Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni, sveikiname su tortadieniu !!! 4u.gif happybday.gif 4u.gif
Atsakyti
Peperoni su tortadieniu lai visos svajones tampa realybe happybday.gif: birthday.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

senai jau ir beuzsuku cionais - zinau kurybinio darbo tema - stengisuos spet i traukini rolleyes.gif

viska nuosirdziai perskaiciau - smagu, kad prisijunge labai daug naujokiu - visoms dideliausios sekmes ir kantrybes 4u.gif

Jei butu galima - noreciau ir as gauti slapukus i albumeli, atsiuskit kas nors i AZ, please 4u.gif

O del tolimesniu ND - tai as mieliau atlikineciau techninius ax.gif , man niekaip nesiseka savo fantazija uzkurt, kad sumastyciau kokia nors kompozija, o kitu nelabai norisi kopijuot blush2.gif

[B]Peperoni[/B], su Tavo diena !!!!!! Daug daug puikiu kadru tau mirksiukas.gif [/B]

Aciu, jau slapukus gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 24 sausio 2009 - 14:49
Sveiki. 4u.gif
Kiek kiaušinių daug pridėjot ir idėjų žiūriu nepristingat. thumbup.gif

Mano šiandieniniai bandymai pagauti judesį. ax.gif

user posted image

user posted image

Gaila,kad tokios mažos foto įsideda. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 24 sausio 2009 - 15:48
Lamela sakyciau visai neblogai mano akim ziurint. blush2.gif

Gas kas mestels siek tiek torijos kaip ta judesi fiksuoti reikia? 4u.gif

Atsakyti
lamella, man patiko pirmoji foto bigsmile.gif
lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip doh.gif va ir mes esam ne karta judesi pagave fainoj pozoj rolleyes.gif bet tos namines uzduotis, toks jausmas, ne mano fotikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 24, 16:56)
Lamela sakyciau visai neblogai mano akim ziurint.  blush2.gif

Gas kas mestels siek tiek torijos kaip ta judesi fiksuoti reikia? 4u.gif

Aš kažkur skaičiau,kad diafragma turi būti apie F8, o išlaikymas 1/30 ar 1/10 sekundės. Tada turi sekti fotoaparatu judantį objektą ir fotografuot.Bet turi sekti tokiu greičiu, kokiu tas objektas juda.Nežinau ar suprantamai parašiau. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 24, 17:00)
lamella, man patiko pirmoji foto  bigsmile.gif
lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip  doh.gif va ir mes esam ne karta judesi pagave fainoj pozoj  rolleyes.gif bet tos namines uzduotis, toks jausmas, ne mano fotikui  doh.gif

Apie kurias namines užduotis šneki?Apie WB? Fokusavimą?Kol kas visus ND esu atsiskaičius. biggrin.gif O mano fotikas beje beveik toks pats kaip Tavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 24, 16:00)

lamella, liemuna, kaip jum sekasi su fotiku fotkinti tas namines uzduotis? ar cia as durna ir nesusisneku, su panasoniku, ar cia kaip  doh.gif

as ir norejau paklausti apie kokias uzduotis sneki? g.gif
Atsakyti
lamella, pirmoji man patiko, tokia pagal taisykles biggrin.gif ir minimalistinė. Noretūsi didesnių, nes lyg ryškumo trūksta ir apatinę dalį patvarkyčiau, kad tamsių ruožų nesimatytų.

O čia užklasinė vaikla, toms kurios neturi ką veikti lotuliukas.gif

Man slapuko į albumą turbūt dar neduosite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 15:46)
Mano šiandieniniai bandymai pagauti judesį.  ax.gif

Mano manymu tai netgi labai neblogai drinks_cheers.gif Pirmoji nuotraukyte man labiau patinka, nes ten masina labiau issiskiria is aplinkos ax.gif

O apie judesio uzfiksavima arba panninga informacijos yra cia
Atsakyti
Dėkui už komentarus 4u.gif
Norėjau didesnes įdėti,bet flickr.com sekantis dydis large tai labai ištampytų šitą puslapį. doh.gif
Atsakyti
Peperoni, su gimimo diena! 4u.gif

lamella, o man graži su raudona mašina. Toks ryškus taškas. Kaip techniškai, net neįsiaizduoju, bet gl norėtųsi daugiau išplaukusio fono. g.gif
Atsakyti