Peperoni, sveikiname su tortadieniu !!!
Peperoni su tortadieniu lai visos svajones tampa realybe :
Sveikos gyvos
senai jau ir beuzsuku cionais - zinau kurybinio darbo tema - stengisuos spet i traukini
viska nuosirdziai perskaiciau - smagu, kad prisijunge labai daug naujokiu - visoms dideliausios sekmes ir kantrybes
Jei butu galima - noreciau ir as gauti slapukus i albumeli, atsiuskit kas nors i AZ, please
O del tolimesniu ND - tai as mieliau atlikineciau techninius , man niekaip nesiseka savo fantazija uzkurt, kad sumastyciau kokia nors kompozija, o kitu nelabai norisi kopijuot
[B]Peperoni[/B], su Tavo diena !!!!!! Daug daug puikiu kadru tau [/B]
Aciu, jau slapukus gavau
senai jau ir beuzsuku cionais - zinau kurybinio darbo tema - stengisuos spet i traukini
viska nuosirdziai perskaiciau - smagu, kad prisijunge labai daug naujokiu - visoms dideliausios sekmes ir kantrybes
Jei butu galima - noreciau ir as gauti slapukus i albumeli, atsiuskit kas nors i AZ, please
O del tolimesniu ND - tai as mieliau atlikineciau techninius , man niekaip nesiseka savo fantazija uzkurt, kad sumastyciau kokia nors kompozija, o kitu nelabai norisi kopijuot
[B]Peperoni[/B], su Tavo diena !!!!!! Daug daug puikiu kadru tau [/B]
Aciu, jau slapukus gavau
Sveiki.
Kiek kiaušinių daug pridėjot ir idėjų žiūriu nepristingat.
Mano šiandieniniai bandymai pagauti judesį.
Gaila,kad tokios mažos foto įsideda.
Kiek kiaušinių daug pridėjot ir idėjų žiūriu nepristingat.
Gaila,kad tokios mažos foto įsideda.
Lamela sakyciau visai neblogai mano akim ziurint.
Gas kas mestels siek tiek torijos kaip ta judesi fiksuoti reikia?
lamella, man patiko pirmoji foto
lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip va ir mes esam ne karta judesi pagave fainoj pozoj bet tos namines uzduotis, toks jausmas, ne mano fotikui
lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip va ir mes esam ne karta judesi pagave fainoj pozoj bet tos namines uzduotis, toks jausmas, ne mano fotikui
QUOTE(liamuna @ 2009 01 24, 16:56)
Lamela sakyciau visai neblogai mano akim ziurint.
Aš kažkur skaičiau,kad diafragma turi būti apie F8, o išlaikymas 1/30 ar 1/10 sekundės. Tada turi sekti fotoaparatu judantį objektą ir fotografuot.Bet turi sekti tokiu greičiu, kokiu tas objektas juda.Nežinau ar suprantamai parašiau.
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 24, 17:00)
lamella, man patiko pirmoji foto
Apie kurias namines užduotis šneki?Apie WB? Fokusavimą?Kol kas visus ND esu atsiskaičius. O mano fotikas beje beveik toks pats kaip Tavo.
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 24, 16:00)
lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip
as ir norejau paklausti apie kokias uzduotis sneki?
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 15:46)
Mano manymu tai netgi labai neblogai Pirmoji nuotraukyte man labiau patinka, nes ten masina labiau issiskiria is aplinkos
O apie judesio uzfiksavima arba panninga informacijos yra cia
Dėkui už komentarus
Norėjau didesnes įdėti,bet flickr.com sekantis dydis large tai labai ištampytų šitą puslapį.
Norėjau didesnes įdėti,bet flickr.com sekantis dydis large tai labai ištampytų šitą puslapį.
Peperoni, su gimimo diena!
lamella, o man graži su raudona mašina. Toks ryškus taškas. Kaip techniškai, net neįsiaizduoju, bet gl norėtųsi daugiau išplaukusio fono.
lamella, o man graži su raudona mašina. Toks ryškus taškas. Kaip techniškai, net neįsiaizduoju, bet gl norėtųsi daugiau išplaukusio fono.