Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos

Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
Smagu matyti tiek naujai prisijungusiu ax.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)
Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.

Zavus portretas wub.gif Zinai, man atrodo, kad nuotrauka apvertus taip, kad merginos galva butu aukstai, gautusi idmomus vaizdas.
Paekspermentavau blush2.gif
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu blush2.gif

user posted image

QUOTE(Loreli @ 2009 01 22, 08:54)
Scott Kelby knygų yra Vagos knygynuose. Kainuoja apie 40Lt

As nusipirkau J. Gurskio 'Skaitmenine fottografija'. Ten irgi viskas aiskiai ir glaustai aprasyta ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 sausio 2009 - 09:11
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 09:53)
Labas rytas biggrin.gif

Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai wink.gif

Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.

user posted image

Nu zinok liuks ! Man cia viskas vietoje ! Super ! Is kart matosi, kad fotkinta ne su integruota blykste. Kazkaip prasosi, kad butu didesne foto !
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 09:51)
As vakar irgi S.Kelby pirmos dalies ieskojau maximoj, bet si kart pas mus nebuvo, tai nusipirkau duckan'o evans'o kaip fotografuoti kelionese  tongue.gif 
o del stovo, tu tikrai teisi drinks_cheers.gif , bet as  jo vis dar neturiu blush2.gif

Sveiki, oj atsiprasau apsimelavau as blush2.gif , 35 lt ta knyga kainavo, kazko tai sumaisiau
Papildyta:
Zinokit, man apversta labiau idomi, tik nepatinka rauksleles ant kaktos
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 09:58)
Sveikos

Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat  nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti

AF sritis yra pas man fotike plati, taskine ir vietine, tai reikia nustatyt vietine, tada galima paciam fokuso remelius pastumt kur reikia i 1 is 9 zonu
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 10:00)
Paekspermentavau blush2.gif
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu blush2.gif

Labai neblogai atrodo biggrin.gif
O raukšlės kaktoje man kažkaip visai nemaišo, nžn...tai apgindama foto pasakysiu, kad toks buvo fotografo užmanymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje ir pati pasakyt, kas nepatinka galiu...nepatinka dešinėj pusėj šešėlis rolleyes.gif

Dėl tų foto mažumo, pasistengsiu kitą kartą kad didesnė gautųsi...nes įkeliu didelį dydį į flickr, o Medium gaunasi kažkokia tai mažoka, large jau gerokai per didelė būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 22 sausio 2009 - 09:29
taigi nereikia gint, nes cia skatinat komentuot, tai ir bandau, kol kas is ziurovu puses , nes priimu nuotrauka tik vizualiai, techniskai nieko negaliu pasakyt...
apverstoj nuotraukoj man atrodo kad mergina tarsi vandeny arba kaip kosmose buna, kur nera zemes traukos, vnz laisvesne man atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 22 sausio 2009 - 09:35
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko verysad.gif šiandien nukeliavo i taisykla verysad.gif
Atsakyti
Stikline, man labai patiko nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 09:53)
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko verysad.gif šiandien nukeliavo i taisykla verysad.gif

Tai liudna verysad.gif
Atsakyti
as ikeliu foto komentavimui 4u.gif
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif
user posted image
Armana manau savaite uztruks verysad.gif
Atsakyti
Stikline idomiai labai ziurisi, man asmeniskai labai patinka tokios su paslaptimi nuotraukos, o sitoje yra sarmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 10:09)
as ikeliu foto komentavimui  4u.gif
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje blush2.gif

Grazu, tik as gal virsaus pakirpciau, kad nuotrauka nebutu kvadratine g.gif
Atsakyti