Nugi kas norit plugino avytess duokit emailus, įmesiu dėl senesnio PS nežinau, reikia tiesiog bandyt. Manyčiau, kad turėtų tikt.
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 15:17)
man tavo geriau
nevarykit ant tu M -su jom buna irgi labai geru kadru o sitos foto ryskumas man
nevarykit ant tu M -su jom buna irgi labai geru kadru o sitos foto ryskumas man
norint veidrodzio, tai reikia ir pavaryt ant muilinukes, bet, kad tas veidrodis dar ne tuoj sviecias
as irgi su tuo photoscape viena foto sendinau
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 15:23)
Nugi kas norit plugino avytess duokit emailus, įmesiu dėl senesnio PS nežinau, reikia tiesiog bandyt. Manyčiau, kad turėtų tikt.
nugi ir aš noriu
QUOTE(Valetta @ 2009 01 21, 15:25)
as irgi su tuo photoscape viena foto sendinau, tai kudroj t.y pelkej sekmingai plaukia
Valetta - kur tave rast ten - kazkaip neyuzstebejau
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 15:22)
aciu gimpui jau pagavau kaifa - tai palaipsniui mano albumas tampa juodai baltas
brolis pamates isvis klausia - kas tau cia uzejo, nuo kada pas tave foto nespalvotos ?
brolis pamates isvis klausia - kas tau cia uzejo, nuo kada pas tave foto nespalvotos ?
O kaip su Gimp'u verti ?
QUOTE(Armana @ 2009 01 21, 15:29)
O kaip su Gimp'u verti ?
pasiimu spalvota foto - pareguliuoju wb balansa, pasviesinu, tada pasirenku spalvos/nusodrinti, o ten yra 3 pasirinkimai - ziuriu kuris labiau tinka, ir jau tada pastumdau tuos lygius (levels) ir kreives (curves) savo nuoziura... dar kartais pakontrastinu siek tiek... tada sharpas ir vualia
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 15:23)
Ir as noriu
manobona@gmail.com
kai rasot forume savo pasto adresus - vietoj @ zenkliuko naudokit * arba kita koki zenkliuka, nes uzplus spamas
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 15:37)
kai rasot forume savo pasto adresus - vietoj @ zenkliuko naudokit * arba kita koki zenkliuka, nes uzplus spamas
Net nezinojau
QUOTE(inesaS @ 2009 01 21, 15:38)
Net nezinojau
na yra tokiu programu, kurios automatiskai filtruoja forumus, ir kai tik randa @ zenkliuka - atpazista ji kaip pasto adresa - ir tada pareina geris
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 15:34)
pasiimu spalvota foto - pareguliuoju wb balansa, pasviesinu, tada pasirenku spalvos/nusodrinti, o ten yra 3 pasirinkimai - ziuriu kuris labiau tinka, ir jau tada pastumdau tuos lygius (levels) ir kreives (curves) savo nuoziura... dar kartais pakontrastinu siek tiek... tada sharpas ir vualia
Pabandysiu ir as taip
Fotki jau atsigavo
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 16:42)
na yra tokiu programu, kurios automatiskai filtruoja forumus, ir kai tik randa @ zenkliuka - atpazista ji kaip pasto adresa - ir tada pareina geris
Na bet gmailas prafiltruoja laiškus neblogai