Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ačiū už komentarus mano nuotraukai ax.gif

Edeva, galiu pakartoti tik tai kas jau pasakyta - nuotrauka griūva ir horizontas ne vietoj mirksiukas.gif

Lamella,
j/b vertimas geras, bet man spalvota labiau patinka rolleyes.gif

o aš neįeinu į kūrybinius doh.gif nei rašant, nei kopijuojant, nei pridedant, nei trinant tarpus neįleidžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)
Kaip geriau, spalvota ar nespalvota? g.gif

si syki man spalvota wub.gif wub.gif man sitoj fotkej butent tos spalvos veza wub.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 20, 13:46)

tai kuribiniai ND dabar portretai? ar kaip?  g.gif faina matyt portretus moteru, netik vaiku  thumbup.gif

tu tai kaip is medzio iskritus tongue.gif tongue.gif nepiktai cia as ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 15:10)
tu tai kaip is medzio iskritus tongue.gif  tongue.gif nepiktai cia as ax.gif  tongue.gif

oi, patikek, as nespeju jau su jusu ritmais tokiais greitais doh.gif
o vakar dukros gimtadienis buvo, tai zinai... doh.gif o ryt vel i darba, o sergam, o sestad egzas... zodziu pradzia, be pabaigos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 14:07)

o aš neįeinu į kūrybinius  doh.gif  nei rašant, nei kopijuojant, nei pridedant, nei trinant tarpus neįleidžia  verysad.gif

nu bet mistika tas fotki.com ... as jo niekaip neikertu biggrin.gif turbut pats sudetingiausias is mano matytu albumu biggrin.gif as dabar nebeturiu galimybes pasiziureti ddidesnes foto - tiesiog nera to get original size... doh.gif

bet kuo puikiausiai tik ka prisijungiau su tuo slaptazodziu ir tarpeliu gale... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:19)
nu bet mistika tas fotki.com ... as jo niekaip neikertu biggrin.gif turbut pats sudetingiausias is mano matytu albumu biggrin.gif as dabar nebeturiu galimybes pasiziureti ddidesnes foto - tiesiog nera to get original size... doh.gif
bet kuo puikiausiai tik ka prisijungiau su tuo slaptazodziu ir tarpeliu gale...  ax.gif

o uzsiloginai normaliai, ar tik ta uzrakinta albuma paziuret? g.gif g.gif ne syra skirtumas ir cia tongue.gif doh.gif
zodizu, man taip -kai normaliai loginuos -tai leidzia su tuo tarpuku..o jei einu tik per nuoroda i albuma ir i ta uzrakinta, kai praso slaptazodzio -tai tada tik nukopinus ileidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)
Kaip geriau, spalvota ar nespalvota? g.gif

man spalvota wub.gif

i albuma ieinu kuo puikiausiai ir renkant slaptazodzi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 20, 14:21)
o uzsiloginai normaliai, ar tik ta uzrakinta albuma paziuret? g.gif  g.gif ne syra skirtumas ir cia tongue.gif  doh.gif
zodizu, man taip -kai normaliai loginuos -tai leidzia su tuo tarpuku..o jei einu tik per nuoroda i albuma ir i ta uzrakinta, kai praso slaptazodzio -tai tada tik nukopinus ileidzia doh.gif

tai nesiloginant - slaptazodis be tarpelio, o loginantis su tarpeliu biggrin.gif ufff...

zodziu reik sita painiava kazkaip panaikint... doh.gif
Papildyta:
bingo - radau kaip pakeist lotuliukas.gif

DEMESIO, NUEMIAU TA TARPELI NUO SLAPTAZODZIO GALO, NES PER DAUG PAINIAVOS ATSIRADO... DABAR ABIEM ATVEJAIS, IR LOGINANTIS KAIP USERIS, AR TIK I KURYBINI ALBUMA - SLAPTAZODIS BE TARPELIO!
KURYBINIU ND IESKOKIT PRIVATE KATALOGE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 sausio 2009 - 14:55
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:25)
tai nesiloginant - slaptazodis be tarpelio, o loginantis su tarpeliu  biggrin.gif  ufff...

zodziu reik sita painiava kazkaip panaikint...  doh.gif

ne ne -visada su tongue.gif lotuliukas.gif riek ta tarpa is slapt, kad kas panaikintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:34)

DEMESIO, NUEMIAU TA TARPELI NUO SLAPTAZODZIO GALO, NES PER DAUG PAINIAVOS ATSIRADO... DABAR ABIEM ATVEJAIS, IR LOGINANTIS KAIP USERIS, AR TIK I KURYBINI ALBUMA - SLAPTAZODIS BE TARPELIO!

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
saunuole, tai saunuole, ale dabar man tas kurybinis gaunas neuzrakintas, jei neuzsiloginus nueinu... g.gif pabandykit dar kas nors... g.gif
Atsakyti
Kadangi neturiu vaikų tai dedu pora katino nuotraukų. biggrin.gif

user posted image

Murzius. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti