Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:39)
saunuole, tai saunuole, ale dabar man tas kurybinis gaunas neuzrakintas, jei neuzsiloginus nueinu...  g.gif  pabandykit dar kas nors...  g.gif

va dabar jau pavyko ir man įeiti, matyt, tą brūkšnelį sunkiai suvokia programa g.gif siūlau kūrybinius kelti Private home, kuris matosi tik prisijungus.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)
Kaip geriau, spalvota ar nespalvota? g.gif

user posted image

user posted image

spalvota graziau smile.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 20, 14:06)
spalvota mano akimis geriau,tokia miela, siltu spalvu, plaukai graziai apsviesti saules, o nespalvotoje to nesimato

drinks_cheers.gif

noretusi katina spalvota pamatyt smile.gif pirma patiko, antroj daugiau matyt norisi.

fotkinau kiausa lotuliukas.gif vaikas be demesio liko ir dar mama pikciurna, kiauso valgyt nedave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 14:42)
va dabar jau pavyko ir man įeiti, matyt, tą brūkšnelį sunkiai suvokia programa  g.gif  siūlau kūrybinius kelti Private home, kuris matosi tik prisijungus.

jauciu, kad taip ir reik padaryt... g.gif nes jau rimtai gun_bandana.gif doh.gif

nu perkeliau - jeigu bus nepatogu - tai sakykit - galvosim vel ka nors... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 sausio 2009 - 14:50
QUOTE(Pukė @ 2009 01 20, 15:45)
noretusi katina spalvota pamatyt smile.gif pirma patiko, antroj daugiau matyt norisi.

Tai ,kad spalvota nuotrauka nekaip atrodė, spalvos negražios gavos... doh.gif Tai dėl to dariau j/b.
Atsakyti
As tik pradejau ten komentuoti, ir dabar nerandu kurybinio albumo g.gif Kur jis pasislepe? Gal zinot?

Nu radau kur doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 20 sausio 2009 - 14:55
Lamella - nu net nzn... g.gif nu lyg ir patinka tas tavo kicius... g.gif lyg ir ne... ir nezinau kame cia saknys tu mano abejoniu g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2009 01 20, 14:52)
As tik pradejau ten komentuoti, ir dabar nerandu kurybinio albumo  g.gif Kur jis pasislepe? Gal zinot?

nu va ir vel painiava... biggrin.gif cia as pridirbau Anasko biggrin.gif blush2.gif ten yra private ir public - tai kurybiniai private mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:47)

nu perkeliau - jeigu bus nepatogu - tai sakykit - galvosim vel ka nors...  g.gif

man viskas veikia thumbup.gif viska radau tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lamella,
man skalvota daug siltesne, o su katuku antros poza gerieu patinka, tokia katiniska, tik noretusu fokuso ir i antra letenele?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 16:03)
Lamella, 
man skalvota daug siltesne, o su katuku antros poza gerieu patinka, tokia katiniska, tik noretusu fokuso ir i antra letenele?

Tai ,kad fokusavau į snukutį, o ne į letenėlę. g.gif
Atsakyti
Darkart perzvelgiau tuos kiausinius ax.gif nu zinokit dziugu be galo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O beje,kaip balsuosim, kokia sistema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 15:15)
O beje,kaip balsuosim, kokia sistema? biggrin.gif

va va - sita reik aptart butinai drinks_cheers.gif manau, kad dalinam balus kazkokiam intervale... kadangi foto tikrai bus nemazai - siulau nuo 1 iki 5... ax.gif na o paskui jau skaiciuosim... ax.gif reik tik balsavimo laika nusistatyt... ax.gif
Atsakyti