Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jolitana, kai kur negražiai ta juoda "nueina" pvz. vaikiukui žemiau ausytės.

Įmesiu šio vakaro eksperimentą dar vieną biggrin.gif senai norėjau nufotkint kažką panašaus į tai

user posted image

user posted image

Ir dar maniau, kad pagausiu rūką...bet gavosi nekas biggrin.gif šita man visai patiktų jei ne ta šviesa spiginanti, nors imt ir nuklonuot lotuliukas.gif o fotografuojant atrodė visai neblogai doh.gif

user posted image

Na va, pasidalinau šio vakaro ne itin stulbinančiais rezultatais biggrin.gif

Atsiprašau visų, kuriems foto šiek tiek mažokos lotuliukas.gif

P.S. kas mokat gražiai klonuot galit pasisiūlyt pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 22 sausio 2009 - 23:37
QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 23:47)
Paaiskinkit jus man dundukei,kaip jus ant svetimu foto pamatote  ta exfia? blush2.gif

Nu labai paprastai ! Pas mane kompe yra suinstaliuota programa "Opanda IExif" .
Tada, patikusia nuotrauka saugau į pvz. desktop-a, ir su peles dešiniu klavišu pasirenku "View IExif". Tai va taip !
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:07)
Kaip jūs iš to ebay'jaus perkat  g.gif  aš niekaip neprisiruošiu išsiaiškint  biggrin.gif  o kaip ten laimėt galima? perkant ką nors?  bigsmile.gif

Statau max siuloma savo kaina ir jei niekas daugiau nepastato, tada laimiu uz truputi didsne suma nei kad daugiausiai siules kitas pirkejas. Cia aukcionas. pvz. as statu iki 35, 0 tu iki 48, jei prekes kaina kyla pvz po 1 svara, tada tu laimi uz 36 svarus mirksiukas.gif Kai kurie pardavejai nurodo "buy it now" ir savo kaina mirksiukas.gif Arba "best offer", tada gali siulyti tiesiogiai pardavejui savo kaina mirksiukas.gif Nzn ar normaliai paaiskinau g.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 23, 00:16)
Sveikinu, o tai čia gausi jį nemokamai?  g.gif

Mokamai, tik pavyko pigiau nei Lt isigyti blush2.gif

Beje, gal kas patars kokio stovo pasidairyti unsure.gif as jo dar neturiu verysad.gif
Papildyta:
Stikline, man trecia nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 23, 00:29)
Statau  max siuloma savo kaina ir jei niekas daugiau nepastato, tada laimiu uz truputi didsne suma nei kad daugiausiai siules kitas pirkejas.

Aha, kažką supratau biggrin.gif bet turbūt maža tikimybė kažką laimėt g.gif reikės pasiknaisiot ten..o reikia turėt kreditinę? Ar kokią special kortelę?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:26)
Jolitana, kai kur negražiai ta juoda "nueina" pvz. vaikiukui žemiau ausytės.

kaip gerai kai yra kaspasako kas blogai, kai pirstu parodei tai ir pamaciau, kad pajuode, tikrai nepergeriausiai...

o taviskes naktines foto, ypac paskutine , su ta akinancia sveisa tokia tikroviska, ziurint i ja atrodo, kad ten stoviu ir ta sviesa akina, uzgesinkite sviesa!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 23, 00:36)
kaip gerai kai yra kaspasako kas blogai, kai pirstu parodei tai ir pamaciau, kad pajuode, tikrai nepergeriausiai...

o taviskes naktines foto, ypac paskutine , su ta akinancia sveisa tokia tikroviska, ziurint i ja atrodo, kad ten stoviu ir ta sviesa akina, uzgesinkite sviesa!!!!  4u.gif

Labai gerai biggrin.gif aš irgi daug ko nepamatau..kai pasako, tuomet praregiu biggrin.gif
Paskutinė man mieliausia...nes tokia rūke...švelni...tik man be tos spiginančios šviesos ji būtų mielesnė ax.gif beje vienintelė vykusi iš visų bandymų traukinių stoty doh.gif net ant laiko nustačius fotiką vistiek gavosi nemažai sujudėjusių fotkių..verčiu kaltę ant vėjo cool.gif arba ant blogo stovo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 23, 00:12)
nieko nesuprantu ikelus i interneta taip patamseja nuotrauka ir dabar visai nieko gerao g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man grazu wub.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 23, 00:33)
Aha, kažką supratau biggrin.gif bet turbūt maža tikimybė kažką laimėt  g.gif reikės pasiknaisiot ten..o reikia turėt kreditinę? Ar kokią special kortelę?

As perku per viena sm mamyte. Jei pati nori, turi but prisiregistarvus pay pal'e su atitinkama kreditine kortele 4u.gif

Atsakyti
Stikline paskutine foto tiesiog uzbure wub.gif Nerandu zodziu tam grazumui apibudinti wub.gif
Ir dekui kad paaiskinot apie exifa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 23 sausio 2009 - 00:32
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 19:31)
Seses portretas blush2.gif

user posted image

Nugi visai neblogai wub.gif Noretusi siek tiek daugiau apacios. W/B kiek saltokas, taciau prie ziemines kepures, saltoje aplinkoje vesesnis tonas kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 21:16)
As toki, tik mokejau daug maziau biggrin.gif
krepsys

As irgi toki turiu ax.gif Bet paskui tikriausiai reiks dar didesni pirkti ax.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 22, 21:24)

Sis tai tikrai talpus smile.gif

Ateityje as labai noreciau tureti slinga fotikui rolleyes.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:14)
O as ka tik ebay laimejau objektyva thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Cia investicija i ateiti tongue.gif

Sveikinu baisingai smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 23:26)
Įmesiu šio vakaro eksperimentą dar vieną  biggrin.gif  senai norėjau nufotkint kažką panašaus į tai

O man labiausiai patinka pirma ir trecia nuotraukytes. Zavi jos mane kazkuo. Beje, Stikline, ar cia Siauliai?

QUOTE(c-girl @ 2009 01 23, 01:10)
Nugi visai neblogai wub.gif  Noretusi siek tiek daugiau apacios. W/B kiek saltokas, taciau prie ziemines kepures, saltoje aplinkoje vesesnis tonas kaip tik thumbup.gif

Kaip smagu, kad ir Tau patinka blush2.gif Tokios pagyros kaip balzamas mano sirdziai blush2.gif

Atsakyti
Armanos sesės portretas man patinka

Stikline, man irgi trečia labai labai

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 23, 09:32)
O man labiausiai patinka pirma ir trecia nuotraukytes. Zavi jos mane kazkuo. Beje, Stikline, ar cia Siauliai?

Taip, Šiauliai smile.gif

Beje ačiū už komentarus ir pagyrimus visiems wink.gif ir baisingai džiūgauju, jei foto suteikė kokių nors gerų emocijų didis.gif
Atsakyti