prisideju prie Jusu, nors ir ne pas mane tos isvarzos. Mano vyrui sausio 6d. padare operacija. Istorija ilga, bet pabandysiu trumapai apie tai ,gal kam klausimu maziau kils ( ar operuotis , ar ne ) o gal ir dar daugiau iskils
vyras jau laabai seniai turejo isvarza; nuo praejusios vasaros be nuskausminamuju niekur neidavo ( gerdavo IBUPROFEN 600). Lapkricio menesi pasidare tomografija ir daktaras sake- operacijos nereikia - manksta, nekelnoti sunkiai, nezaisti krepsinio ( be ko negali gyventi) ir jokiu pirciu ( ta prasme - jokio staigaus temperaturu kontrasto)... tiesa pasakius nelabai klause jis to daktariuko ... viska dare ,kaip ir dare, vaistus gere ir toliau leido savo dieneles su skausmu ir vaistukais... pries Kaledas rinko baldus nepatogiai atsisedes , ir... diskas isslydo dar labiau, palindo po kitu sklanksteliu ir uzspaude nervus, pradejo nebejausti galuniu , nakti is 29 i 30 praleido tarp namu ir ligonines - saukdamas ne savo balsu , jokie vaistai nepadejo nuo skausmo ,kad ir ka beleistu ( tik morfijaus neleido , irgi nzn kodel)... alpdamas , dusdamas ( nuo plecianciu) vos sulauke ryto ... ten prasidejo nesamones - is seimos gydytojo , vel i ligonine, visur atlaukia diiiiiiiiidziules eiles ( su skausmu ), kol ... privaciai nuejom pas skyriaus vedeja ir parodem ji toki... sako ,pagal sena nuotrauka - nereikia jokios operacijos, bet ant rytojaus padare nauja nuotrauka- jokiu klausimu daktarui nekilo - TIK operuoti , nes kitaip paralizuos galunes... bet iki to NIEKAM nedaejo , o gal netikejo ,kad zmogus del skausmo baigia nuo proto nusokti... bet operacija jau padaryta, antra savaite, LINO sanatorijoj... dar paskauda ( buvo stiprus uzdegimas pries operacija), dar ir koas aptirpusi , bet gydytojas sake , viskas praeis su laiku... tai siandienai laukiam... kada visai pasveiksim ,bet zinom ,kad cia reikia daug laiko ... labia daug laiko ... tai tokia istorija ... musu atveju operacija buvo neisvengiama... jei Jums jos nereikia ( taip teigia gydytojas) , taip jos ir nereikia, bet manau ,jei gydytojas sako ,kad reikia - tai gal jis ir geriau zino ... cia tik mano nuomone...
Papildyta:ir dar... kiek jau man teko ligoninese kalbetis su isoperuotais ,ar su isvarzom gulinciais - pas kiekviena labai INDIVIDUALI situacija...