Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)

siaip grazu, bet man paraukta kakta labai atrodo unsure.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 10:41)
as neatstosiu.... biggrin.gif
siandieninis rytinis  bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...
user posted image

o kur fokusavai? spalvinga foto. cool.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:58)

user posted image
neturiu jokios programos kad pabandyciau verysad.gif

sita labai graziai atrodo wub.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 22, 14:18)

va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar  biggrin.gif ), o išmest foto gaila, nes man ji miela  ax.gif

user posted image

eina sau blink.gif nereali vieta thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni, aciu labai 4u.gif issamiai parodei ,bet is pradziu reikia instaliuot photoscape doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 22, 17:11)
Peperoni, aciu labai  4u.gif issamiai parodei    ,bet is pradziu reikia instaliuot photoscape  doh.gif

tai cia jau greitas darbas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 22, 14:18)

nieko sau doh.gif as bijociau cia lipt biggrin.gif atrodo, tuoj vejas nupus doh.gif

Stiklines man grazi foto wub.gif apversta visiskai nesiziuri, nes atrodok kad mergina tuoj nukris smile.gif ir kakta nemaiso, juk gyvas zmogus, ne vaskinis smile.gif

Jolitanos mazylei truksta yskumo, bet foto spalvinga, neversciau i juodai balta. vaiku foto tuom ir patrauklios, kad gali but spalvingos, linksmos..

Atsakyti
Noriu ideti viena nuotraukyte. Jau pati nebezinau ar cia yra kas nors idomaus, ar ne doh.gif

Formos

user posted image
Atsakyti
Ko siandien tokios nekalbios, ne 10 psl neprikalbejot. mirksiukas.gif tongue.gif 4u.gif

Stikline, man nuotrauka originalia padetimi labiau patiko. Ir ta kakta suraukta prie veido israiskos tinka, duoda kazkoki drastiskuma nuotraukai.
Nors neblogai ir Armanos apversta atrodo. Bet taip apverstai kazko truksta, gal veidas per didelis, net nezinau, kas... g.gif
Aciu, Avytes plugina gavau. 4u.gif

Vasaraite, ir as svajoju nusipirkti "Kaip fotografuoti kelionese". Pasklaidysi, pasakysi, ar verta. Kai buvau Vilniuje, atsitiktinai uzbegau i pasitaikiusi knygina-ten tos knygos nebuvo. verysad.gif O kokiame Tu pirkai? Ir kiek kainavo?

Sidabrine, man graziau su nukirpta apacia. Nes ta labai tamsi apacia tarsi nutraukia viska zemyn.
Siaip tai galima ir dangu nukirpti, tik vandeni palikti ir visus akmenis palikti-man taip irgi graziai ziurisi. smile.gif

Jolitana, netvarkyta vaiko su kepuryte nuotrauka net grazesne pasirode. Na reikia ja patvarkyti del prekines isvaizdos biggrin.gif Bet netvarkytoje man spalvos svelnesnes. Pirmoje buvo jau per ikirios.

Peperoni, izvalgi kaip visada. 4u.gif Taip, mano jb vertime su pereja tikrai reikia taisyti vertikaluma. Bandziau, bet tada labai nusikerpa pati nuotrauka. Bet pries dedama ziurejau ziurejau, kaip ir nieko ne idealas tiesumas pasirode. g.gif

Zmogiuko nuotrauka thumbup.gif Noreciau pagaliau nukakti i sia vieta. Tik vargu ar isdrisciau uzlipti... blush2.gif
Taip, as irgi pasilieku nelabai kokybiskas,bet sirdziai mielas nuotraukas smile.gif

Kaktuke, labai aciu uz nuoroda. 4u.gif .

Baccardi taip pat 4u.gif uz patarimus apie nauja jb vertimo buda. Ir labai laukiam komentaru, kritikos, patarimu, pagyrimu. biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 17:40)
Noriu ideti viena nuotraukyte. Jau pati nebezinau ar cia yra kas nors idomaus, ar ne doh.gif

Formos

mintis 5domi bet man perdaug visko
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 22, 19:37)
Vasaraite, ir as svajoju nusipirkti "Kaip fotografuoti kelionese". Pasklaidysi, pasakysi, ar verta. Kai buvau Vilniuje, atsitiktinai uzbegau i pasitaikiusi knygina-ten tos knygos nebuvo.  verysad.gif O kokiame Tu pirkai? Ir kiek kainavo?

pirkau akropolio maximoj, kaina 29,40 Lt 4u.gif Nu paskaiciau, pavarciau, bet mano nuomone nete daugiau ir issamiau galima apie tai paskaityti g.gif
Atsakyti
as katik krepsi nusipirkau per ebay ax.gif tikiuosi, kad gausiu ji .. nepaklys kurnors pakeliui unsure.gif

Atsakyti
Seses portretas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 20:31)

Emocija pagauta, patinka thumbup.gif Tik gal norėtusi šiltesnių spalvų g.gif Ir veidukas centre. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 19:31)

Man patinka ax.gif
O cia su blicu?
Atsakyti