Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peledike @ 2009 01 23, 20:34)

dėl ND. gal darom vienu metu dvejus? vieni tęstųsi mėnesį ir būtų grynai interpretaciniai. vasario mėn pvz galėtų būti "Dviese" arba "Jausmai" ir pan. o kas 2 savaites techniniai/interpretaciniai (grynai techniniai gi neįdomu  blush2.gif ). tai foto juodam fone, vandens purslų/tėkmės/lašėjimo sustabdymas, naktinė foto (beje, vasarą saulėlydžiai gamtoj nuostabūs), paningas, portretai ir pan. tai ganėtinai apibrėžtos temos ir kartu jas galima pateikti įdomiai. darant dvejus ND garantuotas užimtumas. pvz aš neturiu stovo naktiniam fotografavimui, tad jei nuspręsit dabar to imtis, likčiau be ND porai savaičių  ax.gif

as pritariu kad butu dveji ND ax.gif ir galvoju kad judesio fiksavimas ir naktine foto mums dar kiek per sudetinga ax.gif nebent idomumo delei galim pasidaryt tokius ND ,o po kokiu metu pakartot ta pacia tema , kad matytumem ko ismokom ax.gif

vasario menesiui , mano manymu kurybiniai "Dviese" ar "Jausmai" ir pvz vandens lasa techniskai bigsmile.gif ir dar pritarciau tai minciai kad kurybiniu nugaletoja gali sugalvoti sekancia tema ax.gif
Atsakyti
PEPERONI, su gimtadieniu!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 24, 16:42)
as pritariu kad butu dveji ND  ax.gif  ir galvoju kad judesio fiksavimas ir naktine foto mums dar kiek per sudetinga  ax.gif nebent idomumo delei galim pasidaryt tokius ND ,o po kokiu metu pakartot ta pacia tema , kad matytumem ko ismokom  ax.gif

vasario menesiui , mano manymu kurybiniai "Dviese" ar "Jausmai" ir pvz vandens lasa techniskai  bigsmile.gif ir dar pritarciau tai minciai kad kurybiniu nugaletoja gali sugalvoti sekancia tema  ax.gif

As irgi priraiu idejai drinks_cheers.gif , kad sekancia tema kurybiniams ND sugalvotu nugaletojas, o techniniams ND tema galetume sugalvoti pacios ax.gif .
Atsakyti
Oj, aš ir prisidedu prie sveikinimų. biggrin.gif
Peperoni, linkiu Tau fotografingų metų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O,gimtadienis bigsmile.gif Peperoni,didziausi sveikinimai sia proga 4u.gif
Atsakyti
Peperoni, su gimtadieniu 4u.gif kūribingų metų tau oro_buckis.gif

Lamella, noriu didelių nuotraukų ax.gif tokias mažas sunku komentuoti. sumažink su PS kažkiek prieš keldama į flicker'į ir tada didelis dydis netampys puslapio. dabar galiu pasakyti tik tiek, kad pirma man nelabai (net nežinau kodėl), o antra patiktų, jei nebūtų to žemėlapio kairėj.

o aš būčiau nieko prieš, kad ir tech.ND naują temą skelbtų nugalėtojas. tai savotiškas prizas jam būtų rolleyes.gif
o jei jau visos spręsim, tai norėčiau fotografuoti juodą daiktą juodam fone (būtų savotiška tąsa dabartinių ND)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 24 sausio 2009 - 17:05
Sveikinu Peperoni su gimatdieniu 4u.gif
Atsakyti
Lamellafainai pagavai thumbup.gif Man taip neiseina. doh.gif
Atsakyti
Nu laba smile.gif Labai aciu visoms uz sveikinimus ir linkejimus 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 23, 20:34)
1.Chebra, atsakingai pareiškiu, kad man neužteks 5 balų kiaušiniams vertinti    na bet teks suktis

2.dėl ND. gal darom vienu metu dvejus? vieni tęstųsi mėnesį ir būtų grynai interpretaciniai. vasario mėn pvz galėtų būti "Dviese" arba "Jausmai" ir pan. o kas 2 savaites techniniai/interpretaciniai (grynai techniniai gi neįdomu  ). tai foto juodam fone, vandens purslų/tėkmės/lašėjimo sustabdymas, naktinė foto (beje, vasarą saulėlydžiai gamtoj nuostabūs), paningas, portretai ir pan. tai ganėtinai apibrėžtos temos ir kartu jas galima pateikti įdomiai. darant dvejus ND garantuotas užimtumas. pvz aš neturiu stovo naktiniam fotografavimui, tad jei nuspręsit dabar to imtis, likčiau be ND porai savaičių 

1. aha, ta pati pagalvojau atsidarius albuma snd biggrin.gif
2. Pritariu thumbup.gif manau, kad 2 savaiciu pilnai pakanka techniniams, jei butu reikalas, visada galim pratest iki 3... smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 24, 11:36)
Sveikos

O aš konvertavau raw formatus į jpg  pasirodo mano fotiko kompakte buvo ta galimybė  ir ką aš be jūsų būčiau darius, nežinau

thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 15:46)
Mano šiandieniniai bandymai pagauti judesį. 

Gaila,kad tokios mažos foto įsideda.

aha, norisi didesniu... bet siaip - judesys tikrai jauciasi thumbup.gif man labiau patinka antra wub.gif
Atsakyti
Na bandau didesnes įdėti. blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 24 sausio 2009 - 17:37
Lamella - Panemune? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 17:03)
Apie kurias namines užduotis šneki?Apie WB? Fokusavimą?Kol kas visus ND esu atsiskaičius. biggrin.gif O mano fotikas beje beveik toks pats kaip Tavo. smile.gif

su fokusavimu man labai sunkiai sekasi. o ant kokio rezimo nustaciusi fotkini? g.gif ar keiti rezimus ar ne? g.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 24, 17:17)
as ir norejau paklausti apie kokias uzduotis sneki?  g.gif

apie fokusavima. tokie pat klausymai tau kaip ir lamellai mirksiukas.gif aciu mirksiukas.gif

tiesa, Papperoni, baliavoji mirksiukas.gif su gimtadieniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 24 sausio 2009 - 17:53