Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loreli @ 2009 01 20, 12:00)
vakare galėsiu įmesti nuorodą į gerą portretų puslapiuką, man labai patiko

as irgi dabar skaitau apie portretus, Peperoni gera nuoroda idejo drinks_cheers.gif Portretai
Atsakyti
tai koks visgi tas slaptazodis doh.gif rasiau senaji, kur Peperoni siunte, su tarpu gale, neileidzia g.gif

aciu Bondai biggrin.gif kazkodel tik nukopinus pavyksta prisijungt, rasant ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 20 sausio 2009 - 12:57
QUOTE(Pukė @ 2009 01 20, 13:38)
tai koks visgi tas slaptazodis doh.gif rasiau senaji, kur Peperoni siunte, su tarpu gale, neileidzia g.gif

Tai toks ir yra kaip siuntė ir tarpas gale. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 20, 13:00)
Aš irgi labai domiuosi portretatais, tai labiausiai norėčiau išmokti. vakare galėsiu įmesti nuorodą į gerą portretų puslapiuką, man labai patiko

taip, mano tikslas taipat linksta link portretu, kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 20, 12:38)

aciu Bondai biggrin.gif kazkodel tik nukopinus pavyksta prisijungt, rasant ne doh.gif

ner uz ka mirksiukas.gif man ir tik kopinant doh.gif reiktu pataisyt, kad to tarpo nereiktu g.gif
Atsakyti
Kaip geriau, spalvota ar nespalvota? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos.
tai kuribiniai ND dabar portretai? ar kaip? g.gif faina matyt portretus moteru, netik vaiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)

g.gif nu znk net nzn... g.gif sunku apsisprest... 50:50 rolleyes.gif

----------
mane ileidzia ir parasius biggrin.gif ale ot Stikline cia uztaise su tuo slaptazodziu hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 20, 13:46)
sveikos.
tai kuribiniai ND dabar portretai? ar kaip?  g.gif faina matyt portretus moteru, netik vaiku  thumbup.gif

kaiusiniai, kiausiniai dabar kurybiniai biggrin.gif

portretus tik siaip rodom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:41)

abi geros rolleyes.gif nors dar paziurejus, gal spalvota geriau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 14:49)
g.gif  nu znk net nzn...  g.gif  sunku apsisprest...  50:50  rolleyes.gif

Pabandžiau pirmą kart su PS versti į j/b tai nežinau ar čia kas gavos ar ne. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 13:55)
Pabandžiau pirmą kart su PS versti į j/b tai nežinau ar čia kas gavos ar ne. lotuliukas.gif

vertimas man patinka thumbup.gif gal siek tiek dar pasviesinciau veiduka, bet siaip tai super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 14:41)

spalvota mano akimis geriau,tokia miela, siltu spalvu, plaukai graziai apsviesti saules, o nespalvotoje to nesimato
Atsakyti