Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

[
QUOTE(boruzka @ 2009 01 23, 11:13)
hmmm  g.gif as galvoju kad stikline ne ta turejo omeny  g.gif

Tą tą biggrin.gif sakau, gal yra mokančių gerai dirbt su PS, na su klonavimo įrankiu, kad tą lempą spiginančią panaikintų..nes iš tiesų toks nemažas plotas, nžn kiek čia darbo reiktų įdėt...bent jau man rolleyes.gif o gal apskritai sunkiai panaikinamas ar net nepanaikinamas dalykas g.gif nors šiais laikais viskas įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 23 sausio 2009 - 10:20
Pasakyki man tundrai, ką aš pridirbau? keitaliojau keitaliojau fotike nuotraukų formatus, dabar perkėliau į fotiką ir neatidaro man jų blink.gif kaikurios MG, kai kurios IMG formatų. kokių čia man programų reikia, kad atidaryt fotkes? Beje, ir ankstesnes fotkės kompe IMG formate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 sausio 2009 - 10:16
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 10:16)
Pasakyki man tundrai, ką aš pridirbau? keitaliojau keitaliojau fotike nuotraukų formatus, dabar perkėliau į fotiką ir neatidaro man jų  blink.gif kaikurios MG, kai kurios IMG formatų. kokių čia man programų reikia, kad atidaryt fotkes? Beje, ir ankstesnes fotkės kompe IMG formate...

IMG formato nera ax.gif smile.gif tu ryskiai pasidarei raw formata, kuriam atidaryt reik specialios programos.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 10:16)
[
Tą tą  biggrin.gif  sakau, kad yra mokančių gerai dirbt su PS, na su klonavimo įrankiu, kad tą lempą spiginančią panaikintų..nes iš tiesų toks nemažas plotas, nžn kiek čia darbo reiktų įdėt...bent jau man  rolleyes.gif o gal apskritai sunkiai panaikinamas ar net nepanaikinamas dalykas  g.gif  nors šiais laikais viskas įmanoma  biggrin.gif

Viskas as TYLIU blush-anim-cl.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 10:16)
[
Tą tą   biggrin.gif   sakau, kad yra mokančių gerai dirbt su PS, na su klonavimo įrankiu, kad tą lempą spiginančią panaikintų..nes iš tiesų toks nemažas plotas, nžn kiek čia darbo reiktų įdėt...bent jau man  rolleyes.gif o gal apskritai sunkiai panaikinamas ar net nepanaikinamas dalykas  g.gif  nors šiais laikais viskas įmanoma  biggrin.gif

as galvoju kad viska galima uzklonuot, nuretusuot... tik kartais ko gero darbo kiekis ir sudetingumas neatitinka rezultato vertes.... g.gif

na ir aisku idirbis, praktika... rolleyes.gif kai paziuri per tv kaip dirba zurnalu specai - tai pavydu nerealiai pasidaro... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 sausio 2009 - 10:22
Čia jūsų prisiskaičius, tuoj nuspręsiu, kad be PS negaliu gyvent lotuliukas.gif nors aš jo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 11:19)
Čia jūsų prisiskaičius, tuoj nuspręsiu, kad be PS negaliu gyvent  lotuliukas.gif nors aš jo neturiu  biggrin.gif

Aš tai negaliu gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 23, 10:18)
IMG formato nera  ax.gif  smile.gif  tu ryskiai pasidarei raw formata, kuriam atidaryt reik specialios programos....  ax.gif

kaip tai nėr IMG? tiesa tos, kur paprastai IMG, tai atsidaro, bet kuriose gale yra CR2, nifiga. tai ką man dabar daryt? vsio? verysad.gif o atverst kaži atgal visas galima? job tararaj, nesikeikiant
Atsakyti
Tik del techniniu ND ... gal jau reik kazka galvoti ax.gif nes wb buvo iki 19 dienos , manau jau visos pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 11:21)
kaip tai nėr IMG? tiesa tos, kur paprastai IMG, tai atsidaro, bet kuriose gale yra CR2, nifiga. tai ką man dabar daryt? vsio?  verysad.gif o atverst kaži atgal visas galima? job tararaj, nesikeikiant

tai gal jpg, o ne img? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 10:21)
kaip tai nėr IMG? tiesa tos, kur paprastai IMG, tai atsidaro, bet kuriose gale yra CR2, nifiga. tai ką man dabar daryt? vsio?  verysad.gif o atverst kaži atgal visas galima? job tararaj, nesikeikiant

nu ner biggrin.gif yra jpg wink.gif juk sukelus i pc tu gale matai jpg, o ne img smile.gif

o cr2 - tai ko gero yra tavo fotiko vadinamasis RAW formatas smile.gif

va prasau : http://en.wikipedia....CR2_file_format

Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 23, 10:22)
Tik del techniniu ND ... gal jau reik kazka galvoti  ax.gif nes wb buvo iki 19 dienos , manau jau visos pasidare  g.gif

jo jo - reik butinai smile.gif tik vat kol kas jokiu ideju negaliu pasiulyt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 sausio 2009 - 10:25
QUOTE(boruzka @ 2009 01 23, 10:22)
Tik del techniniu ND ... gal jau reik kazka galvoti  ax.gif nes wb buvo iki 19 dienos , manau jau visos pasidare  g.gif

blink.gif aš dar nepadariau, vis nesigauna man su tuo WB, nu niekaip. nebesuprantu. ir knygelę skaičiau, vistiek nesigauna. man išvis nenufotkina balto lapo, fokusuoja fokusuoja ir niekaip nenufotkina unsure.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 10:22)
tai gal jpg, o ne img?  g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 23, 10:23)
nu ner biggrin.gif yra jpg wink.gif  juk sukelus i pc tu gale matai jpg, o ne img smile.gif

o cr2 - tai ko gero yra tavo fotiko vadinamasis RAW formatas smile.gif

nu *****, būtent kad IMG
Atsakyti