Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:09)
as ikeliu foto komentavimui  4u.gif
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif
[

grazu, bet horizontas pakrypes, ir tas persviesus dangus, desineje g.gif
man patinka tie tamsus akmenys tokie tikri, slapi, man toks krantas tai kazkas mistisko smile.gif
Atsakyti
Kaip saunu thumbup.gif kad kiausiniu albume daugeja, tai gal ir dvidesimt turesim, nes dar laiko yra. Ir galesim po 5 balsus dalint.
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 00:35)
1.va va, maniskis irgi jokiu PS nepripazysta, sako jokio nuosirdumo ir jaukumo nebelieka unsure.gif
2.Ne schmoll.gif , kai istojau i si buri, blicas man keiksmazodis patapo lotuliukas.gif

1. maniskis jau persigalvojo, kai parodau koks buvo originalas ir kokia jau sutvarkyta foto, tai jam akys blink.gif sako i originala net demesio nekreipciau schmoll.gif aisku, ne visoms foto, tai galioja biggrin.gif
2. drinks_cheers.gif sutinku, bet prietemoje man dar nesigauna be blykstes schmoll.gif kambariu apsvietimas prastas schmoll.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)
1.Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai wink.gif

2.Įdedu vieną bandymą su blykste...

1. aciu 4u.gif gavau, tik reikia dar pasedet ir viska issiaiskint rolleyes.gif
2.geras bandymas thumbup.gif norejau rasyt apie seseli, bet pati pasirasei paskui smile.gif
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:09)

man lyg ir isdege matosi unsure.gif noretusi ryskesnio horizonto unsure.gif
uzuojauta del fotiko 4u.gif
Atsakyti
as neatstosiu.... biggrin.gif
siandieninis rytinis bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 22, 10:37)

man lyg ir isdege matosi  unsure.gif noretusi ryskesnio horizonto  unsure.gif
uzuojauta del fotiko  4u.gif

tai,kad ten rukas g.gif
Atsakyti
jei tik pasarpinu, tuoj triuksmas lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:09)

Horizonta reiketu patiesinti ax.gif ir siek tiek desineje puseje sviesoka blush2.gif
Bet siaip tai labai patinka spalvos wub.gif

Jolitana, portretukas man labai patinka wub.gif Gal tik drabuziu margumas siek tiek blasko demesi ax.gif Kazin kaip atrodytu j/b nuotraukyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 sausio 2009 - 10:50
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 09:53)
Labas rytas biggrin.gif

Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai wink.gif

Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.

user posted image

4u.gif begsiu tikrint dezutes bigsmile.gif
thumbup.gif padirbeta mirksiukas.gif viskas thumbup.gif bet kakta man irgi kliuna ,idomu,kaip paciam modeliui g.gif
beja apversta foto ziurisi mistiskiau

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:53)
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko verysad.gif šiandien nukeliavo i taisykla verysad.gif

ojei,o kas nutiko?! unsure.gif niu bet nieko,jei tik savaitele ,as ir po pora sav.neprisilieciu blush2.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 11:09)
user posted image
Armana manau savaite uztruks  verysad.gif

grazu wub.gif man irgi kliuna tas persvietimas ... akmenu spalva labai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 11:41)
siandieninis rytinis  bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...

grazi spalvinga foto ,bet triuksmai ar kas ten ... nzn.. nemoku teisingai issireiksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 22, 11:53)

grazi spalvinga foto ,bet triuksmai ar kas ten ... nzn..  nemoku teisingai issireiksti  blush2.gif

tai ir as juos matau tuos triuksmus
idedu netvarkyta
user posted image
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 16:20)
o kaip suprast kad foto "išplaukė" "nuskendo"  ?

Migracija tarp pelkės ir kategorijų
Migracija vyksta tarp darbų, kurie įdėti per paskutines 7 dienas. Vėliau jų vieta nesikeičia.
Pelkė -> Kategorijos. Jeigu darbas pelkėje surenka 15 balų, tai darbas persikelia į kategorijas(pagal kategoriją, kuri buvo nurodyta pateikiant darbą į pelkę). Už jį jau galima balsuoti ir jis gali patekti tarp geriausių darbų.
Kategorijos -> Pelkė. Jeigu darbo kategorijose vidurkis nesiekia 3.5 prabalsavus 7 dalyviams, tai jis persikelia į pelkę ir jau iš jos nebeišlenda.
iš Pelkės Jeigu darbas pelkėje surenka -10 balų, tai darbas išnyksta ir iš pelkės(tačiau lieka tarp autoriaus darbų).
Žymėjimai pelkėje - uogos +1 taškas, lelijos +3 taškai, musmirė -1 taškas.

tai kai is pelkes perkeliama i kudra - vadinasi, kad isplauke...

QUOTE(Armana @ 2009 01 21, 16:54)
As ir pabandziau viena nuotraukyte paversti j/b:

nu vertimas tikrai geras 4u.gif ale, kad noris spalvotos...

QUOTE(wite @ 2009 01 21, 18:44)
Nekenčiu nd... 

biggrin.gif nu linksmai cia pas tave ...

QUOTE(linole @ 2009 01 21, 18:47)

Pas mane fotike yra nustatytas hard sharp. Ko gero sito reiketu atsisakyti, kad jau redaguoju nuotraukas su PS? Pagal S. Kleby nustatymus kazkaip nelabai man tie sharpai atrode... Reikia impriovizuoti. Nors gal ir fotike nustatytas hard sharp "padeda".

manau, kad reiktu ji nuimt... ax.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 21, 19:16)
Naudojuos ne savo kompu, todėl kompo savininkas (taip pat ir mano fotiko bendrasavininkis) visai nenori, kad reiktų programų. Mat kažkada jau su Picasa pridirbau, dar dabar virusai iš jos lenda 
O fotike nenusistatinėju... 

tai tu jam gali pasakyt, kad cia jis kaltas biggrin.gif nes labai jau prasta pc apsauga tada... ax.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 19:48)
dariau, vistiek liko riebi deme, kuri neissiplauna

as irgi galiu pasiulyt Fayry tam reikalui, arba vanish - turetu but pas jus situ... g.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:17)
Šiandien bandžiau jau ir ne su žaisliukais-žmogeliukais 

spalvos grazios tikrai thumbup.gif tik labai truksta erdves - ypac apacioj smile.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 21, 21:00)

Takas pas tave

man j/b per pilkas ir dar norisi foto patiesint pagal perejos zenkla, nes dabar kazkiek ji svyra i desine... o siaip mintis man patinka wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)

Įdedu vieną bandymą su blykste...

isigijai blykste ? bigsmile.gif

ziurejau ziurejau, ir negaliu apsisprest, kuri foto man patinka labiau - ar apversta, ar originalas.. g.gif o is seselio pabandyk truputeli istrautk wink.gif nes blasko tik ta dalis kur ant veido - ten nedidelis plotas... ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 08:58)
Sveikos

Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat  nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti

nusistatyk viena fokusavimo taska ir fokusuok i ji wink.gif bus zyymiai lengviau...

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 09:53)
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko  šiandien nukeliavo i taisykla

kazka praleidau... kas jam atsitiko? g.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 10:41)
siandieninis rytinis  bandymas. apkirpta, sumazinta, sarpinta, sviesinta...

nesuprantu, ka tu darai ne taip - bet tavo foto nera ryskumo ir per daug triuksmo... gal daug zoomini? g.gif
Papildyta:
Sidabrine - del peizazo... gamta grazi.. bet kazkaip nesiziuri ta foto... g.gif gal kad formatas nelabai - geriau butu horizontali foto, plius horizonta reik tiesint... ir man asmeniskai tie akmenys labai apsunkina apacia - o virsus toks lengvas lengvas... zodziu man nilabai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 sausio 2009 - 11:09
QUOTE(jolitana @ 2009 01 22, 12:03)
tai ir as juos matau tuos triuksmus
idedu netvarkyta

man sita daug geriau mirksiukas.gif tik truksta ryskumo... nors triuksmai irgi matosi,tik maziau,o koks ISO ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 sausio 2009 - 11:14
Laba 4u.gif
Mokausi fotografuoti savo mazyli ir noriu paklausti patarimu. Ar man cia rodytis ar i fotki kelti kur kritikai? Ar ten tik savo sedevrus kelia visos? blush2.gif o jei tik nori komentaro, pastabu, kur man detis? biggrin.gif
Atsakyti