Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža - 2

QUOTE(Margie @ 2009 01 27, 21:07)
Dar radau pratimus, gal kam pades www.shaping.lt/raumenu_tempimas/nugara_atpalaiduojantys_pratimai_.htm

Biški daugiau ten visko yra va čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 01 27, 10:25)
merga,o kokią mankštą darai? Aš parsisiunčiau internetu(vyras parsiuntė blush2.gif ) Pilatesą, Kalanetikos video, jau sportuoju palengva. Nes jaučiu kol sulauksiu kineziterapeuto konsultacijos... 4u.gif Ir ką, jaučiu kad maudimas pradėjo retėti, nebe taip stipriai, ir kairę ranką mažiau skauda naktį ax.gif

Turiu sudaryta manksta,dar esu prisirinkus visokiu pratimu is reabilitologu,is interneto:pvz http://www.sveikas-z...aros-skausmais/
O dar gundaus nusipirkti ir parsisusti sita aparcioka g.gif
http://www.mvik.de/
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 01 28, 11:54)
Turiu sudaryta manksta,dar esu prisirinkus visokiu pratimu is reabilitologu,is interneto:pvz  http://www.sveikas-z...aros-skausmais/

Šiais pratimais taip pat pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 01 28, 19:02)
Šiais pratimais taip pat pasinaudosiu  4u.gif

Būkit atsargios schmoll.gif Aš pati vos neprisižaidžiau su pratimais. Pasirodo ne visus pratimus su mano stuburu galima daryti. Gali ir pakenkti verysad.gif schmoll.gif . Laiku mano kineziterapeutė pastebėjo, jog kažkas ne taip. Klausia - "o tu kažkokių pratimų papildomai nedarai, be tų kuriuos tau skiriu?" Tai gerai jog pastebėjo doh.gif , o tai būčiau "pasveikusi" pati besigydydama verysad.gif Vietoje senų skausmų kitoje vietoje nauji buvo prasidėję schmoll.gif g.gif
Siūlau pirma su kineziterapeutu pasitarti jei turite bėtų su stuburu ar sąnariais 4u.gif drinks_cheers.gif
PS
Vilniečiams rekomenduoju www.gemma.lt. Žydrė, kuri dabar ten dirba, tiesiogine to žodžio prasme, mane prieš tris metus ant kojų pastatė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna45: 30 sausio 2009 - 14:46
Sveikos,
Na man jau naujiena gera, nėra pas mane bent jau kakle išvaržos thumbup.gif liko stuburą tik išsitirti, bet jau nežinau ar kada gyvenime darysiu MR, blyn nualpau gi, nei bijojau nei ką, tik jaučiu kaip visas kūnas nutirpo, net nežinau ar spėjau tą pompą paspausti verysad.gif tik pabudau kad jau ištraukta iš to tunelio, buvo like 4 min. taip ir nesupratau kas buvo, neva daktarai sakė klaustrofobija, bet aš nei kiek nebijau ir nebijojau niekada jokių tunelių ar liftų ar soleriumų. Tik va jau nuo vakar labai širdį duria ir maudžia, manau kad tame ir reikalas, tas MR nieko gero, aš atsisakau jau jo visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti
Kai man darė MR, stengiausi galvoti apie ką nors malonaus, nors į galvą lindo savęs gailėjimosi mintys doh.gif bet stengiausi ištverti tą garsą ir ankštumą dėl savęs. Tai buvo nauja patirtis...
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 01 31, 21:43)
Sveikos,
Na man jau naujiena gera, nėra pas mane bent jau kakle išvaržos  thumbup.gif  liko stuburą tik išsitirti, bet jau nežinau ar kada gyvenime darysiu MR, blyn nualpau gi, nei bijojau nei ką, tik jaučiu kaip visas kūnas nutirpo, net nežinau ar spėjau tą pompą paspausti  verysad.gif  tik pabudau kad jau ištraukta iš to tunelio, buvo like 4 min. taip ir nesupratau kas buvo, neva daktarai sakė klaustrofobija, bet aš nei kiek nebijau ir nebijojau niekada jokių tunelių ar liftų ar soleriumų. Tik va jau nuo vakar labai širdį duria ir maudžia, manau kad tame ir reikalas, tas MR nieko gero, aš atsisakau jau jo visam gyvenimui  doh.gif
O tai tu Šilainių poliklinikoj dareisi pamenu ten registravaisi, ten gi atviro tipo MR, nes tas tunelis kaip KMU klinikose.
Aš jau preitoj temoj rašiau, kad man MR metu pradėjo keistai mausti apatinę nugaros dalį, ir tas stiprus maudimas jautėsi dar parą laiko, vaistais numalšinau. O tau kaip supratau darė kaklinės dalies MR. Na bet šiaip sakoma,kad MR nekenksmingas. Va ko tikrai nenorėčiau darytis-kompiuterinės tomografijos, ten tai tikrai kenkia sveikatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 02 01, 20:22)
Va ko tikrai nenorėčiau darytis-kompiuterinės tomografijos, ten tai tikrai kenkia sveikatai ax.gif

Bet kai reikia,tai niekur nedingsi,nori nenori-reikia.BMR man daryt2 kartus,o KM-6-7kartus(tikslaia) jau nepamenu.Ir KLp KT ir BMR aparatai yra naujoviski,nebereiki gultis i "karsta" thumbup.gif .
Gavau primuju tyrymu atsakymus.Vel rado dideli recidyva,o ir slanksteliai taip nudile,kad sako reiktu implantus deti,bet sie kainuoja labai jau brangiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 02 01, 21:22)
O tai tu Šilainių poliklinikoj dareisi pamenu ten registravaisi, ten gi atviro tipo MR, nes tas tunelis kaip KMU klinikose.
Aš jau preitoj temoj rašiau, kad man MR metu pradėjo keistai mausti apatinę nugaros dalį, ir tas stiprus maudimas jautėsi dar parą laiko, vaistais numalšinau. O tau kaip supratau darė kaklinės dalies MR. Na bet šiaip sakoma,kad MR nekenksmingas. Va ko tikrai nenorėčiau darytis-kompiuterinės tomografijos, ten tai tikrai kenkia sveikatai ax.gif

Aš per pažintis pakliuvau netikėtai vėl į klinikas, tai man dar pigiau nei šilainiuose gavosi, bet tikrai net negalvojau kad man gali būti bloga, bet taip jau išėjo. Bet reikės dar darytis stuburo apačioje tai tik jau į šilainius mausiu nes mačiau kad ten neuždaras, bet klinikos ir sakė jis prastą kokybę rodo neva ten, nu nežinau, bet esmė į kliniku grabą negulsiu daugiau niekada.
Atsakyti
Labutis.Panos ,yra parduodamas labai mazai naudotas grikiu lukstu ciuzinys ir tik uz 70lt. thumbup.gif .Veiksmas Vilniui,jei susidomejot rasykit i az Kalinka2006 .Noreciau as jo,bet deja neturiu akip parsigabent verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 04 vasario 2009 - 12:29
QUOTE(merga @ 2009 02 04, 12:28)
Labutis.Panos ,yra parduodamas labai  mazai naudotas grikiu lukstu ciuzinys ir tik uz 70lt.  thumbup.gif .Veiksmas Vilniui,jei susidomejot rasykit i az  Kalinka2006 .Noreciau as jo,bet deja neturiu akip parsigabent verysad.gif

smile.gif
Atsakyti
labas rytas merginos 4u.gif

net nezinau nuo ko pradeti blush2.gif ka rasyt blush2.gif turiu dvi stuburo isvarzas, jau 8 metai gyvenu su skausmu. pries kelis metus pradejo atimineti koja. tada atsiguliau i ligonine, ten kelios proceduros, vaistai ir galu gale pasiule operacija, kaip vienintele iseiti. as nesutikau. isejus is ligonines prisiregistravau privaciok klinikoj siauliuose, ten tokie masazai ( kazkodel juos vadina lauzimais) tik pamirsau dabar kaip tiksliai tai vadinasi blush2.gif girdejau kad daug kam padeda, bet man tik blogiau daresi, i koja pradejo eiti dar didesni skausmai. po 9 apsilankymu nebevaziavau, nes vis blogiau. tada per televizija pamaciau apie vilnieti Karlosa ( toks to zmogaus vardas) kuris daro tuos masazus, lauzimus biggrin.gif pasiskambinom i televizija ir gavom jo telefono numeri, nuvaziavau. pusvalandi jis mane visaip kraipe, lankste ir kai baige man beveik visai neskaudejo nugaros ir kojos. tada is vilniaus sededama masinoj gryzau i siaulius, kita ryte lovoj sededama geriau kava, kas man buvo nerealu, kad galiu be skausmo sedeti, kad galiu be skausmo judeti. bet deja atsitiko taip kad galimybes nebeleido nuvaziuoti dar karta verysad.gif taip ir baigesi mano kova su skausmu tada. kai suskauzdavo smarkiau gerdavau vaistus nuo skausmo, o prie mazo skausmiuko tiesiog pripratau.
bet vat dabar jau antra savaite vos vaikstau, susileidau per ta laika olfena, b grupes, movalis, mydokalmas. dabar tik nuo skausmo tabletes ir miltukai doh.gif zinau puikiai kad salutinis poveikis ziaurus. todel kadangi subriebe jau visai ne juokias, jau saukiausi vyro pagalbos, jis gryzta kita savaite is danijos, tam kad as galeciau kazkur vaziuot ieskot kas man padetu nors biski nuimti skausma. BET KLAUSIMAS KUR? doh.gif noreciau kazka rasti kaune, nes butu arciausiai is kedainiu g.gif gal kuri kanors zinot 4u.gif
Atsakyti