Gimpas turi paryskinimo kauke - tai cia tas apt kaip tas jusu smart sharpen... ten visada ismeta tuos skaiciukus pagal nutylejima... bet man siek tiek per daug to sharpo - t ai as visada naudoju tuos pat skaicius - einu paziuret kas ir kiek ten...
nu va: skersmuo 3, kiekis 0.3, slenkstis 0. Man pats universaliausias sharpas - nzn ar galima tuos skaicius pritaikyt PS, bet pabandyt visada galima
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 15:36)
cia is savo stebuklingo failo kieno parasyta, tirkia neiznau, bet kazkada sekiau pazengusiu tema :
Apie foto ryskinima
"as ryskinu su Unsharp Mask (nes cia gali truputi pareguliuot, kaip nori). pas mane dabar ten taip uzstatyta: amount - 40%
radius - 0,4 pixels
threshold - 0 levels
jei neuztenka vieno karto, paspaudziu dar karta arba net dar karta. cia nuo nuotraukos dydzio priklauso, man rodos."
o tas avytess pluginas gerai vercia?
Apie foto ryskinima
"as ryskinu su Unsharp Mask (nes cia gali truputi pareguliuot, kaip nori). pas mane dabar ten taip uzstatyta: amount - 40%
radius - 0,4 pixels
threshold - 0 levels
jei neuztenka vieno karto, paspaudziu dar karta arba net dar karta. cia nuo nuotraukos dydzio priklauso, man rodos."
o tas avytess pluginas gerai vercia?
Ačiū ir Peperoni ačiū...bandysiu
Galiu atsiųsti tau jį, išbandysi įdomus jis...yra nemažai variantų visokių..reikia žaistis...
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 14:36)
nu va - tai reiskias tas mano kiekis 0.3, tai yra jusu amount 30%, skersmuo 3 - tai jusu radius 0.3, ir slenkstis 0
QUOTE(jolitana @ 2009 01 21, 14:32)
taip dvi paros
noriu jusu kritisko zvilgsnio labai kritisko, apkaarpyta, sumazinta truputi kontrasto, versta j/b....
noriu jusu kritisko zvilgsnio labai kritisko, apkaarpyta, sumazinta truputi kontrasto, versta j/b....
Man per labai suspausta ! Ir daugiau nesa i pilkuma
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:41)
Galiu atsiųsti tau jį, išbandysi įdomus jis...yra nemažai variantų visokių..reikia žaistis...
ar didelis? gmeilu persisiustu?
ner uz ka -kad tik padetu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:42)
nu va - tai reiskias tas mano kiekis 0.3, tai yra jusu amount 30%, skersmuo 3 - tai jusu radius 0.3, ir slenkstis 0
gal ri tas..tik cia unsharp mask vadinas ir skaiciukai panasus
QUOTE(Valetta @ 2009 01 21, 15:07)
, man grazu ! Ciut apacios pakirpus, ir ciut patiesint i desine !
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 14:48)
nu tai pazodinis vertimas unsharp mask - atryskinimo kauke
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:09)
Valetta - as kirpciau desines puses suolelius - jie labai nusveria foto i desine puse tada ir senukas gautus ant auskinio pjuvio ko gero... o siaip man patinka
bandziau nukirpus suoliukus, tada kazko truksta
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 14:13)
man tai žodis "išeisiu" su senukų nilabai dar juolab kad ta šviesa ksaip tunelio galas man jau visai su galvą negerai
o pati foto tai labai ritmas jaučiasi įdomi tokia
dekui, pataisiau pavadinima
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 14:51)
aciu uz nuomone. dar padirbesiu prie foto o tiesint tai nemoku
QUOTE(olo @ 2009 01 21, 14:51)
patiesinau desine ir pakirpau apacia
tik jau maza labai liko
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:57)
o man kaip tik viršų noris pakirpt