Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:02)
Nereikia tamsint...pašviesint reikėtų smile.gif   beje dar kart pažiūrėjau, virš vaikiuko galvytės išdegimas...arba bent jau ant ribos švieselė...trugdo man  unsure.gif  ot priekabi  doh.gif

aha, ten blikas smile.gif ant moters veidi irgi yra šviesos ruoželis - labai gerai atrodo pašviesinus. bet pašviesinus išryškėja odos faktūra g.gif sudėtingas klausimas g.gif
čia bandžiau biški pažaist, bet neįtin schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 21 sausio 2009 - 14:09
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 15:05)
Nu va - ka tesugebejau istraukt is sitos foto...  ax.gif
jei butu spalvota, butu galima isspaust ir daugiau (gal iseitu ta isdegima siek tiek sumazint)  ax.gif

Na visai kitas vaizdas thumbup.gif be išdegimų būtų išvis super...
Atsakyti
Valetta - as kirpciau desines puses suolelius - jie labai nusveria foto i desine puse wink.gif tada ir senukas gautus ant auskinio pjuvio ko gero... g.gif o siaip man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 21, 14:07)
va dabar man labai  thumbup.gif na aišku nežiūrint, kad tie išdegimai tokie ryškūs

Ir man pataisyta taip foto labai gerai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni jo sviesiai geriau, tik jau man atrodo tokia riba, kai daugiau jau gali buti per sviesu, o man taip nelabai dar gaunasi
tinka mantoks varijantas, o as kazkaip labai nedrasiai,reikia drasiau turbut expermentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:05)
Nu va - ka tesugebejau istraukt is sitos foto...  ax.gif
jei butu spalvota, butu galima isspaust ir daugiau (gal iseitu ta isdegima siek tiek sumazint)  ax.gif

wow bigsmile.gif kaip taip šviesina? man nesigauna verysad.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 01 21, 14:07)
knaisiojuos po archyvus  ax.gif tai rodau ta proga viena vasaros kadra
Pailsejes iseisiu...

man tai žodis "išeisiu" su senukų nilabai schmoll.gif dar juolab kad ta šviesa ksaip tunelio galas doh.gif man jau visai su galvą negerai doh.gif
o pati foto tai labai thumbup.gif ritmas jaučiasi thumbup.gif įdomi tokia
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 14:13)
wow  bigsmile.gif kaip taip šviesina? man nesigauna  verysad.gif

su curves smile.gif ai dar ir lygius stumdziau - pamirsau dabar, kaip angliskai vadinas... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 sausio 2009 - 14:19
Kaip su Photoscape išsaugot nuotraukos pakeitimus? Man ten kažkokį grybą pjauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 13:57)
kažkaip nereikalingas man tas sharpas jei gera foto. o jei negera, tada ir jis nepadeda smile.gif

o man tai geros foto turbut dar nera pagadines, bet va blogesne -net labai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:00)
Aš kol kas dvejais būdais. Desaturate, paskui per curves bandau šviesint, tamsint. Arba su avytess pluginu...žiūriu kaip gražiau gaunas...bet pastaruoju metu niekaip negražiai  lotuliukas.gif

kas tas avytess pluginas? blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 14:02)
kokiais parametrais dedi sharpą? Per smart sharpen? Man kažkaip nepavyksta  g.gif

as per unsharp mask mirksiukas.gif uzsidejus parametrus, kur kazkada kazkas pas pazengusius rase blush2.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:17)
  ai dar ir lygius stumdziau - pamirsau dabar, kaip angliskai vadinas...  biggrin.gif  doh.gif

levels turbut mirksiukas.gif ctrl L reik spaust -atsiranda tongue.gif tada stumdai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:07)
Pažiūrėk čia:  http://fotografuojam.....as internetui  stengiuosi daryt kaip aprašyta, bet šiaip tam unsharp mask reikia įrašyt skaičiukus, tai net nenutuokiu kokius juos reikia rašyt, todėl dažniausiai vietoj unsharp mask panaudoju tiesiog sharp  biggrin.gif

hmmm, reikės pabandyt, nes aš kažkodėl su smart sharpen darau g.gif ačiukas 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:17)
su curves smile.gif  ai dar ir lygius stumdziau - pamirsau dabar, kaip angliskai vadinas...  biggrin.gif  doh.gif

hmmmm.... lyg ir paprasta, bet rezultatas stulbinantis thumbup.gif baltumą pavyko panašiai gaut, bet tada ryškumas dingsta doh.gif bet matosi užtat kur link tobulėt reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 15:21)
kas tas avytess pluginas? blush2.gif
as per unsharp mask mirksiukas.gif uzsidejus parametrus, kur kazkada kazkas pas pazengusius rase blush2.gif  biggrin.gif

Parašyk parametrus biggrin.gif

O avytess pluginas kur čia buvo siuntinėjamas vienu momentu biggrin.gif photoshopui skirtas...paverst į j/b
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:25)
Parašyk parametrus biggrin.gif

O avytess pluginas kur čia buvo siuntinėjamas vienu momentu biggrin.gif photoshopui skirtas...paverst į j/b

cia is savo stebuklingo failo blush2.gif kieno parasyta, tirkia neiznau, bet kazkada sekiau pazengusiu tema blush2.gif :
Apie foto ryskinima
"as ryskinu su Unsharp Mask (nes cia gali truputi pareguliuot, kaip nori). pas mane dabar ten taip uzstatyta: amount - 40%
radius - 0,4 pixels
threshold - 0 levels
jei neuztenka vieno karto, paspaudziu dar karta arba net dar karta. cia nuo nuotraukos dydzio priklauso, man rodos."

mirksiukas.gif

o tas avytess pluginas gerai vercia? blush2.gif
Atsakyti