Jolitana, kai kur negražiai ta juoda "nueina" pvz. vaikiukui žemiau ausytės.
Įmesiu šio vakaro eksperimentą dar vieną senai norėjau nufotkint kažką panašaus į tai
Ir dar maniau, kad pagausiu rūką...bet gavosi nekas šita man visai patiktų jei ne ta šviesa spiginanti, nors imt ir nuklonuot o fotografuojant atrodė visai neblogai
Na va, pasidalinau šio vakaro ne itin stulbinančiais rezultatais
Atsiprašau visų, kuriems foto šiek tiek mažokos
P.S. kas mokat gražiai klonuot galit pasisiūlyt pagelbėt
QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 23:47)
Paaiskinkit jus man dundukei,kaip jus ant svetimu foto pamatote ta exfia?
Nu labai paprastai ! Pas mane kompe yra suinstaliuota programa "Opanda IExif" .
Tada, patikusia nuotrauka saugau į pvz. desktop-a, ir su peles dešiniu klavišu pasirenku "View IExif". Tai va taip !
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:07)
Kaip jūs iš to ebay'jaus perkat aš niekaip neprisiruošiu išsiaiškint o kaip ten laimėt galima? perkant ką nors?
Statau max siuloma savo kaina ir jei niekas daugiau nepastato, tada laimiu uz truputi didsne suma nei kad daugiausiai siules kitas pirkejas. Cia aukcionas. pvz. as statu iki 35, 0 tu iki 48, jei prekes kaina kyla pvz po 1 svara, tada tu laimi uz 36 svarus Kai kurie pardavejai nurodo "buy it now" ir savo kaina Arba "best offer", tada gali siulyti tiesiogiai pardavejui savo kaina Nzn ar normaliai paaiskinau
QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 23, 00:16)
Sveikinu, o tai čia gausi jį nemokamai?
Mokamai, tik pavyko pigiau nei Lt isigyti
Beje, gal kas patars kokio stovo pasidairyti as jo dar neturiu
Papildyta:
Stikline, man trecia nereali
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 23, 00:29)
Statau max siuloma savo kaina ir jei niekas daugiau nepastato, tada laimiu uz truputi didsne suma nei kad daugiausiai siules kitas pirkejas.
Aha, kažką supratau bet turbūt maža tikimybė kažką laimėt reikės pasiknaisiot ten..o reikia turėt kreditinę? Ar kokią special kortelę?
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:26)
kaip gerai kai yra kaspasako kas blogai, kai pirstu parodei tai ir pamaciau, kad pajuode, tikrai nepergeriausiai...
o taviskes naktines foto, ypac paskutine , su ta akinancia sveisa tokia tikroviska, ziurint i ja atrodo, kad ten stoviu ir ta sviesa akina, uzgesinkite sviesa!!!!
QUOTE(jolitana @ 2009 01 23, 00:36)
kaip gerai kai yra kaspasako kas blogai, kai pirstu parodei tai ir pamaciau, kad pajuode, tikrai nepergeriausiai...
o taviskes naktines foto, ypac paskutine , su ta akinancia sveisa tokia tikroviska, ziurint i ja atrodo, kad ten stoviu ir ta sviesa akina, uzgesinkite sviesa!!!!
Labai gerai aš irgi daug ko nepamatau..kai pasako, tuomet praregiu
Paskutinė man mieliausia...nes tokia rūke...švelni...tik man be tos spiginančios šviesos ji būtų mielesnė beje vienintelė vykusi iš visų bandymų traukinių stoty net ant laiko nustačius fotiką vistiek gavosi nemažai sujudėjusių fotkių..verčiu kaltę ant vėjo arba ant blogo stovo
QUOTE(jolitana @ 2009 01 23, 00:12)
nieko nesuprantu ikelus i interneta taip patamseja nuotrauka ir dabar visai nieko gerao
O man grazu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:33)
Aha, kažką supratau bet turbūt maža tikimybė kažką laimėt reikės pasiknaisiot ten..o reikia turėt kreditinę? Ar kokią special kortelę?
As perku per viena sm mamyte. Jei pati nori, turi but prisiregistarvus pay pal'e su atitinkama kreditine kortele
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 19:31)
Nugi visai neblogai Noretusi siek tiek daugiau apacios. W/B kiek saltokas, taciau prie ziemines kepures, saltoje aplinkoje vesesnis tonas kaip tik
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 21:16)
As irgi toki turiu Bet paskui tikriausiai reiks dar didesni pirkti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 22, 21:24)
as toki
Sis tai tikrai talpus
Ateityje as labai noreciau tureti slinga fotikui
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:14)
O as ka tik ebay laimejau objektyva Cia investicija i ateiti
Sveikinu baisingai
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 23:26)
Įmesiu šio vakaro eksperimentą dar vieną senai norėjau nufotkint kažką panašaus į tai
O man labiausiai patinka pirma ir trecia nuotraukytes. Zavi jos mane kazkuo. Beje, Stikline, ar cia Siauliai?
QUOTE(c-girl @ 2009 01 23, 01:10)
Nugi visai neblogai Noretusi siek tiek daugiau apacios. W/B kiek saltokas, taciau prie ziemines kepures, saltoje aplinkoje vesesnis tonas kaip tik
Kaip smagu, kad ir Tau patinka Tokios pagyros kaip balzamas mano sirdziai
Armanos sesės portretas man patinka
Stikline, man irgi trečia labai labai
Stikline, man irgi trečia labai labai
QUOTE(Armana @ 2009 01 23, 09:32)
O man labiausiai patinka pirma ir trecia nuotraukytes. Zavi jos mane kazkuo. Beje, Stikline, ar cia Siauliai?
Taip, Šiauliai
Beje ačiū už komentarus ir pagyrimus visiems ir baisingai džiūgauju, jei foto suteikė kokių nors gerų emocijų