Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 22, 12:15)
Laba  4u.gif
Mokausi fotografuoti savo mazyli ir noriu paklausti patarimu. Ar man cia rodytis ar i fotki kelti kur kritikai? Ar ten tik savo sedevrus kelia visos?  blush2.gif o jei tik nori komentaro, pastabu, kur man detis?  biggrin.gif

man atrodo ,jei nori greitu komentaru,dek cia mirksiukas.gif o jei pvz.nenori viesinti modelio,bet nori komentaru,dek ten mirksiukas.gif ... niu bet cia tik mano nuomone ,reikia ir kitu nuomoniu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 sausio 2009 - 11:22
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 22, 11:15)
Laba  4u.gif
Mokausi fotografuoti savo mazyli ir noriu paklausti patarimu. Ar man cia rodytis ar i fotki kelti kur kritikai? Ar ten tik savo sedevrus kelia visos?  blush2.gif o jei tik nori komentaro, pastabu, kur man detis?  biggrin.gif

ten dedam foto, kuriu nenorim rodyt viesam etery wink.gif jei tau tai nesvarbu - gali drasiai det cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 22, 12:15)
Laba  4u.gif

jei nori kritikos, dek cia biggrin.gif
ISO 800 turbut daugoka, kad nesimatytu triuksmu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 22 sausio 2009 - 11:27
Gal geriau idesiu ten... ir paprasysiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:09)
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif

O man kažko tas kvadratas limpa. Tik tiesa...apačia sunkoka...gal reiktų pabandyt pakarpyt...ir šiaip įdomumo dėlei bandyčiau paverst į j/b, gal šiek tiek triukšmo pridėt...gal visai įdomiai gautųsi rolleyes.gif bet čia šiaip pakliedėjimai biggrin.gif o tas rūkelis ir spalvos vandens ir dangaus vilioja...

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 12:11)
isigijai blykste ?  bigsmile.gif

ziurejau ziurejau, ir negaliu apsisprest, kuri foto man patinka labiau - ar apversta, ar originalas..  g.gif  o is seselio pabandyk truputeli istrautk wink.gif nes blasko tik ta dalis kur ant veido - ten nedidelis plotas...  ax.gif

Nea, blykstę draugės išbandžiau biggrin.gif o dėl ištraukimo iš šešėlio....mjooo..kaži kaip ten man gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 11:24)

Nea, blykstę draugės išbandžiau  biggrin.gif  o dėl ištraukimo iš šešėlio....mjooo..kaži kaip ten man gausis  lotuliukas.gif

ir kaip ispudziai? bigsmile.gif
nu nepabandzius - nesuzinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 12:25)
ir kaip ispudziai?  bigsmile.gif
nu nepabandzius - nesuzinosi biggrin.gif

Nžn, man rodos dar reikėtų papildomų šviesos šaltinių, kaip šiuo atveju..buvo šviesa iš kairės pusės, todėl tas šešėlis gavosi....arba blykstę gal reikėjo kaip kitaip nukreipt g.gif aišku labiau už mane patyrusiam fotografui gavosi geriau biggrin.gif bet pridedama blykstė tai gėris, palyginti su integruota smile.gif
Atsakyti
ko gero, kaip ir viskam, reik labai nemazai praktikos... g.gif

ale tau ziuriu gerai - turi profa pasonej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 12:34)
ale tau ziuriu gerai - turi profa pasonej  thumbup.gif

Nevisai profas biggrin.gif kol kas mėgėjas biggrin.gif ir nelabai pašonėj biggrin.gif
Atsakyti
aaaaa... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 22, 10:53)

ojei,o kas nutiko?! unsure.gif  niu bet nieko,jei tik savaitele ,as ir po pora sav.neprisilieciu  blush2.gif
grazu  wub.gif man irgi kliuna tas persvietimas ... akmenu spalva labai grazi  wub.gif

vaikas pasidarbavo doh.gif norejo foto paziureti.pasieme kede nusieme fotika ir...
reikia keisti viena detale verysad.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 22, 11:11)

Sidabrine - del peizazo... gamta grazi.. bet kazkaip nesiziuri ta foto...  g.gif  gal kad formatas nelabai - geriau butu horizontali foto, plius horizonta reik tiesint... ir man asmeniskai tie akmenys labai apsunkina apacia - o virsus toks lengvas lengvas... zodziu man nilabai...  ax.gif

man tie akmenys taip pat atrodo labai sunkus.bandziau ir is toliau fotografuoti,bet kazkaip..
o tokia?
user posted image

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 11:24)
O man kažko tas kvadratas limpa. Tik tiesa...apačia sunkoka...gal reiktų pabandyt pakarpyt...ir šiaip įdomumo dėlei bandyčiau paverst į j/b, gal šiek tiek triukšmo pridėt...gal visai įdomiai gautųsi  rolleyes.gif  bet čia šiaip pakliedėjimai  biggrin.gif o tas rūkelis ir spalvos vandens ir dangaus vilioja...

neturiu jokios programos kad pabandyciau verysad.gif

Atsakyti
sita man zymiai geresne smile.gif tik horizonta vis vien reik tiesint...
Atsakyti