Pavyko ir man i albuma ieiti , nes vakar niekaip.
Siandien fotkinau kiausinius , rodes ir svarus, bet jau kai kompe paziurejau issigandau Einu dabar sveist, bet bijau kad saulute dings , dabar taip graziai kambari apsviecia
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 15:09)
Tai ,kad fokusavau į snukutį, o ne į letenėlę.
bet man atrodo, kad fokusas ant ausytės norėtųsi ryškesnio snukučio, ten krypsta žvilgsnis, nes numanomas katino judesys kaip tik nukreiptas į snukutį. o pirmoji katuko foto patiko, nesugalvoju prie ko prikibti.
peržvelgiau ir aš kiaušinius, tikrai akys džiaugias tiek gerų darbų matydamos. tik pakomentuoti neturėjau kantrybės, nes vis siūlė try again. kažkas su tuo albumu šiandien negerai bandysiu rytoj tart pora žodžių.
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:20)
bet man atrodo, kad fokusas ant ausytės norėtųsi ryškesnio snukučio, ten krypsta žvilgsnis, nes numanomas katino judesys kaip tik nukreiptas į snukutį. o pirmoji katuko foto patiko, nesugalvoju prie ko prikibti.
peržvelgiau ir aš kiaušinius, tikrai akys džiaugias tiek gerų darbų matydamos. tik pakomentuoti neturėjau kantrybės, nes vis siūlė try again. kažkas su tuo albumu šiandien negerai bandysiu rytoj tart pora žodžių.
Peledike - ten Anasko daba isijuosus komentuoja ryskiai nebesupranta fotki, kas cia daros
pabandyk vel
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 14:39)
Kadangi neturiu vaikų tai dedu pora katino nuotraukų.
Labai grazios ir katiniskos nuotraukytes
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:17)
va va - sita reik aptart butinai manau, kad dalinam balus kazkokiam intervale... kadangi foto tikrai bus nemazai - siulau nuo 1 iki 5... na o paskui jau skaiciuosim... reik tik balsavimo laika nusistatyt...
Man irgi atrodo, kad reiks nuo 1 iki 5 balu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:22)
Peledike - ten Anasko daba isijuosus komentuoja ryskiai nebesupranta fotki, kas cia daros
pabandyk vel
pabandyk vel
O mes tik skaitom tik skaitom
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:10)
Darkart perzvelgiau tuos kiausinius nu zinokit dziugu be galo
labai neblogi kiausiniai
pabandyk vel
pabandyk vel
dabar jau mano špokutis pabudo, jaučiu, kad tik vakare man bus leista susikaupti prie kompo
o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.
Anasko jau pabaige Tikrai labai geri darbai reiks vyrui uzsakyti baltus kiausinius nupirkti ir galvoti, galvoti, galvoti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:33)
dabar jau mano špokutis pabudo, jaučiu, kad tik vakare man bus leista susikaupti prie kompo
o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.
o tai balsuot komentaruose? na kas nors issamiai viska nuo A iki z papasakokit kad ir ateityje butu aisku
Sveikos
Ar priimsite į savo būrį? Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko
Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.
Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
Ryškumo zona su diafragmos keitimu:
Diafragma 5,3
Diafragma 14
Diafragma 32
WB dienos metu (bet mano akim visgi Cloudy režimas tikresnis, rankiniu nustatymu šiltesnis atspalvis)
Visų ND nuotraukos nėra apdirbtos PS (kai kurias tik sumažinau). Fotkina šiandien (nors ir nelabai palanki diena fotografavimui be nieko), be papildomos šviesos, blico (vakare bandysiu viską su dirbtiniu apšvietimu).
Viska dar ir Picasa albume sukeliu (kažkaip patogiausia žiūrėti exif'ą )
Ar priimsite į savo būrį? Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko
Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
Ryškumo zona su diafragmos keitimu:
Diafragma 5,3
Diafragma 14
Diafragma 32
WB dienos metu (bet mano akim visgi Cloudy režimas tikresnis, rankiniu nustatymu šiltesnis atspalvis)
Visų ND nuotraukos nėra apdirbtos PS (kai kurias tik sumažinau). Fotkina šiandien (nors ir nelabai palanki diena fotografavimui be nieko), be papildomos šviesos, blico (vakare bandysiu viską su dirbtiniu apšvietimu).
Viska dar ir Picasa albume sukeliu (kažkaip patogiausia žiūrėti exif'ą )
QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 15:38)
Sveikos
Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
Sveika prisijungusi
fokusas man rodos geras (kad man taip iseitu)
man tik rodos reik perdaryt wb