Aciu jums labai ax.gif 4u.gif
Atsakyti