Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As kazkaip irgi - jei matau, kad foto neryski, nebesigilinu i kompozicinius ir kitus dalykus... ax.gif pas save trinu taipogi iskart... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 14:09)
As kazkaip irgi - jei matau, kad foto neryski, nebesigilinu i kompozicinius ir kitus dalykus...  ax.gif  pas save trinu taipogi iskart... ax.gif

aš ne visas ax.gif nes gi o bet tačiau visgi turiu tokių foto, kurios neryškios (fotkinta su muiline) bet griekas būtų jas trint...

įkelsiu nors vieną parodyt ir pasakysiu, kodėl netrinu biggrin.gif
Papildyta:
va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar biggrin.gif ), o išmest foto gaila, nes man ji miela ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)
Sveikos  mergaitės  4u.gif

labutis,
kaip džiugu,kad užsukat thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 14:09)
As kazkaip irgi - jei matau, kad foto neryski, nebesigilinu i kompozicinius ir kitus dalykus...  ax.gif  pas save trinu taipogi iskart... ax.gif

ir aš 4u.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 22, 14:18)

va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar  biggrin.gif ), o išmest foto gaila, nes man ji miela  ax.gif

ir nebijojai budama nestuke.gif blink.gif
as tai bijociau blush2.gif
Atsakyti
aš ne visas  ax.gif nes gi o bet tačiau visgi turiu tokių foto, kurios neryškios (fotkinta su muiline) bet griekas būtų jas trint...

įkelsiu nors vieną parodyt ir pasakysiu, kodėl netrinu  biggrin.gif

zmogiuk, tai ir as taip -keliones ar vaiko kazkas labai isimintino, nors ir kokybe nelabai -netrinu..bet jei siaip sau vaika fotkinu ar gamta -tai trinu ne nemastydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 13:51)
turėčiau ištrint visas fotkes  doh.gif  biggrin.gif šiaip vis neprisiruošiu pasidaryt nuotraukų, nei vienos, nes vis prisėdus atrinkti tokias geresnes, tinkamas darymui, nerandu nei vienos, visos atrodo netinkamos, tačiau šiaip pažiūrėjimui, prisiminui vistiek palieku.
studijuoju knygelę, bandysiu vakare vėl fotkint (kažkaip man anksčiau geriau pavykdavo sufokusuot, nesuprantu, kas  man čia daros)

na aš nešnekų apie foto "į šeimos albumą". ten mano kartelė kol kas žemesnė smile.gif nes kitaip gi mano vaikai nuotraukų neturėtų doh.gif
Atsakyti

va, ant Kjerago buvau užlipus tik kartą gyvenime, akmens skersmuo 2 metrai, apačioj kilometras aukščio iki vandens, kaip jau nufotkino tada taip, tikrai nebesiruošiau lipt antrą kart perpozuot (o ir nėščia buvau dar  biggrin.gif ), o išmest foto gaila, nes man ji miela  :

na cia, jau kita istorija biggrin.gif ispudinga foto siaip (nesigilinkim i kitka biggrin.gif ) thumbup.gif

yra dalyku, kuriu nepakartosi - vaiko gimimas, pirmas sypsnys, pirmi zingsniai, pirma rugsejo pirmoji, pasiekta auksciausia virsukalne ir etc. - juos reikia issaugot, kokios kokybes jie bebutu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 sausio 2009 - 14:33
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 14:25)
na aš nešnekų apie foto "į šeimos albumą". ten mano kartelė kol kas žemesnė smile.gif nes kitaip gi mano vaikai nuotraukų neturėtų  doh.gif

tai vat kad mėgstamiausia tem pas mane - vaikas smile.gif ale, žinoma, noris vis kokybiškesnių nuotraukų, link to ir bandau eit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 14:32)
tai vat kad mėgstamiausia tem pas mane - vaikas  smile.gif ale, žinoma, noris vis kokybiškesnių nuotraukų, link to ir bandau eit  rolleyes.gif

taigi to mes 2ia ir susirinkom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

įspūdinga foto, tokiu tikrai negalima išmesti.

Čia man labiausiai patikusi pamoka kaip versti į j/b, aišku reikia nemažai pažaisti norint išgauti trokštamą rezultatą. Gaila dabar neturiu PS tai negaliu pademonstruoti.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 00:25)
Malonu,kad nauji zmones prisijungia.Ne tik skaitykit,bet ir namu darbus bandykit atlikti mirksiukas.gif

uiii, nieko nesuprantu........ ax.gif bet, idomu, labai net. taip taip namu darbus pradesiu daryt, tik dar reik isiaiskinti su terminais blush2.gif
Atsakyti
labos smile.gif as siandien nedirbu ... namuose state naujas duris, o as tuo tarpu pasistacius 3 daiktus vis dar mokiausi fokusuot lotuliukas.gif tuoj prades imti isterinis juokas, nes vis kazkur uzstringu .. wb sunkiai sekesi, tada su koliazu ... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 22, 15:25)
...o as tuo tarpu pasistacius 3 daiktus vis dar mokiausi fokusuot  lotuliukas.gif tuoj prades imti isterinis juokas, nes vis kazkur uzstringu .. wb sunkiai sekesi, tada su koliazu ...  blush2.gif  lotuliukas.gif

friends.gif su manim pakeliui biggrin.gif
Atsakyti