As kazkaip irgi - jei matau, kad foto neryski, nebesigilinu i kompozicinius ir kitus dalykus... pas save trinu taipogi iskart...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 14:09)
As kazkaip irgi - jei matau, kad foto neryski, nebesigilinu i kompozicinius ir kitus dalykus... pas save trinu taipogi iskart...
aš ne visas nes gi o bet tačiau visgi turiu tokių foto, kurios neryškios (fotkinta su muiline) bet griekas būtų jas trint...
įkelsiu nors vieną parodyt ir pasakysiu, kodėl netrinu
Papildyta:
va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar ), o išmest foto gaila, nes man ji miela
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)
labutis,
kaip džiugu,kad užsukat
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 14:09)
ir aš
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 22, 14:18)
va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar ), o išmest foto gaila, nes man ji miela
ir nebijojai budama
as tai bijociau
aš ne visas nes gi o bet tačiau visgi turiu tokių foto, kurios neryškios (fotkinta su muiline) bet griekas būtų jas trint...
zmogiuk, tai ir as taip -keliones ar vaiko kazkas labai isimintino, nors ir kokybe nelabai -netrinu..bet jei siaip sau vaika fotkinu ar gamta -tai trinu ne nemastydama
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 13:51)
turėčiau ištrint visas fotkes šiaip vis neprisiruošiu pasidaryt nuotraukų, nei vienos, nes vis prisėdus atrinkti tokias geresnes, tinkamas darymui, nerandu nei vienos, visos atrodo netinkamos, tačiau šiaip pažiūrėjimui, prisiminui vistiek palieku.
studijuoju knygelę, bandysiu vakare vėl fotkint (kažkaip man anksčiau geriau pavykdavo sufokusuot, nesuprantu, kas man čia daros)
studijuoju knygelę, bandysiu vakare vėl fotkint (kažkaip man anksčiau geriau pavykdavo sufokusuot, nesuprantu, kas man čia daros)
na aš nešnekų apie foto "į šeimos albumą". ten mano kartelė kol kas žemesnė nes kitaip gi mano vaikai nuotraukų neturėtų
va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar ), o išmest foto gaila, nes man ji miela :
na cia, jau kita istorija ispudinga foto siaip (nesigilinkim i kitka )
yra dalyku, kuriu nepakartosi - vaiko gimimas, pirmas sypsnys, pirmi zingsniai, pirma rugsejo pirmoji, pasiekta auksciausia virsukalne ir etc. - juos reikia issaugot, kokios kokybes jie bebutu
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 14:25)
na aš nešnekų apie foto "į šeimos albumą". ten mano kartelė kol kas žemesnė nes kitaip gi mano vaikai nuotraukų neturėtų
tai vat kad mėgstamiausia tem pas mane - vaikas ale, žinoma, noris vis kokybiškesnių nuotraukų, link to ir bandau eit
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 14:32)
tai vat kad mėgstamiausia tem pas mane - vaikas ale, žinoma, noris vis kokybiškesnių nuotraukų, link to ir bandau eit
taigi to mes 2ia ir susirinkom
QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 00:25)
Malonu,kad nauji zmones prisijungia.Ne tik skaitykit,bet ir namu darbus bandykit atlikti
uiii, nieko nesuprantu........ bet, idomu, labai net. taip taip namu darbus pradesiu daryt, tik dar reik isiaiskinti su terminais
QUOTE(boruzka @ 2009 01 22, 15:25)
...o as tuo tarpu pasistacius 3 daiktus vis dar mokiausi fokusuot tuoj prades imti isterinis juokas, nes vis kazkur uzstringu .. wb sunkiai sekesi, tada su koliazu ...
su manim pakeliui