Sveikos
Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti
Labas rytas ,
Smagu matyti tiek naujai prisijungusiu
Zavus portretas Zinai, man atrodo, kad nuotrauka apvertus taip, kad merginos galva butu aukstai, gautusi idmomus vaizdas.
Paekspermentavau
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu
As nusipirkau J. Gurskio 'Skaitmenine fottografija'. Ten irgi viskas aiskiai ir glaustai aprasyta .
Smagu matyti tiek naujai prisijungusiu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 08:53)
Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.
Zavus portretas Zinai, man atrodo, kad nuotrauka apvertus taip, kad merginos galva butu aukstai, gautusi idmomus vaizdas.
Paekspermentavau
Jeigu nepatiks sakyk, tuoj isimsiu
QUOTE(Loreli @ 2009 01 22, 08:54)
Scott Kelby knygų yra Vagos knygynuose. Kainuoja apie 40Lt
As nusipirkau J. Gurskio 'Skaitmenine fottografija'. Ten irgi viskas aiskiai ir glaustai aprasyta .
QUOTE(Stikline @ 2009 01 22, 09:53)
Labas rytas
Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai
Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.
Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai
Nu zinok liuks ! Man cia viskas vietoje ! Super ! Is kart matosi, kad fotkinta ne su integruota blykste. Kazkaip prasosi, kad butu didesne foto !
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 22, 09:51)
As vakar irgi S.Kelby pirmos dalies ieskojau maximoj, bet si kart pas mus nebuvo, tai nusipirkau duckan'o evans'o kaip fotografuoti kelionese
o del stovo, tu tikrai teisi , bet as jo vis dar neturiu
o del stovo, tu tikrai teisi , bet as jo vis dar neturiu
Sveiki, oj atsiprasau apsimelavau as , 35 lt ta knyga kainavo, kazko tai sumaisiau
Papildyta:
Zinokit, man apversta labiau idomi, tik nepatinka rauksleles ant kaktos
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 01 22, 09:58)
Sveikos
Taip, mano didžiausia bėda ir yra fokusas ir WB. Man niekaip nepavyksta teisingai sufokusuoti, mirgsi tie taškiukai tai vienoj vietoj, tai kitoj, kažkoks košmaras, WB taip pat nepavyksta nustatyt... ale bandysiu savaitgalį daugiau ant to pasėdėti
AF sritis yra pas man fotike plati, taskine ir vietine, tai reikia nustatyt vietine, tada galima paciam fokuso remelius pastumt kur reikia i 1 is 9 zonu
QUOTE(Armana @ 2009 01 22, 10:00)
Labai neblogai atrodo
O raukšlės kaktoje man kažkaip visai nemaišo, nžn...tai apgindama foto pasakysiu, kad toks buvo fotografo užmanymas beje ir pati pasakyt, kas nepatinka galiu...nepatinka dešinėj pusėj šešėlis
Dėl tų foto mažumo, pasistengsiu kitą kartą kad didesnė gautųsi...nes įkeliu didelį dydį į flickr, o Medium gaunasi kažkokia tai mažoka, large jau gerokai per didelė būtų...
taigi nereikia gint, nes cia skatinat komentuot, tai ir bandau, kol kas is ziurovu puses , nes priimu nuotrauka tik vizualiai, techniskai nieko negaliu pasakyt...
apverstoj nuotraukoj man atrodo kad mergina tarsi vandeny arba kaip kosmose buna, kur nera zemes traukos, vnz laisvesne man atrodo
apverstoj nuotraukoj man atrodo kad mergina tarsi vandeny arba kaip kosmose buna, kur nera zemes traukos, vnz laisvesne man atrodo
sveikos,
aš kolkas be savo fotiko šiandien nukeliavo i taisykla
aš kolkas be savo fotiko šiandien nukeliavo i taisykla
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 22, 09:53)
Tai liudna
as ikeliu foto komentavimui
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje
Armana manau savaite uztruks
cia vaizdai kai gyvenome norvegijoje
Armana manau savaite uztruks
Stikline idomiai labai ziurisi, man asmeniskai labai patinka tokios su paslaptimi nuotraukos, o sitoje yra sarmo