Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 23, 10:42)
man pati primoji foto wub.gif  wub.gif kokie nustatymai? blush2.gif

Nežinau, man pačiai dabar nerodo efixo biggrin.gif originalios foto namie smile.gif
Atsakyti
LABA RYTA smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 23:26)
Įmesiu šio vakaro eksperimentą dar vieną  biggrin.gif  senai norėjau nufotkint kažką panašaus į tai

P.S. kas mokat gražiai klonuot galit pasisiūlyt pagelbėt mirksiukas.gif

Nu man labai patinka thumbup.gif ypc pirma ir trecia... tik kontrasto man vis vien mazai... lotuliukas.gif turbut susirgau kontrastlige biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Paklonuot galeciau pabandyt - tik nzn kada - sis savaitgalis very busy nusimato biggrin.gif ale vis vien pasiusk man, kai busi namuos ax.gif

Pacific - ten objektyvu filtrai wink.gif Poliarizacinis, UV ir Siltumo berods... g.gif nzn kaip tikslaii vercias i lt... zodziu pagooglink - tikrai rasi daug info apie juos ax.gif
Atsakyti
o ką reiškia "klonuot"?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 10:05)
o ką reiškia "klonuot"?

pamegink ta pacia nuotrauka tik savaip pateikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 23, 11:03)
LABA RYTA smile.gif
Nu man labai patinka  thumbup.gif  ypc pirma ir trecia...  tik kontrasto man vis vien mazai...  lotuliukas.gif  turbut susirgau kontrastlige biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kur trūksta kontrasto? trečioje? Neee, čia specialiai tokia švelni foto, nes buvo rūkas...tai šiek tiek lašelis to rūko ir fotkėj turi matytis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 23, 10:09)
pamegink ta pacia nuotrauka tik savaip pateikti  mirksiukas.gif

o jeigu dar aiškiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 23, 10:05)
o ką reiškia "klonuot"?

Yra toks "klonavimo" irankis foto programose, kuris suteikia galimybe "uzpaisyti" (grubiai buitiskai tariant), nuotraukoj nereikalingus, maisancius daiktus, taskelius ir pan.
Atsakyti
o tas sviesos sklaidytuvas toks kaip pirmoj foto buvo? per ebaju apie 40lt jie kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 10:09)
Kur trūksta kontrasto? trečioje? Neee, čia specialiai tokia švelni foto, nes buvo rūkas...tai šiek tiek lašelis to rūko ir fotkėj turi matytis   flirt.gif

nu jo, jo - trecioj... biggrin.gif as supratau, kad tokia tavo mintis buvo biggrin.gif uztat ir sakau, kad susirgau - nes man viska reik kontrastint lotuliukas.gif doh.gif

o siaip - tai gali save drasiai vadint miesto fotografe - tau kazkaip labai graziai iseina ji parodyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 sausio 2009 - 10:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 23, 10:11)
Yra toks "klonavimo" irankis foto programose, kuris suteikia galimybe "uzpaisyti" (grubiai buitiskai tariant), nuotraukoj nereikalingus, maisancius daiktus, taskelius ir pan.

hmmm g.gif as galvoju kad stikline ne ta turejo omeny g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 23, 10:13)
hmmm  g.gif as galvoju kad stikline ne ta turejo omeny  g.gif

Stikline - pasakyk dabar, ka is tikro turejai omeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 23, 10:14)
Stikline - pasakyk dabar, ka is tikro turejai omeny  biggrin.gif

Dlia asoba ... blush2.gif
Atsakyti