Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos mergaitės 4u.gif

Šauniai Jūs čia tvarkotės - šaunuolės smile.gif Skaitau jūsų temą nuo pat pradžios. Tik komentuot nelabai yra kada kai tiek prirašot smile.gif tikiuosi, nesupyksite, jei įsiterpsiu.
Stikline, graži tavo foto ir raukšlės kaktoje man nekliūna, labiau užkliuvo tas baltas blynas ant kaktos - norisi kad šviesa sklistų švelniau, taigi teisingai pastebėjai reiktų dar papildomų šviesos šaltinių, ir dėl šešėlių ir dėl išskaidymo šviesos geresnio - na bet čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif O šiaip tai puiku smile.gif

Aš, kaip ir Sea užsuku ne tik pasižiūrėt pas jus, bet ir naudingos info randu. smile.gif

Dėl vertimo j/b kas dirba su photoshopu - aš verčiu gana dažnai per channel (prie layers ieškot) palikus tik vieną iš duotų spalvų skirtingi j/b variantai gaunasi. Tas gerai pasitarnauja skirtingoms foto. Kartais jei labai šviesi palieku tik blue channel, o jei nuotrauka tamsi pati, pasitarnauja red channel smile.gif na ir plius curves ir kiti dalykai koreagavimui smile.gif

p.s. Gal leistumėte pažiūrėti į jūsų kūrybinius darbelius su kiaušiniais 4u.gif labai jau suintrigavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 22 sausio 2009 - 12:14
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 12:06)
sita man zymiai geresne smile.gif tik horizonta vis vien reik tiesint...

bigsmile.gif
aš norėjau ta salele maža dešidėje,kad butu per viduri,bet iš dešinės puses lb vaizdas buvo ne koks tai teko taip fotografuoti.dėl horizonto sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)
Dėl vertimo j/b kas dirba su photoshopu - aš verčiu gana dažnai per channel (prie layers ieškot) palikus tik vieną iš duotų spalvų skirtingi j/b variantai gaunasi. Tas gerai pasitarnauja skirtingoms foto. Kartais jei labai šviesi palieku tik blue channel, o jei nuotrauka tamsi pati, pasitarnauja red channel smile.gif na ir plius curves ir kiti dalykai koreagavimui smile.gif

p.s. Gal leistumėte pažiūrėti į jūsų kūrybinius darbelius su kiaušiniais  4u.gif labai jau suintrigavo smile.gif

Kaip gerai, kad uzsuki pas mus thumbup.gif drinks_cheers.gif

Reiks pabandyti si j/b vertimo buda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orina @ 2009 01 21, 22:30)
Atsiprasau, kad cia taip isiverziau nei is sio, nei is to, bet dabar vis paskaitau sia temele, bandau mokintis po truputi ir as blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif SUDOMINO TAVO AVATARO NUOTRAUKA bigsmile.gif pati fotkinai? Jei taip, butu idomu didesne pamatyt ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 09:00)
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu blush2.gif

Mano akiai be konkurencijos pirmas variantas geriau smile.gif apversta nuotrauka man is kart padare toki ivaizdi, kad jau tuoj tuoj mergina des ant veido blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 21, 16:54)
As ir pabandziau viena nuotraukyte paversti j/b:

sita tik spalvota thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 21, 17:13)
nu bandau dėt blush2.gif , tvarkiau tvarkiau su photoscape, ale grįžau prie pradinio varianto...

ryskumo ner cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 13:13)
Stikline, graži tavo foto ir raukšlės kaktoje man nekliūna, labiau užkliuvo tas baltas blynas ant kaktos - norisi kad šviesa sklistų švelniau, taigi teisingai pastebėjai reiktų dar papildomų šviesos šaltinių, ir dėl šešėlių ir dėl išskaidymo šviesos geresnio - na bet čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif O šiaip tai puiku smile.gif

Ačiū už komentarą labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 18:47)

As labiausiai noreciau nuotraukoje matyti kazko "sunkuma". Na, atrodo, kad su nuotrauka kazkas ne taip. Bet kas - kad per sunki kuri puse ar objektas - nesugebu iziureti.

drinks_cheers.gif ax.gif as lygiai taip pat -nu nesuprantu, apie ka kalba g.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 19:47)
Merginos, o jūs vakare (namie) su blicu fotkinat?

jei vaika- tai tik su blycu -kitaip geriau ne nepradet tongue.gif tik batarkes sodinimas cool.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:17)
Šiandien bandžiau jau ir ne su žaisliukais-žmogeliukais  biggrin.gif

fainas katinerlis, tik gaila man uzu biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 21, 21:00)

Takas pas tave

man tai sita nekabina kazkodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 21:56)
Gal gali išduoti paslaptį, kur galima rasti šia Scott Kelby knygą ?

as macius ir RIMI mirksiukas.gif pati dar neturiu ax.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 09:26)

man tavo ta fotke thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:09)

cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif

kazkaip is vieno sono persviesta lyg g.gif
Atsakyti
Sveikos, vyras mane tuoj is namu isvarys, arba pats nebegris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , paskutiniai gaminami patiekalai: kiausiniene, virti kiausiniai, pikantiskos salotos... doh.gif Sakau, kol nesigaus baltas baltame, gausi tik kiausinius valgyti lotuliukas.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:09)
as ikeliu foto komentavimui  4u.gif
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif

Man ir noretusi pakirpti virsu. Uzuojauta del fotiko friends.gif Ar kiausinukus spesi nufotkint unsure.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 01 22, 11:37)
2. drinks_cheers.gif sutinku, bet prietemoje man dar nesigauna be blykstes  schmoll.gif kambariu apsvietimas prastas  schmoll.gif

As WB nusistatau customs ir bandau be blico, nu kokybes dar nera lotuliukas.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 13:13)
p.s. Gal leistumėte pažiūrėti į jūsų kūrybinius darbelius su kiaušiniais  4u.gif labai jau suintrigavo smile.gif

Manau kolektyvas tikrai nesupyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 10:41)
as neatstosiu.... biggrin.gif
siandieninis rytinis  bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...

neryski cool.gif (jei pastebejot, man kakzodle pirmoj vieotj tas blush2.gif ta prasme, jei neryski, toliau nebesigilinu, o saviskes trinu -gal ir negerai blush2.gif )

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 11:27)
Nžn, man rodos dar reikėtų papildomų šviesos šaltinių, kaip šiuo atveju..buvo šviesa iš kairės pusės, todėl tas šešėlis gavosi....arba blykstę gal reikėjo kaip kitaip nukreipt  g.gif aišku labiau už mane patyrusiam fotografui gavosi geriau  biggrin.gif  bet pridedama blykstė tai gėris, palyginti su integruota smile.gif

o i virsu blykste gal butu gerai? g.gif del seseliu? g.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)

drinks_cheers.gif thumbup.gif vat as ir esu vertus taip -tai man labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 14:23)
Sveikos, vyras mane tuoj is namu isvarys, arba pats nebegris lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , paskutiniai gaminami patiekalai: kiausiniene, virti kiausiniai, pikantiskos salotos... doh.gif Sakau, kol nesigaus baltas baltame, gausi tik kiausinius valgyti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 22, 13:29)
(jei pastebejot, man kakzodle pirmoj vieotj tas blush2.gif ta prasme, jei neryski, toliau nebesigilinu, o saviskes trinu -gal ir negerai blush2.gif )

pas mane tas pats - trinu iškart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 13:47)
pas mane tas pats - trinu iškart smile.gif

turėčiau ištrint visas fotkes doh.gif biggrin.gif šiaip vis neprisiruošiu pasidaryt nuotraukų, nei vienos, nes vis prisėdus atrinkti tokias geresnes, tinkamas darymui, nerandu nei vienos, visos atrodo netinkamos, tačiau šiaip pažiūrėjimui, prisiminui vistiek palieku.
studijuoju knygelę, bandysiu vakare vėl fotkint (kažkaip man anksčiau geriau pavykdavo sufokusuot, nesuprantu, kas man čia daros)
Atsakyti