Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pavyko ir man i albuma ieiti thumbup.gif , nes vakar niekaip.
Siandien fotkinau kiausinius , rodes ir svarus, bet jau kai kompe paziurejau issigandau blink.gif Einu dabar sveist, bet bijau kad saulute dings verysad.gif , dabar taip graziai kambari apsviecia
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 15:09)
Tai ,kad fokusavau į snukutį, o ne į letenėlę. g.gif

bet man atrodo, kad fokusas ant ausytės ax.gif norėtųsi ryškesnio snukučio, ten krypsta žvilgsnis, nes numanomas katino judesys kaip tik nukreiptas į snukutį. o pirmoji katuko foto patiko, nesugalvoju prie ko prikibti.

peržvelgiau ir aš kiaušinius, tikrai akys džiaugias tiek gerų darbų matydamos. tik pakomentuoti neturėjau kantrybės, nes vis siūlė try again. kažkas su tuo albumu šiandien negerai doh.gif bandysiu rytoj tart pora žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:20)
bet man atrodo, kad fokusas ant ausytės  ax.gif  norėtųsi ryškesnio snukučio, ten krypsta žvilgsnis, nes numanomas katino judesys kaip tik nukreiptas į snukutį. o pirmoji katuko foto patiko, nesugalvoju prie ko prikibti.

peržvelgiau ir aš kiaušinius, tikrai akys džiaugias tiek gerų darbų matydamos. tik pakomentuoti neturėjau kantrybės, nes vis siūlė try again. kažkas su tuo albumu šiandien negerai  doh.gif  bandysiu rytoj tart pora žodžių.

Peledike - ten Anasko daba isijuosus komentuoja hihihi.gif ryskiai nebesupranta fotki, kas cia daros lotuliukas.gif

pabandyk vel wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 sausio 2009 - 15:22
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 14:39)
Kadangi neturiu vaikų tai dedu pora katino nuotraukų. biggrin.gif

Labai grazios ir katiniskos nuotraukytes ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:17)
va va - sita reik aptart butinai  drinks_cheers.gif  manau, kad dalinam balus kazkokiam intervale... kadangi foto tikrai bus nemazai - siulau nuo 1 iki 5...  ax.gif  na o paskui jau skaiciuosim...  ax.gif  reik tik balsavimo laika nusistatyt...  ax.gif

Man irgi atrodo, kad reiks nuo 1 iki 5 balu smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:22)
Peledike - ten Anasko daba isijuosus komentuoja hihihi.gif ryskiai nebesupranta fotki, kas cia daros  lotuliukas.gif

pabandyk vel wink.gif

O mes tik skaitom tik skaitom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 15:10)
Darkart perzvelgiau tuos kiausinius  ax.gif  nu zinokit dziugu be galo  thumbup.gif  wub.gif

labai neblogi kiausiniai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Peledike - ten Anasko daba isijuosus komentuoja hihihi.gif ryskiai nebesupranta fotki, kas cia daros  lotuliukas.gif

pabandyk vel wink.gif

dabar jau mano špokutis pabudo, jaučiu, kad tik vakare man bus leista susikaupti prie kompo biggrin.gif

o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 20 sausio 2009 - 15:34
lotuliukas.gif Anasko jau pabaige karsta.gif lotuliukas.gif Tikrai labai geri darbai thumbup.gif reiks vyrui uzsakyti baltus kiausinius nupirkti biggrin.gif ir galvoti, galvoti, galvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 15:33)
dabar jau mano špokutis pabudo, jaučiu, kad tik vakare man bus leista susikaupti prie kompo  biggrin.gif 

o ND nuotraukas gal keliam iki sekmadienio 22val. balsuojam nuo sekmadienio 22val iki pirmadienio 22val. ir balsuojant BŪTINA PASIRAŠYTI. nebus pasirašyta - neužskaitysim balsų.

o tai balsuot komentaruose? mirksiukas.gif na kas nors issamiai viska nuo A iki z papasakokit tongue.gif kad ir ateityje butu aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar priimsite į savo būrį? ax.gif Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko biggrin.gif

Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.

Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
user posted image

user posted image

user posted image

Ryškumo zona su diafragmos keitimu:
Diafragma 5,3
user posted image
Diafragma 14
user posted image
Diafragma 32
user posted image

WB dienos metu (bet mano akim visgi Cloudy režimas tikresnis, rankiniu nustatymu šiltesnis atspalvis)
user posted image

Visų ND nuotraukos nėra apdirbtos PS (kai kurias tik sumažinau). Fotkina šiandien (nors ir nelabai palanki diena fotografavimui be nieko), be papildomos šviesos, blico (vakare bandysiu viską su dirbtiniu apšvietimu).

Viska dar ir Picasa albume sukeliu (kažkaip patogiausia žiūrėti exif'ą biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 20 sausio 2009 - 15:41
QUOTE(Ninin @ 2009 01 20, 15:38)
Sveikos  4u.gif

Ar priimsite į savo būrį? ax.gif  Skautau nuo pirmos temos, bet tik dabar sulaukiau savo svajonės (Nikon D80)... ir kibau į darbus. Aišku, supratau, kad ne fotikas žmogų puošia, o žmogus fotiką. Kol kas aš tikrai nepuošiu fotiko biggrin.gif

Bandau vytis su ND... o ir kartu mokytis... bet dar tikrai ne puikiai.

Pirmieji bandymai:
Fokusavimas:
WB dienos metu (bet mano akim visgi Cloudy režimas tikresnis, rankiniu nustatymu šiltesnis atspalvis)

Sveika prisijungusi 4u.gif

fokusas man rodos geras (kad man taip iseitu)

man tik rodos reik perdaryt wb g.gif
Atsakyti
nepavyko su kiausiniais, tai nors vaika pafotkinau,
Labai idomu isgirst pastabas ir patarimus:Galbut per daug centre?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 16:03)
nepavyko su kiausiniais, tai nors vaika pafotkinau,
Labai idomu isgirst pastabas ir patarimus:Galbut per daug centre?

as gal desines pakirpciau g.gif bet man viena akyte atrodo nefokuse blush2.gif
Atsakyti