Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 13:46)
Nežinau biggrin.gif kiekvienas pasirenka savo būdą..kadangi aš dar mokausi kaip gražiai paverst į j/b, tai čia man aktualiausia tema  doh.gif  biggrin.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 13:46)
oj kaip nagai niežti balsuot  rolleyes.gif bet jei tik tiek nuotraukų, gal penki balai daug? gal trijų užtenka?

aha, ir as manau, akd 5 per daug gal g.gif nebent dar bus daug papildyta tongue.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 13:46)
Nežinau biggrin.gif kiekvienas pasirenka savo būdą..kadangi aš dar mokausi kaip gražiai paverst į j/b, tai čia man aktualiausia tema  doh.gif  biggrin.gif

papasakok, kaip tu verti blush2.gif su kuo ir t.t. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 13:48)
ne tik dėmės bet ir triukšmai  mirksiukas.gif kuo daugiau išmokstu fotografuot, tuo mažiau naudoju sharpen mirksiukas.gif

rimtai? g.gif a stai pastebejau, akd kuo blogesne kokybe foto,tuo sharpas tikria nera labai didelis geris blush2.gif tada matos triuskmai labai..bet jei foto kokybe labai nebloga, ryskumas labai neblogas -tai sarpas labai retai kada paveda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 21, 13:48)
verciau  Adjustment/ Black & White per PS

koks pas tave PS? nerandu pas save tokios g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 13:52)
rimtai? g.gif  a stai pastebejau, akd kuo blogesne kokybe foto,tuo sharpas tikria nera labai didelis geris blush2.gif tada matos triuskmai labai..bet jei foto kokybe labai nebloga, ryskumas labai neblogas -tai sarpas labai retai kada paveda g.gif

kažkaip nereikalingas man tas sharpas jei gera foto. o jei negera, tada ir jis nepadeda smile.gif
Atsakyti
o man jolitanos foto neryškumas tokio jaukumo prideda... jei būtų nutamsinta ir nugludinta būtų per daug šalta unsure.gif

o balsavimas kada?

aš tai penktadienį jau išlekiu atostogų...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 14:52)

papasakok, kaip tu verti blush2.gif su kuo ir t.t. blush2.gif

Aš kol kas dvejais būdais. Desaturate, paskui per curves bandau šviesint, tamsint. Arba su avytess pluginu...žiūriu kaip gražiau gaunas...bet pastaruoju metu niekaip negražiai lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 14:57)
kažkaip nereikalingas man tas sharpas jei gera foto. o jei negera, tada ir jis nepadeda smile.gif

Vos vos šarpo internetui manau reikia smile.gif labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 14:00)
Vos vos šarpo internetui manau reikia smile.gif labai nedaug.

kokiais parametrais dedi sharpą? Per smart sharpen? Man kažkaip nepavyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 21, 15:00)
... jei būtų nutamsinta ir nugludinta būtų per daug šalta  unsure.gif

Nereikia tamsint...pašviesint reikėtų smile.gif beje dar kart pažiūrėjau, virš vaikiuko galvytės išdegimas...arba bent jau ant ribos švieselė...trugdo man unsure.gif ot priekabi doh.gif
Atsakyti
Nu va - ka tesugebejau istraukt is sitos foto... ax.gif
user posted image

jei butu spalvota, butu galima isspaust ir daugiau (gal iseitu ta isdegima siek tiek sumazint) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 14:57)
koks pas tave PS? nerandu pas save tokios g.gif

Photoshop CS4
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 14:05)
Nu va - ka tesugebejau istraukt is sitos foto...  ax.gif
jei butu spalvota, butu galima isspaust ir daugiau (gal iseitu ta isdegima siek tiek sumazint)  ax.gif

va dabar man labai thumbup.gif na aišku nežiūrint, kad tie išdegimai tokie ryškūs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 sausio 2009 - 14:07
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 15:02)
kokiais parametrais dedi sharpą? Per smart sharpen? Man kažkaip nepavyksta  g.gif

Pažiūrėk čia: http://fotografuojam.....as internetui stengiuosi daryt kaip aprašyta, bet šiaip tam unsharp mask reikia įrašyt skaičiukus, tai net nenutuokiu kokius juos reikia rašyt, todėl dažniausiai vietoj unsharp mask panaudoju tiesiog sharp biggrin.gif
Atsakyti
tai jei pvz. daugiau nei 20 foto tada galim po 5 balsus turet g.gif

knaisiojuos po archyvus ax.gif tai rodau ta proga viena vasaros kadra
Pailsesiu...
user posted image
pavadinima paredagavau blush2.gif

Peperoni graziai patvarke foto rolleyes.gif kaip kita dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 sausio 2009 - 14:20