Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 19:27)
Nakaip nors iveiksi visus trukdzius. Panasiai ir man buvo su puodelio fotografavimu, tik man jau pasekmes liko, iskrito zvake ant nauju kedziu ir kilimo, ligi siol demes man primena mokymosi pradzia  doh.gif

vaska tai isvalyti galima gi : paimk popierine servetele, uzdek ant demes ir su lyginuvu pasildyk, vaskas isigers i popieriu. wink.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs vakare (namie) su blicu fotkinat?

Kažkaip nesusidraugauju su fotiku unsure.gif vis tamsiai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 21, 19:39)
vaska tai isvalyti galima gi : paimk popierine servetele, uzdek ant demes ir su lyginuvu pasildyk, vaskas isigers i popieriu. wink.gif

dariau, vistiek liko riebi deme, kuri neissiplauna verysad.gif
Atsakyti
cool.gif pagaliau baltas kiausas baltam fone gavosi cool.gif vis tik isitikinau kad blati lapai ne visi balti schmoll.gif
Papildyta:
ai dar del fotkinmo kambari vakare su blicu fotkinu bet kazkaip jis pas mane nesimato labai g.gif o siaip tai jo stengiuosi nenaudot schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau jau ir ne su žaisliukais-žmogeliukais biggrin.gif

user posted image

SU PS sumažinau ir rėmelis (spalvų neliečiau).
doh.gif dabar ir su PS pamokų reik, nes neužtenka tiek, kiek užtekdavo biggrin.gif
Atsakyti
Man jei galima taip pat atsiųskite avytes 4u.gif keliaslaiskam*gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 21:17)
Šiandien bandžiau jau ir ne su žaisliukais-žmogeliukais  biggrin.gif
doh.gif dabar ir su PS pamokų reik, nes neužtenka tiek, kiek užtekdavo biggrin.gif

Man atrodo apačios trūksta g.gif Gaila gražių ūsų,netilpo į kadrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 21 sausio 2009 - 20:18
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 21:17)

gerulis katinelis,toks relax biggrin.gif o apacios,tai oioi kaip norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 19:47)
Merginos, o jūs vakare (namie) su blicu fotkinat?

Kažkaip nesusidraugauju su fotiku  unsure.gif vis tamsiai gaunasi...

Blicas yra BLOGIS cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 20:17)

...

labai jau suspastas tai kicius, israiska labai miela, bet truksta erdves, ypac apacioje. wink.gif
Atsakyti
Jo, ziuriu, visoms "gerai" su praktika pasiseka... doh.gif Zinai, siuolaikines zvakes, jos gi ne is vasko dazniausiai buna. Jei nepadeda su servetele ir laidyne, gal pabandyk su fairy patrinti. Jei liko riebalu demes, gal suskaidytu? g.gif

Ninin, katinuko nuotraukos labai grazios spalvos. smile.gif Tik apacios truksta.

Takas pas tave
user posted image

Sorry, buvau didele idejusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 sausio 2009 - 21:02
QUOTE(linole @ 2009 01 21, 21:00)
Jo, ziuriu, visoms "gerai" su praktika pasiseka...  doh.gif Zinai, siuolaikines zvakes, jos gi ne is vasko dazniausiai buna. Jei nepadeda su servetele ir laidyne, gal pabandyk su fairy patrinti. Jei liko riebalu demes, gal suskaidytu?  g.gif

Ninin, katinuko nuotraukos labai grazios spalvos.  smile.gif Tik apacios truksta.

Takas pas tave

Labai sauniai kelio zenklai atspindi nuotraukos pavadinima thumbup.gif , tik dar duru gale perejos vietoj lango reiktu smile.gif Galbut truputuka apacios nukirpciau.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 22:12)
Labai sauniai kelio zenklai atspindi nuotraukos pavadinima thumbup.gif , tik dar duru gale perejos vietoj lango  reiktu  smile.gif Galbut truputuka apacios nukirpciau.

4u.gif
Na, as to kelio finisha kaip ir pro balkona antrame aukste nuplanavau. biggrin.gif
O apacia irgi norejau kirpti, bet tada medis labai isryskeja ir i medi pirmiausiai demesys krinta. g.gif

Atsakyti