as su picasa
Labas rytas
kokiais jūs tempais varot niekad nespėsiu
Vakar visą vakarą (jau ne pirmą kartą) bandžiau susitvarkyt WB rankiniu būdu, nu niekaip man nepavyksta. nesuprantu ką ne taip darau. reiks knygelę susirast, ale taip gaila, kad ji tik rusiškai
kokiais jūs tempais varot niekad nespėsiu
Vakar visą vakarą (jau ne pirmą kartą) bandžiau susitvarkyt WB rankiniu būdu, nu niekaip man nepavyksta. nesuprantu ką ne taip darau. reiks knygelę susirast, ale taip gaila, kad ji tik rusiškai
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 23:05)
O dabar sakykit ar nepersistengiau su sarpu ir kontrastu, nes pirma kart bandziau nuotrauka sarpint, tai dar akis mano nepripratus , Ir desini krasta pakirpau.
mano akim gėris ir grožis
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 23:09)
O man mano tai nelabai,nu ta prasme yra kam beda suversti uz nevykusias foto
va va, labai gerai pasakyta
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 23:18)
Dar bandziau su vyru fiziku pasiaiskint del fokuso, jis man sako jei is arti fotografuoji, siuo atveju pasirinkau desine akyte, tai antra ir negali buti fiziskai sufokusuota, o jei is toliau fotografuociau susifokusuotu abi, tai kaip istikruju yra?
nugi darėm ND apie ryškumo zoną - reikėjo imt didesnį f skaičiuką, arba fotkint iš toliau arba zoomint mažiau temos pradžioj yra teorija
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 23:25)
aš savuoju nesu patenkinta dėl triukšmų. labai jie mėgsta išlįsti kiek teko skaityti, tai kompaktinių fotikų "liga", o dar kai aparatas senas... noriu veidrodinio Nikono.
nu bent jau ne aš viena tokia
Va Ninin pasakė - net ir techniškai netobula foto su veidrodiniu viestiek bus geresnė nei su PGM, nes pats principas fotografavimo skiriasi.
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 21, 09:11)
ir ka daryt, kai negali pasirinkti is 2 foto kuria det? abi deti, ar nei vienos? bet paziurejus i jusu darbus man net nosies geriau nekisti... bet kita vertus, visada buna stipresni ir silpnesni darbai, galesit mane kiausiniais apmetyt kaip zuoka
dėk abi, kaip suprantu galima dėt tris foto.
Man atrodo kad tos su veidrodžiu (su kinderiu ir kiaušiniene) vieno autoriaus
Laba ryta,
nu man kazkaip atrodo mazokai vienos dienos balsavimui BIJAU IR PATI PRAZIOPSOT, O KA JAU KALBET APIE LABAI UZSIEMUSIAS IR I SAVAITE TIK PO KELIS KART UZEINANCIAS... Manau kuo daugiau balsu, tuo tiksleni rezultatai
Gal reik kokiu bet 3 paru
nu man kazkaip atrodo mazokai vienos dienos balsavimui BIJAU IR PATI PRAZIOPSOT, O KA JAU KALBET APIE LABAI UZSIEMUSIAS IR I SAVAITE TIK PO KELIS KART UZEINANCIAS... Manau kuo daugiau balsu, tuo tiksleni rezultatai
labas rytas
naujokem po nepabekit tik greit
teko ciupinet, tai labai sunkus pasirode nors gal taip atrodo po mano muilinytes
naujokem po nepabekit tik greit
QUOTE(Stikline @ 2009 01 21, 08:03)
P.P.S. Užmačiau, kad atsirado naujas Canon EOS 50D....kaži kaip jis foto žurnale neblogi atsiliepimai
teko ciupinet, tai labai sunkus pasirode nors gal taip atrodo po mano muilinytes
QUOTE(Belly @ 2009 01 21, 10:28)
Laba ryta,
drįsčiau pritart
QUOTE(Sadi @ 2009 01 21, 10:19)
man ir
Laba ryta
nepersistengei pries dedam i neta foto - vsada pasharpink visai kitaip foto atrodo ...
saunuole
RamuteS - cia gi musu teorija
kuo mazesne ryskumo zona (t.y. kuo placiau atverta diafragma) - tuo mazesnis ir fokuso ploto spindulys... jei butum ja kiek priverus - tai abi akytes butu fokuse (tiksliau fokuso taskas butu vienoj akytej, bet kadangi ryskumo zona didesne - tai ir kita akyte i ja pakliutu, del ko nesimatytu tas nefokusas )
* Photoscape tai daro per batch funkcija yra ten pasirinkimas ar issaugot exif duomenis labai patogi programa is tikro
** vienas autorius gali deti iki 3 foto - taip kad drasiai krauk abi - jei bus kas negerai, suzinosi savo klaidas ir kita karta jau zinosi, i ka kreipt demesi
toj pacioj photoscape
Papildyta:
Del balsavimo termino galim apsitart tada... kiek kas siulot, 1, 2,3 paros?
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 23:05)
O dabar sakykit ar nepersistengiau su sarpu ir kontrastu, nes pirma kart bandziau nuotrauka sarpint, tai dar akis mano nepripratus , Ir desini krasta pakirpau.
nepersistengei pries dedam i neta foto - vsada pasharpink visai kitaip foto atrodo ...
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 23:09)
O dar sekmadieni vienam lietuvaiciu susiburime pamaciau zmogu rengini befotografuojanti,tai turejau naglumo prieiti ir paklausineti apie fotoaparata,nuotraukas ir t.t.Pati dabar nesuprantu kaip isdrysau Keicia zmogu tas domejimasis
saunuole
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 20, 23:18)
Dar bandziau su vyru fiziku pasiaiskint del fokuso, jis man sako jei is arti fotografuoji, siuo atveju pasirinkau desine akyte, tai antra ir negali buti fiziskai sufokusuota, o jei is toliau fotografuociau susifokusuotu abi, tai kaip istikruju yra?
RamuteS - cia gi musu teorija
kuo mazesne ryskumo zona (t.y. kuo placiau atverta diafragma) - tuo mazesnis ir fokuso ploto spindulys... jei butum ja kiek priverus - tai abi akytes butu fokuse (tiksliau fokuso taskas butu vienoj akytej, bet kadangi ryskumo zona didesne - tai ir kita akyte i ja pakliutu, del ko nesimatytu tas nefokusas )
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 21, 09:11)
*ka man daryti, jeigu as nemoku kaip paslepti uzrasa ikelus su kuo fotkinta? nes nera pas mane save for web ar kazko tokio, tik save as siulo ir psio
**ir ka daryt, kai negali pasirinkti is 2 foto kuria det? abi deti, ar nei vienos? bet paziurejus i jusu darbus man net nosies geriau nekisti... bet kita vertus, visada buna stipresni ir silpnesni darbai, galesit mane kiausiniais apmetyt kaip zuoka
**ir ka daryt, kai negali pasirinkti is 2 foto kuria det? abi deti, ar nei vienos? bet paziurejus i jusu darbus man net nosies geriau nekisti... bet kita vertus, visada buna stipresni ir silpnesni darbai, galesit mane kiausiniais apmetyt kaip zuoka
* Photoscape tai daro per batch funkcija yra ten pasirinkimas ar issaugot exif duomenis labai patogi programa is tikro
** vienas autorius gali deti iki 3 foto - taip kad drasiai krauk abi - jei bus kas negerai, suzinosi savo klaidas ir kita karta jau zinosi, i ka kreipt demesi
QUOTE(Ninin @ 2009 01 21, 09:15)
Seniau jei galėjau suversti kaltę fotikui , tai dabar nebegaliu
QUOTE(bonda @ 2009 01 21, 09:18)
PS tai tikria yra, kitur nzn..dar kazkur buvau radus -tik vat dabar neatgaminu, kurioj programoj - kur klausia ar istirnt exif duomenis
toj pacioj photoscape
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 10:56)
3
as uz 2 nes sunku man islaukt NET tris paras
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 21, 11:01)
as uz 2 nes sunku man islaukt NET tris paras
As irgi uz dvi .