Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu ok, einu jau liules as... dar pamastysiu ka nors api baltus kiausinius biggrin.gif

iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
O dabar sakykit ar nepersistengiau su sarpu ir kontrastu, nes pirma kart bandziau nuotrauka sarpint, tai dar akis mano nepripratus g.gif , Ir desini krasta pakirpau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 22:19)
Mano PGM fotikas tai ką žinau - geras jis man lotuliukas.gif Pirma reikia iš šito viską sugebėt išspaust, o kai jau viską išspausiu reiks veidrodinio. smile.gif
Kažkaip nenoriu pulti pirkti veidrodinio,kad tik pirkti, reikia dar ilgiau su PGM pasitreniruot. blush2.gif

O man mano tai nelabai,nu ta prasme yra kam beda suversti uz nevykusias foto ax.gif Bet vyras sako ir as pati istikro pripazystu,kad reikia ir su PGM ismokti gerai fotkinti doh.gif Bet va,ir nuotraukos su veidrodiniais atrodo grazesnes unsure.gif O dar sekmadieni vienam lietuvaiciu susiburime pamaciau zmogu rengini befotografuojanti,tai turejau naglumo prieiti ir paklausineti apie fotoaparata,nuotraukas ir t.t.Pati dabar nesuprantu kaip isdrysau doh.gif Keicia zmogu tas domejimasis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 00:05)
O dabar sakykit ar nepersistengiau su sarpu ir kontrastu, nes pirma kart bandziau nuotrauka sarpint, tai dar akis mano nepripratus g.gif , Ir desini krasta pakirpau.

Man tai super. thumbup.gif
Mamos vietoje noretusi toki vaiki griebt ir visa ismyluot. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 20, 23:09)
Man tai super.  thumbup.gif
Mamos vietoje noretusi toki vaiki griebt ir visa ismyluot.  smile.gif

Nu jau groziu,grozis modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 21, 00:05)

thumbup.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 20 sausio 2009 - 23:18
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 23:04)
nu ok, einu jau liules as... dar pamastysiu ka nors api baltus kiausinius  biggrin.gif

iki rytojaus  4u.gif

Labanaktis 4u.gif
Papildyta:
Lamella,taigi pamirsau tavo katina pagirti wub.gif .Maniskis nemegsta fotosesiju doh.gif
Atsakyti
Dar bandziau su vyru fiziku pasiaiskint del fokuso, jis man sako jei is arti fotografuoji, siuo atveju pasirinkau desine akyte, tai antra ir negali buti fiziskai sufokusuota, o jei is toliau fotografuociau susifokusuotu abi, tai kaip istikruju yra?

Aciu visoms uz grazius zodzius nuotraukai ir zinoma vaikiui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 20, 21:06)
aha, ir kuo toliau tuo labiau matau kad reikia veidrodinio  doh.gif kaip kaži kitos PGM (superinis terminas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ) savininkės mąsto apie savo techniką? Pakanka galimybių?

aš savuoju nesu patenkinta dėl triukšmų. labai jie mėgsta išlįsti doh.gif kiek teko skaityti, tai kompaktinių fotikų "liga", o dar kai aparatas senas... noriu veidrodinio Nikono. blogiausia tai, kad beveik susitaupius pinigėlius ištinka kokia problema kur ir sueina tie pinigėliai. matyt todėl, kad dar nesu verta veidrodinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 23:25)
aš savuoju nesu patenkinta dėl triukšmų. labai jie mėgsta išlįsti  doh.gif  kiek teko skaityti, tai kompaktinių fotikų "liga", o dar kai aparatas senas... noriu veidrodinio Nikono. blogiausia tai, kad beveik susitaupius pinigėlius ištinka kokia problema kur ir sueina tie pinigėliai. matyt todėl, kad dar nesu verta veidrodinio  biggrin.gif

Triuksmas ir man nervus gadina doh.gif Jau prie 400 ISO negaliu i nuotraukas ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 21, 00:16)
Labanaktis 4u.gif
Papildyta:
Lamella,taigi pamirsau tavo katina pagirti wub.gif .Maniskis nemegsta fotosesiju doh.gif

Dėkui 4u.gif Maniškis ir nemegėjas, dar jaunas, padūkęs, pasiutęs, sunku nufotografuot jį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 20, 23:31)
Dėkui 4u.gif Maniškis ir nemegėjas, dar jaunas, padūkęs, pasiutęs, sunku nufotografuot jį. biggrin.gif

Ale gerai,kad nors katinus turim,ane?O tai visai nebutu kur kadru tratinti lotuliukas.gif Tiesa,dar zuvytes pas mane yra,ale stikla reikia nuvalyti is abeju pusiu norint fotografuoti,bet rankos kazko tai nekyla:geda2:
Atsakyti