QUOTE(eliukė @ 2009 01 23, 17:19)
atsiprašau už nesupratingumą, bet koks ten aparatas MR. prisiregistavus šilainių poliklinikoje tai gal ir man naudos bus (juolab su akcija)
MR- magnetinis rezonansas, tai tyrimas, kurio metu matosi .visos isvarzos..jis negydo, jis tik padeda nustatyt liga

QUOTE(varna45 @ 2009 01 23, 17:07)

O jei rimtai, tai viską galima daryt (beveik

Mano kineziterapeutė viso to išmokino ir stengiuosi laikytis

100% sutinku. Taip pat kaip ir sako, kad svorio negalima kilnoti - juk ne tik su stuburo išvaržom, o ir sveikoms moterims

Papildyta:
QUOTE(Nicki @ 2009 01 23, 12:52)
man svarbiausias klausimas - kaip bus su kazkada planuojamu antru nestumu? kaip bus pats nesiojimas? gimdymas?
Aš prieš menėsį pragulėjau su siaubingais skausmais beveik 2 mėn., atrodo dabar po reabilitacijos pagerėjo. O dabar sužinau, kad

QUOTE(Margie @ 2009 01 23, 18:58)
100% sutinku. Taip pat kaip ir sako, kad svorio negalima kilnoti - juk ne tik su stuburo išvaržom, o ir sveikoms moterims 
Papildyta:
Aš prieš menėsį pragulėjau su siaubingais skausmais beveik 2 mėn., atrodo dabar po reabilitacijos pagerėjo. O dabar sužinau, kad
ir baimė apemė, vis dėl to pirmas neštumas, kaip bus kai svoris padidės.....
Bent jau mano atveju tai iki nėštumo skaudėjo nugarą dažnai, o visą nėštumo laikotarpį kas keisčiausia visiškai neskaudėjo, vieną vienintelį kartą surietė, išsigelbėjau kaitinančiu Histalganu. 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(eliukė @ 2009 01 23, 17:19)
atsiprašau už nesupratingumą, bet koks ten aparatas MR. prisiregistavus šilainių poliklinikoje tai gal ir man naudos bus (juolab su akcija)
Ten nereikia būti registruotai Šilainių poliklinikoj, nei siuntimo nereikia. Tikrai verta tirtis, jei tik yra įtarimai dėl stuburo ligų 
Na,pati esu po sunkiu 2 stuburo operaciju,kuriu deka galiu vel vaikscioti(tik skausmu priepuoliu metu su ramentais).Be mankstu isvis negaliu,taciau jau gera menesi nesimankstinu.O dar kai isimete liumbaline osteochondroze ir neseniai nustate Bechterevo liga,tai visai nekas.Diclofenako seimos vaistu is savo patirties nepatariu niekam vartoti ilgai,bo susivarysit skrandi.O siaip-jei zinociau,kad dalinai paralyzuota koja taip zveriskai su strenom nebeskaudetu po eilines intrvencijos,tai tikrai ryzciaus operuotis,juk sutikit,kad tramadolis ir doltardas ne malonumui rasomas
Prasides netrukus darbi kaukuose ir darze,norit tikekit norit ne,o savo darziuka apsiseju ir susitvarkau pati(MB sukasa ir ispurena zeme,o visus darbus atlieku keturiom)

Prasides netrukus darbi kaukuose ir darze,norit tikekit norit ne,o savo darziuka apsiseju ir susitvarkau pati(MB sukasa ir ispurena zeme,o visus darbus atlieku keturiom)

QUOTE(merga @ 2009 01 26, 10:00)
Na,pati esu po sunkiu 2 stuburo operaciju,kuriu deka galiu vel vaikscioti(tik skausmu priepuoliu metu su ramentais).Be mankstu isvis negaliu,taciau jau gera menesi nesimankstinu.O dar kai isimete liumbaline osteochondroze ir neseniai nustate Bechterevo liga,tai visai nekas.Diclofenako seimos vaistu is savo patirties nepatariu niekam vartoti ilgai,bo susivarysit skrandi.O siaip-jei zinociau,kad dalinai paralyzuota koja taip zveriskai su strenom nebeskaudetu po eilines intrvencijos,tai tikrai ryzciaus operuotis,juk sutikit,kad tramadolis ir doltardas ne malonumui rasomas

Sunku rasti argumentų prieš tokį optimizmą. Šaunuolė

Laikykis

Gydymąsis fizioterapija labai ilgas, bet man labiau viliojant perspektyva nei operacijų maratonas.

Jaučiuosi praktiškai sveika, bet aišku nei dienos be mankštos (na beveik

Šiandien užsiregistravau į šilainių poliklinika MR, tai akcija vyks iki vasario 7 d., tai dar gavau vasario 5 dienai, o mama skambino už valandos tai jau paskutinį taloną gavo
pažintys pavedė be eilės pasidaryti, tai vėl viskas velkasi iki vasrio mėn, oi kaip man atsibodo laukti visur tas eiles

QUOTE(merga @ 2009 01 26, 11:00)

QUOTE(varna45 @ 2009 01 26, 10:48)
Sunku rasti argumentų prieš tokį optimizmą. Šaunuolė
Tik nepamiršk, jog prie nuskausminamųjų organizmas pripranta, jau nekalbant apie šalutinį poveikį. Net jei ir su pertraukomis. Ką darysi po kokių 10-15 metų?
Laikykis
Gydymąsis fizioterapija labai ilgas, bet man labiau viliojant perspektyva nei operacijų maratonas.
Viena koja jau buvau ant operacinio stalo ir džiaugiuosi, jog atkalbėjo.
)

Laikykis

Operuota esu 3 metus atgal.Savo "pasakos"nebepasakosiu

Papildyta:
Juk esu gelininke ir prisidedu prie seimos biudzeto

merga,o kokią mankštą darai? Aš parsisiunčiau internetu(vyras parsiuntė
) Pilatesą, Kalanetikos video, jau sportuoju palengva. Nes jaučiu kol sulauksiu kineziterapeuto konsultacijos...
Ir ką, jaučiu kad maudimas pradėjo retėti, nebe taip stipriai, ir kairę ranką mažiau skauda naktį

QUOTE(varna45 @ 2009 01 23, 14:43)

Kaip tavo skausmai? Ar jau kažką darai? Ką Žydrė pasakė?
Užsirašiau į Gemma kliniką. Pasirodo Žydrė ten dirbs

Dar radau pratimus, gal kam pades www.shaping.lt/raumenu_tempimas/nugara_atpalaiduojantys_pratimai_.htm