Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 24, 18:53)
Lamella - Panemune?  g.gif  bigsmile.gif

Ne, Vilkija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 17:56)
Ne, Vilkija. biggrin.gif

Seniai buvau ten... ax.gif Man visgi labiau patinka raudonas masiniukas wub.gif Toks ryskus kadras smile.gif

Julieta - aciu 4u.gif Baliavojau vakar biggrin.gif snd atsigavineju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 24, 18:53)
su fokusavimu man labai sunkiai sekasi. o ant kokio rezimo nustaciusi fotkini?  g.gif ar keiti rezimus ar ne?  g.gif

Fotografuoju visada ant M(manual), o fokusavimo taškus gali pasirinkti ten ekranėlyje apačioje dešnėje pusėje užrašyta AF, jį paspaudi vairalazdės (nežinau kaip vadinas tas mygtukas iššokęs blush2.gif ) pagalba ir atsiranda 11 kvadratukų(fokusavimo taškai) ir pasirenki kurį nori. mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau ar kazkam bus idomu, bet katik gavau abu nuotolinius canonui ax.gif Ta pigesni su laideliu kurkas maloniau rankoje laikyti .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 17:37)
Na bandau didesnes įdėti. blush2.gif

va toks dydis nekraipo puslapio (bent jau man) ir labai gerai žiūrisi thumbup.gif
pirmoj nepatinka tos dėmės ant sniego ir šiaip nekabinanti foto. o va antra kitas reikalas thumbup.gif tik kaip minėjau tas žemėlapis užkerta kelią.
Atsakyti
Lamella, visai neblogai bigsmile.gif man antroji foto irgi labiau patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 24, 19:05)
nezinau ar kazkam bus idomu, bet katik gavau abu nuotolinius canonui  ax.gif  Ta pigesni  su laideliu kurkas maloniau rankoje laikyti ..  ax.gif

gal turi nuoroda,kai jis atrodo arba kaip vadinasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano fotikas po truputi genda verysad.gif Nepasijungia per laida i kompa.Reikia kortele kisti.Reikes ieskoti kokios tai aparatu taisyklos doh.gif
Atsakyti
Peperoni, su gimtadieniu wink.gif daaaaug kūrybinių idėjų ir puikių kadrų biggrin.gif

lamella, patiko raudonas mašiniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 24, 19:39)
O mano fotikas po truputi genda verysad.gif Nepasijungia per laida i kompa.Reikia kortele kisti.Reikes ieskoti kokios tai aparatu taisyklos doh.gif

o tai laido nusiopirkt neimanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 24, 18:52)
o tai laido nusiopirkt neimanoma? g.gif

Jau isiaiskinom,kad laidas ne prie ko.Kazkas paciam fotike perdege doh.gif
Atsakyti
Įdėsiu dvi nuotraukytes kritikai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Armana pirmoj per tamsus veidukas,antroj per sviesus ax.gif
Atsakyti