Ko siandien tokios nekalbios, ne 10 psl neprikalbejot.
Stikline, man nuotrauka originalia padetimi labiau patiko. Ir ta kakta suraukta prie veido israiskos tinka, duoda kazkoki drastiskuma nuotraukai.
Nors neblogai ir
Armanos apversta atrodo. Bet taip apverstai kazko truksta, gal veidas per didelis, net nezinau, kas...
Aciu, Avytes plugina gavau.
Vasaraite, ir as svajoju nusipirkti "Kaip fotografuoti kelionese". Pasklaidysi, pasakysi, ar verta. Kai buvau Vilniuje, atsitiktinai uzbegau i pasitaikiusi knygina-ten tos knygos nebuvo.
O kokiame Tu pirkai? Ir kiek kainavo?
Sidabrine, man graziau su nukirpta apacia. Nes ta labai tamsi apacia tarsi nutraukia viska zemyn.
Siaip tai galima ir dangu nukirpti, tik vandeni palikti ir visus akmenis palikti-man taip irgi graziai ziurisi.
Jolitana, netvarkyta vaiko su kepuryte nuotrauka net grazesne pasirode. Na reikia ja patvarkyti del prekines isvaizdos
Bet netvarkytoje man spalvos svelnesnes. Pirmoje buvo jau per ikirios.
Peperoni, izvalgi kaip visada.
Taip, mano jb vertime su pereja tikrai reikia taisyti vertikaluma. Bandziau, bet tada labai nusikerpa pati nuotrauka. Bet pries dedama ziurejau ziurejau, kaip ir nieko ne idealas tiesumas pasirode.
Zmogiuko nuotrauka
Noreciau pagaliau nukakti i sia vieta. Tik vargu ar isdrisciau uzlipti...
Taip, as irgi pasilieku nelabai kokybiskas,bet sirdziai mielas nuotraukas
Kaktuke, labai aciu uz nuoroda.
.
Baccardi taip pat
uz patarimus apie nauja jb vertimo buda. Ir labai laukiam komentaru, kritikos, patarimu, pagyrimu.