ačiū už komentarus mano nuotraukai
Edeva, galiu pakartoti tik tai kas jau pasakyta - nuotrauka griūva ir horizontas ne vietoj
Lamella, j/b vertimas geras, bet man spalvota labiau patinka
o aš neįeinu į kūrybinius nei rašant, nei kopijuojant, nei pridedant, nei trinant tarpus neįleidžia
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)
si syki man spalvota man sitoj fotkej butent tos spalvos veza
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 20, 13:46)
tai kuribiniai ND dabar portretai? ar kaip? faina matyt portretus moteru, netik vaiku
tu tai kaip is medzio iskritus nepiktai cia as
Ačiū visoms už nuomones.
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 15:10)
tu tai kaip is medzio iskritus nepiktai cia as
oi, patikek, as nespeju jau su jusu ritmais tokiais greitais
o vakar dukros gimtadienis buvo, tai zinai... o ryt vel i darba, o sergam, o sestad egzas... zodziu pradzia, be pabaigos
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 14:07)
o aš neįeinu į kūrybinius nei rašant, nei kopijuojant, nei pridedant, nei trinant tarpus neįleidžia
nu bet mistika tas fotki.com ... as jo niekaip neikertu turbut pats sudetingiausias is mano matytu albumu as dabar nebeturiu galimybes pasiziureti ddidesnes foto - tiesiog nera to get original size...
bet kuo puikiausiai tik ka prisijungiau su tuo slaptazodziu ir tarpeliu gale...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:19)
nu bet mistika tas fotki.com ... as jo niekaip neikertu turbut pats sudetingiausias is mano matytu albumu as dabar nebeturiu galimybes pasiziureti ddidesnes foto - tiesiog nera to get original size...
o uzsiloginai normaliai, ar tik ta uzrakinta albuma paziuret? ne syra skirtumas ir cia
zodizu, man taip -kai normaliai loginuos -tai leidzia su tuo tarpuku..o jei einu tik per nuoroda i albuma ir i ta uzrakinta, kai praso slaptazodzio -tai tada tik nukopinus ileidzia
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 14:21)
o uzsiloginai normaliai, ar tik ta uzrakinta albuma paziuret? ne syra skirtumas ir cia
zodizu, man taip -kai normaliai loginuos -tai leidzia su tuo tarpuku..o jei einu tik per nuoroda i albuma ir i ta uzrakinta, kai praso slaptazodzio -tai tada tik nukopinus ileidzia
tai nesiloginant - slaptazodis be tarpelio, o loginantis su tarpeliu ufff...
zodziu reik sita painiava kazkaip panaikint...
Papildyta:
bingo - radau kaip pakeist
DEMESIO, NUEMIAU TA TARPELI NUO SLAPTAZODZIO GALO, NES PER DAUG PAINIAVOS ATSIRADO... DABAR ABIEM ATVEJAIS, IR LOGINANTIS KAIP USERIS, AR TIK I KURYBINI ALBUMA - SLAPTAZODIS BE TARPELIO!
KURYBINIU ND IESKOKIT PRIVATE KATALOGE
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:25)
tai nesiloginant - slaptazodis be tarpelio, o loginantis su tarpeliu ufff...
ne ne -visada su riek ta tarpa is slapt, kad kas panaikintu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:34)
DEMESIO, NUEMIAU TA TARPELI NUO SLAPTAZODZIO GALO, NES PER DAUG PAINIAVOS ATSIRADO... DABAR ABIEM ATVEJAIS, IR LOGINANTIS KAIP USERIS, AR TIK I KURYBINI ALBUMA - SLAPTAZODIS BE TARPELIO!
saunuole
saunuole, tai saunuole, ale dabar man tas kurybinis gaunas neuzrakintas, jei neuzsiloginus nueinu... pabandykit dar kas nors...
Kadangi neturiu vaikų tai dedu pora katino nuotraukų.
Murzius.
Murzius.