Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:14)
olo, Sadi atsake biggrin.gif

O as ka tik ebay laimejau objektyva thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Cia investicija i ateiti tongue.gif

o kaip garantijos iš ebay perkant? g.gif
Atsakyti
Vasaraite , sveikinu!
ar tau pavyko pakeist pavadinima? as irasau , bet po jo lieka nuotraukos Nr ir neiseina jo istrint
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 23:09)
nugi konspiracija konkursiui  mirksiukas.gif

smile.gif

Tik nors kai čia keliat foto, tai palikit exif-a ! Būna įdomu pasižiūrėti kokias nustatymais fotografuota !
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 23:16)
o kaip garantijos iš ebay perkant? g.gif

As garantija metus turesiu ax.gif Piguti pirkau, noriu kitini pasikeisti. Laimejau Canon EF 50mm f/1.8

QUOTE(Jurina @ 2009 01 22, 23:16)
Vasaraite , sveikinu!
ar tau pavyko pakeist pavadinima? as irasau , bet po jo lieka nuotraukos Nr ir neiseina jo istrint

Pavadinima as visada keiciu paciame fotki.com 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 22, 23:18)
smile.gif

Tik nors kai čia keliat foto, tai palikit exif-a !  Būna įdomu pasižiūrėti kokias nustatymais fotografuota !

drinks_cheers.gif As net manau, jei nekonkursas, tai gal vertetu prie foto nurodyti g.gif
islaikyma, diafragma, ISO ir ar naudotas blicas blush2.gif Ka manot g.gif
Atsakyti
aciu, as net nepagalvojau doh.gif
tadu viskas ok, galesiu det nuotraukas su visiska konspiracija
o balsuot reikes fotki.com prie kiekvienos nuotraukos ? ar balsavima SM surengsim pagal Nr?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:21)
As garantija metus turesiu ax.gif  Piguti pirkau, noriu kitini pasikeisti. Laimejau Canon EF 50mm f/1.8

O kiek skirtumas gavosi su LT kainom?

Mes irgi pirkom objektyvą, blycą ir krepšį per ebay. Norėjom ir fotiką, tik pabijojom.
O man šian nedarbadienis, oi, tiksliau nefotografadienis doh.gif ir kiaušinių neturiu. reikėtų pradėti bandyti kartu su kitais bandymais susidraugauti su fotiku.
Atsakyti
Paaiskinkit jus man dundukei,kaip jus ant svetimu foto pamatote ta exfia? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:14)
olo, Sadi atsake biggrin.gif

O as ka tik ebay laimejau objektyva thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Cia investicija i ateiti tongue.gif

Kaip faina wub.gif einu numirti is pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 22, 23:26)
O kiek skirtumas gavosi su LT kainom?

Mes irgi pirkom objektyvą, blycą ir krepšį per ebay. Norėjom ir fotiką, tik pabijojom.
O man šian nedarbadienis, oi, tiksliau nefotografadienis  doh.gif ir kiaušinių neturiu. reikėtų pradėti bandyti  kartu su kitais bandymais susidraugauti su fotiku.

Skirtumas aie 25-30 proc. 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 23:47)
1.Paaiskinkit jus man dundukei,kaip jus ant svetimu foto pamatote  ta exfia? blush2.gif
Papildyta:

2.Kaip faina wub.gif einu numirti is pavydo lotuliukas.gif

1. Kai idedi nuotrauka i fotki.com, salia rodo su kokiu foto fotkinta, o ten ir visus naudotus tai nuotraukai parametrus mirksiukas.gif
2. lotuliukas.gif
Atsakyti
oj kaip faina visos tik perkasi iranga thumbup.gif , tai bus geru darbu 4u.gif
mirsiu ir as, tongue.gif is pavydo lotuliukas.gif

tiek uzsikabinau, su PS kanors gero padaryti , kad prasedejau visa diena bezaizdama ir nieko gero, bet su mazyte viltimi idesiu viena bandymuka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 20:31)
Seses portretas blush2.gif

Kepuriukų metas thumbup.gif

Kaip jūs iš to ebay'jaus perkat g.gif aš niekaip neprisiruošiu išsiaiškint biggrin.gif o kaip ten laimėt galima? perkant ką nors? bigsmile.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu ikelus i interneta taip patamseja nuotrauka ir dabar visai nieko gerao g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 22:24)
As garantija metus turesiu ax.gif  Piguti pirkau, noriu kitini pasikeisti. Laimejau Canon EF 50mm f/1.8

Sveikinu, o tai čia gausi jį nemokamai? g.gif

Exif galima pažiūrėti parsisiuntus programėlę mirksiukas.gif
Atsakyti