Sveikos mergaitės
Šauniai Jūs čia tvarkotės - šaunuolės Skaitau jūsų temą nuo pat pradžios. Tik komentuot nelabai yra kada kai tiek prirašot tikiuosi, nesupyksite, jei įsiterpsiu.
Stikline, graži tavo foto ir raukšlės kaktoje man nekliūna, labiau užkliuvo tas baltas blynas ant kaktos - norisi kad šviesa sklistų švelniau, taigi teisingai pastebėjai reiktų dar papildomų šviesos šaltinių, ir dėl šešėlių ir dėl išskaidymo šviesos geresnio - na bet čia tik mano asmeninė nuomonė O šiaip tai puiku
Aš, kaip ir Sea užsuku ne tik pasižiūrėt pas jus, bet ir naudingos info randu.
Dėl vertimo j/b kas dirba su photoshopu - aš verčiu gana dažnai per channel (prie layers ieškot) palikus tik vieną iš duotų spalvų skirtingi j/b variantai gaunasi. Tas gerai pasitarnauja skirtingoms foto. Kartais jei labai šviesi palieku tik blue channel, o jei nuotrauka tamsi pati, pasitarnauja red channel na ir plius curves ir kiti dalykai koreagavimui
p.s. Gal leistumėte pažiūrėti į jūsų kūrybinius darbelius su kiaušiniais labai jau suintrigavo
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 12:06)
sita man zymiai geresne tik horizonta vis vien reik tiesint...
aš norėjau ta salele maža dešidėje,kad butu per viduri,bet iš dešinės puses lb vaizdas buvo ne koks tai teko taip fotografuoti.dėl horizonto sutinku
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)
Dėl vertimo j/b kas dirba su photoshopu - aš verčiu gana dažnai per channel (prie layers ieškot) palikus tik vieną iš duotų spalvų skirtingi j/b variantai gaunasi. Tas gerai pasitarnauja skirtingoms foto. Kartais jei labai šviesi palieku tik blue channel, o jei nuotrauka tamsi pati, pasitarnauja red channel na ir plius curves ir kiti dalykai koreagavimui
p.s. Gal leistumėte pažiūrėti į jūsų kūrybinius darbelius su kiaušiniais labai jau suintrigavo
Kaip gerai, kad uzsuki pas mus
Reiks pabandyti si j/b vertimo buda
QUOTE(Orina @ 2009 01 21, 22:30)
Atsiprasau, kad cia taip isiverziau nei is sio, nei is to, bet dabar vis paskaitau sia temele, bandau mokintis po truputi ir as
Sveika prisijungus SUDOMINO TAVO AVATARO NUOTRAUKA pati fotkinai? Jei taip, butu idomu didesne pamatyt
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 09:00)
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu
Mano akiai be konkurencijos pirmas variantas geriau apversta nuotrauka man is kart padare toki ivaizdi, kad jau tuoj tuoj mergina des ant veido
QUOTE(Armana @ 2009 01 21, 16:54)
sita tik spalvota
QUOTE(Teka @ 2009 01 21, 17:13)
nu bandau dėt , tvarkiau tvarkiau su photoscape, ale grįžau prie pradinio varianto...
ryskumo ner
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 13:13)
Stikline, graži tavo foto ir raukšlės kaktoje man nekliūna, labiau užkliuvo tas baltas blynas ant kaktos - norisi kad šviesa sklistų švelniau, taigi teisingai pastebėjai reiktų dar papildomų šviesos šaltinių, ir dėl šešėlių ir dėl išskaidymo šviesos geresnio - na bet čia tik mano asmeninė nuomonė O šiaip tai puiku
Ačiū už komentarą labai
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 18:47)
As labiausiai noreciau nuotraukoje matyti kazko "sunkuma". Na, atrodo, kad su nuotrauka kazkas ne taip. Bet kas - kad per sunki kuri puse ar objektas - nesugebu iziureti.
as lygiai taip pat -nu nesuprantu, apie ka kalba
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 19:47)
jei vaika- tai tik su blycu -kitaip geriau ne nepradet tik batarkes sodinimas
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:17)
fainas katinerlis, tik gaila man uzu
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 21:00)
man tai sita nekabina kazkodel
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 21:56)
Gal gali išduoti paslaptį, kur galima rasti šia Scott Kelby knygą ?
as macius ir RIMI pati dar neturiu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 09:26)
man tavo ta fotke
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:09)
kazkaip is vieno sono persviesta lyg
Sveikos, vyras mane tuoj is namu isvarys, arba pats nebegris , paskutiniai gaminami patiekalai: kiausiniene, virti kiausiniai, pikantiskos salotos... Sakau, kol nesigaus baltas baltame, gausi tik kiausinius valgyti
Man ir noretusi pakirpti virsu. Uzuojauta del fotiko Ar kiausinukus spesi nufotkint
As WB nusistatau customs ir bandau be blico, nu kokybes dar nera
Manau kolektyvas tikrai nesupyks
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:09)
Man ir noretusi pakirpti virsu. Uzuojauta del fotiko Ar kiausinukus spesi nufotkint
QUOTE(Valetta @ 2009 01 22, 11:37)
2. sutinku, bet prietemoje man dar nesigauna be blykstes kambariu apsvietimas prastas
As WB nusistatau customs ir bandau be blico, nu kokybes dar nera
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 13:13)
Manau kolektyvas tikrai nesupyks
QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 10:41)
as neatstosiu....
siandieninis rytinis bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...
siandieninis rytinis bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...
neryski (jei pastebejot, man kakzodle pirmoj vieotj tas ta prasme, jei neryski, toliau nebesigilinu, o saviskes trinu -gal ir negerai )
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 11:27)
Nžn, man rodos dar reikėtų papildomų šviesos šaltinių, kaip šiuo atveju..buvo šviesa iš kairės pusės, todėl tas šešėlis gavosi....arba blykstę gal reikėjo kaip kitaip nukreipt aišku labiau už mane patyrusiam fotografui gavosi geriau bet pridedama blykstė tai gėris, palyginti su integruota
o i virsu blykste gal butu gerai? del seseliu?
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 22, 12:13)
vat as ir esu vertus taip -tai man labai patiko
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 14:23)
Sveikos, vyras mane tuoj is namu isvarys, arba pats nebegris , paskutiniai gaminami patiekalai: kiausiniene, virti kiausiniai, pikantiskos salotos... Sakau, kol nesigaus baltas baltame, gausi tik kiausinius valgyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 22, 13:29)
(jei pastebejot, man kakzodle pirmoj vieotj tas ta prasme, jei neryski, toliau nebesigilinu, o saviskes trinu -gal ir negerai )
pas mane tas pats - trinu iškart
QUOTE(Sadi @ 2009 01 22, 13:47)
pas mane tas pats - trinu iškart
turėčiau ištrint visas fotkes šiaip vis neprisiruošiu pasidaryt nuotraukų, nei vienos, nes vis prisėdus atrinkti tokias geresnes, tinkamas darymui, nerandu nei vienos, visos atrodo netinkamos, tačiau šiaip pažiūrėjimui, prisiminui vistiek palieku.
studijuoju knygelę, bandysiu vakare vėl fotkint (kažkaip man anksčiau geriau pavykdavo sufokusuot, nesuprantu, kas man čia daros)