Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(linole @ 2009 01 21, 19:47)

Apie Unsharp mask pas Scott Kelby radau tokius patarimus:
Zmoniu nuotraukos: amount 150, radius 1, treshold 10;
Miesto ir kelioniu: amount 65, radius 3, treshold 2;
Bendri kasdieniai vaizdai: amount 85, radius 3, treshold 4.

Gal gali išduoti paslaptį, kur galima rasti šia Scott Kelby knygą ?
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 22:56)

As turiu tikra. Gavau dovanu Kaledoms. Nurasau kai nepatingiu. Trumpai glaustai ten viskas. thumbup.gif
Jei kur pamatysiu nuoroda, mestelsiu.

Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 22:56)

As turiu pirma dali, lietuviu kalba. Labai nebloga knyga,viskas trumpai aiskiai, be jokiu ilgu isvedziojimu. Apie 40Lt knygyne kainuoja, va cia galit pasiziureti Scott Kelby 4u.gif

Atsiprasau, kad cia taip isiverziau nei is sio, nei is to, bet dabar vis paskaitau sia temele, bandau mokintis po truputi ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orina @ 2009 01 21, 23:30)

Atsiprasau, kad cia taip isiverziau nei is sio, nei is to, bet dabar vis paskaitau sia temele, bandau mokintis po truputi ir as blush2.gif

ir as tokia pati ax.gif tik skaitineju kol kas...
Atsakyti
ir as noriuuuuuuuuu i jusu kompanija. bet pirmiau keleta dieneliu paskaitinesiu jusu ankstesnes temas. neseniai isigyjau fotika olympus e 420, mmmmm turesiu ka veikti blush2.gif . noriu pasimokinti labai ax.gif
Atsakyti
Malonu,kad nauji zmones prisijungia.Ne tik skaitykit,bet ir namu darbus bandykit atlikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 22, 00:25)
Malonu,kad nauji zmones prisijungia.Ne tik skaitykit,bet ir namu darbus bandykit atlikti mirksiukas.gif

As tai bandau, bet kol kas tik su fokusais susitvarkiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orina: 21 sausio 2009 - 23:46
Sveikutes,
kiek naujokiu, visoms po balioniuka 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 21, 19:47)
Nusipirkau baltu kiausiniu.  clap.gif

As irgi thumbup.gif , pirma bandyma vyras visai neblogai ivertino smartass.gif
Beje skaiciau dar karteli savo fotiko instrukcija ir ten parasyta, kad norint isgauti kuo baltesne spalva, reikia ne balta lapa fotkinti, o truputi i pilkuma, tokias net spec korteles pardavineja g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 21, 20:07)
niu jo.. ale yra ir paciam fotike  rolleyes.gif MB tai isvis nepatenkintas,kai as su programom bandau taisyt foto,jo manymu turi iskart gautis superine  biggrin.gif ech.. naivuoliai  lotuliukas.gif

va va, maniskis irgi jokiu PS nepripazysta, sako jokio nuosirdumo ir jaukumo nebelieka unsure.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:47)
Merginos, o jūs vakare (namie) su blicu fotkinat?

Kažkaip nesusidraugauju su fotiku  unsure.gif vis tamsiai gaunasi...

Ne schmoll.gif , kai istojau i si buri, blicas man keiksmazodis patapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 22 sausio 2009 - 00:36
S.Kelby knygos maximoj (as Vilniaus Akropoly pirkau) po 29lt kainuoja. As turiu pirma dali, dabar maciau yra ir antra dalis, bet pagailo man pinigu. Ir siaip maximoj pakankamai literaturos maciau apie fotografija, tik nzn kiek jin naudinga.
Pagal S.Kelby nurodymus iskart nusipirkau stova ir fotkinu su uzrakto paleidimo uzdelsimu , bo nuotolinio valdymo pulteliai kazko tai brangus ir nzn ar jie tiks mano fotikui.
Ziurejau kiausinius, visai patinka jie man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 22, 02:23)
S.Kelby knygos maximoj (as Vilniaus Akropoly pirkau) po 29lt kainuoja. As turiu pirma dali, dabar maciau yra ir antra dalis, bet pagailo man pinigu. Ir siaip maximoj pakankamai literaturos maciau apie fotografija, tik nzn kiek jin naudinga.
Pagal S.Kelby nurodymus iskart nusipirkau stova ir fotkinu su uzrakto paleidimo uzdelsimu , bo nuotolinio valdymo pulteliai kazko tai brangus ir nzn ar jie tiks mano fotikui.
Ziurejau kiausinius, visai patinka jie man  thumbup.gif

As vakar irgi S.Kelby pirmos dalies ieskojau maximoj, bet si kart pas mus nebuvo, tai nusipirkau duckan'o evans'o kaip fotografuoti kelionese tongue.gif
o del stovo, tu tikrai teisi drinks_cheers.gif , bet as jo vis dar neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 22 sausio 2009 - 08:51
Labas rytas biggrin.gif

Pluginą berods išsiuntinėjau visoms, kas prašė...kas negaus, šaukit garsiai wink.gif

Įdedu vieną bandymą su blykste...čia buvo mano pirmasis bandymas fotografuot ne su integruota, o pridedama blykste. Ir nukreipta ji buvo ne tiesiai į objektą, o šiek tiek į viršų.

user posted image
Atsakyti
Scott Kelby knygų yra Vagos knygynuose. Kainuoja apie 40Lt

Atsakyti