Prisijungiu ir aš prie jūsų. Pradėjus skaudėti nugarai juosmens srityje, bandžiau gydytis pati, pagalvojau, kad turbūt koks uždegimas, juk pavasaris dabar. Pasileidau, Neurorubino ir Naklofeno, kai nepraėjo, pagėriau melax-o, mydokalmo ir milgamo,kažkaip skausmas nerimo o stiprėjo, tada prisileidau sočiai eufilino, po to dar neurorubino , ketalgeno, dar prisipirkau geriamų kažkokių dolmen, nuo kurių labai bloga buvo, bet nuimdavo skausmą dar kažkokių tablečių , vienu žodžiu gėriau be nustatyto kiekio ar laiko, o bet ką ir bet kada, nes jau laipiojau sienom. Po kokių dviejų savaičių vieną dieną pajutau, kad skausmas aprimo ir kojos pasidarė beveik vienodo ilgio, tiesa einant tai kažkaip keistai kairę koją mesdavo į šoną, bet jau buvo baikė. Apsidžiaugiau- praėjo.Tačiau, kai gerai tai trumpai. Atsikeliu kitą rytą ir nepaėgiu išlipti iš lovos. O susiruošus į darbą 15 min. bandžiau prisitaikyti kaip įlipti į auto. Gavus siuntimą nuvažiavau į Kauno klinikas. Paguldė, padarė KT, ir finale du trūkę diskai ir dvi išvaržos. Dabar guliu dvi savaites - šiai dienai galiu pasakyti, gerėja. Jei nežiūrėsime į tai , kad valgyti beveik negaliu, nes ligoninėje pagrinde leido diklakus, kurie sukėlė baisius skandžio skausmus. Kai neapsikenčiau šituos nuėmė, ir dabar dar kartoju eufilino kursą. Bet ne tame esmė. Aš tik dabar supratau, kad man pasisekė, kad iškviestas chirurgas teikėsi ateiti apžiūrėti tada , kai man jau nuo visų vaistų buvo kiek nušvitusios akys, nes jo diagnozė aiški - o, o, o, tai operuojame, nors pažiūrėjus į jūsų situaciją,nes yra dar stipriau išlinkę slanksteliai, kurių greičiausiai nepavyks atstatyti, ir jums pritraukė ne tą koją, kurią turėtų traukti ( matyt pagal vadovėlius), operacija jums gali ir nepanaikinti visų skausmų.
O nuomonių yra įvairių, bet kaip dabar supratau daugiau priešiškų operacijai. Nu bandysiu ir aš jai paprieštarauti. Nes čia juk ne plastinė gražio operacija, ji gali mūsų ir nepatiesinti.
Tačiau pats žiauriausiais reikalas šioje ligoje - labai ilgas ir kantrus gydymas. O mūsų darbai ir laikas juk nenori taip ilgai laukti