Laba
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 16:20)
o kaip suprast kad foto "išplaukė" "nuskendo" ?
Migracija tarp pelkės ir kategorijų
Migracija vyksta tarp darbų, kurie įdėti per paskutines 7 dienas. Vėliau jų vieta nesikeičia.
Pelkė -> Kategorijos. Jeigu darbas pelkėje surenka 15 balų, tai darbas persikelia į kategorijas(pagal kategoriją, kuri buvo nurodyta pateikiant darbą į pelkę). Už jį jau galima balsuoti ir jis gali patekti tarp geriausių darbų.
Kategorijos -> Pelkė. Jeigu darbo kategorijose vidurkis nesiekia 3.5 prabalsavus 7 dalyviams, tai jis persikelia į pelkę ir jau iš jos nebeišlenda.
iš Pelkės Jeigu darbas pelkėje surenka -10 balų, tai darbas išnyksta ir iš pelkės(tačiau lieka tarp autoriaus darbų).
Žymėjimai pelkėje - uogos +1 taškas, lelijos +3 taškai, musmirė -1 taškas.
tai kai is pelkes perkeliama i kudra - vadinasi, kad isplauke...
QUOTE(Armana @ 2009 01 21, 16:54)
As ir pabandziau viena nuotraukyte paversti j/b:
nu vertimas tikrai geras
ale, kad noris spalvotos...
QUOTE(wite @ 2009 01 21, 18:44)
Nekenčiu nd...
nu linksmai cia pas tave ...
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 18:47)
Pas mane fotike yra nustatytas hard sharp. Ko gero sito reiketu atsisakyti, kad jau redaguoju nuotraukas su PS? Pagal S. Kleby nustatymus kazkaip nelabai man tie sharpai atrode... Reikia impriovizuoti. Nors gal ir fotike nustatytas hard sharp "padeda".
manau, kad reiktu ji nuimt...
QUOTE(wite @ 2009 01 21, 19:16)
Naudojuos ne savo kompu, todėl kompo savininkas (taip pat ir mano fotiko bendrasavininkis) visai nenori, kad reiktų programų. Mat kažkada jau su Picasa pridirbau, dar dabar virusai iš jos lenda
O fotike nenusistatinėju...
tai tu jam gali pasakyt, kad cia jis kaltas
nes labai jau prasta pc apsauga tada...
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 19:48)
dariau, vistiek liko riebi deme, kuri neissiplauna
as irgi galiu pasiulyt Fayry tam reikalui, arba vanish - turetu but pas jus situ...
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:17)
Šiandien bandžiau jau ir ne su žaisliukais-žmogeliukais
spalvos grazios tikrai
tik labai truksta erdves - ypac apacioj
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 21:00)
Takas pas tave
man j/b per pilkas ir dar norisi foto patiesint pagal perejos zenkla, nes dabar kazkiek ji svyra i desine... o siaip mintis man patinka
Papildyta:QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)
Įdedu vieną bandymą su blykste...
isigijai blykste ?
ziurejau ziurejau, ir negaliu apsisprest, kuri foto man patinka labiau - ar apversta, ar originalas..
o is seselio pabandyk truputeli istrautk
nes blasko tik ta dalis kur ant veido - ten nedidelis plotas...
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 08:58)
Sveikos
Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti
nusistatyk viena fokusavimo taska ir fokusuok i ji
bus zyymiai lengviau...
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 09:53)
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko šiandien nukeliavo i taisykla
kazka praleidau... kas jam atsitiko?
QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 10:41)
as neatstosiu....
siandieninis rytinis bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...
nesuprantu, ka tu darai ne taip - bet tavo foto nera ryskumo ir per daug triuksmo... gal daug zoomini?
Papildyta:Sidabrine - del peizazo... gamta grazi.. bet kazkaip nesiziuri ta foto...
gal kad formatas nelabai - geriau butu horizontali foto, plius horizonta reik tiesint... ir man asmeniskai tie akmenys labai apsunkina apacia - o virsus toks lengvas lengvas... zodziu man nilabai...