QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 15:38)
Sveikos
Ar priimsite į savo būrį? Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko
Ar priimsite į savo būrį? Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko
Sveika prisijungusi
RamuteS, man labai patinka vaiko portretukas, o akys kokio ryskumo ir grazumo , tik galetu fonas kitoks buti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 16:11)
Netgaliu as jusu vaiku nuotrauku komentuoti Ipac jei nuotrauka gera,o jus prasot slieku paieskoti Grazus tie vaika i negaliu atsiziureti
Tai gera
Pastebejau kiek gerio dave namu darbai, dabar jau pries pradedama fotkinti pagalvoju ir apie Wb, ir apie kitus nustatymus, geris musu tema
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 20, 16:13)
Sveika prisijungusi
RamuteS, man labai patinka vaiko portretukas, o akys kokio ryskumo ir grazumo , tik galetu fonas kitoks buti
Fonas tai taip , bet jis tyliai ir ramiai televizoriu ziurejo, tai as tik dirbau ir nejudinau jo
RamuteS, man portretukas visumoj patiko namu salygom gi fono belekokio neprisirinksi
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 15:39)
labai patinka j/b ,toks svarus,naturalus, abi foto fainos,tik pirmojoj galetu buti maziau fokuso uzuolaidoj(niu bet cia jau kabinejimasis )
padirbeta su simpatisku katinuku
QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 16:38)
Sveikos
Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.
Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.
sveikute prisijungus
del ND tai man irgi atrodo,kad prie WB dar reikitu padirbet
jeetus, kokią temą atradau kur jūs anksčiau buvot, arba aš? sėdžiu išsižiojus, visus darbus užmetus. kai tik perskaitysiu visas temas (kas yra nelabai realu greitu laiku), bandysiu jungtis prie jūsų su savo darbais. Ar čia pirma reik darbus pristatyt, tada priimat į klubą? Nu žodžiu laabai smagu, kad atradau šią temukę
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:33)
o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.
o tai ND irgi balsuojam? as maniau balsavimas bus tik kiausiniams, po vasario 1 d.
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 16:23)
RamuteS, man portretukas visumoj patiko namu salygom gi fono belekokio neprisirinksi
o jau blakstienu ilgis
RamuteS, man irgi patinka portretukas fainos,naturalios spalvos ...
QUOTE(liamuna @ 2009 01 20, 16:26)
o tai ND irgi balsuojam? as maniau balsavimas bus tik kiausiniams, po vasario 1 d.
vasario 1 irgi sekmadienis bus taip taip -tik uz kiausus ri balsuosim..juk cia kurybinis ND
Sveikos
As neakivaizdininke
Pastebejau kiek gerio dave namu darbai, dabar jau pries pradedama fotkinti pagalvoju ir apie Wb, ir apie kitus nustatymus, geris musu tema
Sios temos deka pradejau suprast kas kaip ir kodel. Dabar paemus fotika megstamiausias rezimas M ko anksciau nebuvo. Taip faina reguliuot parametrus. Aciu jums labai
As neakivaizdininke
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 18:17)
Sios temos deka pradejau suprast kas kaip ir kodel. Dabar paemus fotika megstamiausias rezimas M ko anksciau nebuvo. Taip faina reguliuot parametrus. Aciu jums labai